Ayı türlerini ben pek bilmiyorum kanka onlar senin ilgi alanına giriyor Yoksa bu türün dişisi ile kısa süreli bir ilişkin mi olmuştu.
Panta ile boz ayı yavrusu nasıl birşey olur merak ettim bak şimdi
Ayı türlerini ben pek bilmiyorum kanka onlar senin ilgi alanına giriyor Yoksa bu türün dişisi ile kısa süreli bir ilişkin mi olmuştu.
Panta ile boz ayı yavrusu nasıl birşey olur merak ettim bak şimdi
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sen ursus arctos a sulanırken sapık olmuyorsunda ben çıkacak yavruyu merak edincemi oluyorum
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete, sen yazmayınca bu başlık çok sessiz oluyor!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
sizde meteye iyi sardınız aslında içden içe bir roadstar sevdası var o aşikar hani şu devamlı kavga eden aşıklar gibi istemem yan cebime koy diyor ama mete kardeşime yakışır kral bir roadstar en azından yağ firmalarını zengin etmeyi keser yağ firmaları yılın müşterisi seçicekler yakında meteyi bağlılığı ve devamlı yağ almasından dolayı plaket verirlerse hiç şaşırmayın
Evet arkadaşlar sis lambaları bugün geldi. Bende birkaç fotosunu çekip siteye koyayım dedim. Sis lambaları plastik değil nikelaj kaplı metalden.
KAbloların bir ucunda soket var diğerinde yok.
Kutu da ki şemanın resmini de ekledim.
Tekirdağ-Çorlu
metecim diğer aktif motorcuların topiklerine bak neden aktif olduklarını anlarsın yok kayış koptu yok zincir koptu gidon elimde kaldı sabahları çalışmıyor motor tekliyor parçası çok pahalı deli gibi benzin yakıyor motor tir tir titriyor gibi sıkıntıları paylaşdıkları için konu konuyu açıp sohbet oluyor
roadstarcılarda böyle şeyler olmadığı için millet ne yapsın dert yok tasa yok haliyle yazıcak bir şeyde yok millet vuruyor kendini yollara yada başka konularda takılıyor
_SuLeYMaN_
Güle Güle kullan Hocam..
hondayı seven yağına katlanır...
dostum rodsıtar değilde suzukı 250 hiç fena olmazdı....
http://www.sahibinden.com/3400_km_de...XQQdisplayitem
şunun güzelliğine bakarmısınız...
Okadar paran varsa fena olmaz tabiki.
Tekirdağ-Çorlu
Motor Çok Güzelde En Neticede Malum MoneyTalks Para Konuşuyor keşke ucuz olsa alınabilirliği olsa 3 tane roadstar alınır o paraya ama motora diyicek bir laf yok..
de get laa
topic zararlısı sende
Bazılarının "uzun yol" diye yaptığı yollarda Roadstar'cılar çiş molasına bile durmaz.
Roadstarcılar harbiden uzun yolcudur,Bilesin,
inanmıyorsan gel,gösterelim,
Artık bi günde Çanakkale mi olur?Ayvalık mı olur göresin.
Hem para olsa Roadstar'cılar Honda'yı Suzuki'yi kapısına sokmaz be
onlar küçük istasyonlarda durmaz bundan sonra ,ben onların hepsini BMW ci yapacağım .
Ha bu arada ömersirin sana emanet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------
iki zamanlı motoru olsa daha iyiydi be
Ne zaman takacaksın sisleri Süleyman?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Mete'yi halsiz bıraktık gelemedi
Son haber:"ömersirin" isimli şahsiyet roadstar'ı ile şimdilerde Gelibolu'ya gidiyor.
Kaç gün kalacak peki orada?
Çorlu da paslanmaz çelik 3,5 mm lik çapı nereden bulabilirim Motora çok güzel tornada basamak yaptırmayı düşünüyorum.
Tam olarak buna benzemese de bu tarz sivri uçlu birşey olacak kısmetse
Tekirdağ-Çorlu
Makina yapan firmalara gitmelisin Süleyman!
Adalı makina, Tural makina gibi...
Ama istersen Bora da sana tahtadan yapabilir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)