Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugün terapi günü, boşaltın içinizi,hazır burada psikologunuz varken!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Sayın psikoloğum dediğin olayı gerçekleştirdin mi egsozlar için ?
Tekirdağ-Çorlu
Hayırdır Ömer, ne terapisi?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
mototerapi!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
selam evet eksozlar altta birleşiyor birleşme yerinde takriben 15x20cm çapında bir Katalizör daha var (Bu sebepten orta sehpa takılmıyor)arkadaki eksozun asıl borusu koyu renkli. tek eksoz değil 2 eksozdanda duman atıyor ama 2 eksozdan ayrı ayrı değil aynı anda duman atıyor. galiba you tubede görmüştüm Katalizöre delik delip somun kaynatmışlar çok tok bir ses çıkıyor istediğin zamanda somunu vidayla kapatıyorsun motor tekrar sessiz oluyor
Buda senin düşündüğün eksoza fikir olabilir
http://www.youtube.com/watch?v=K96N8...eature=related
Bugün Süleyman'la beraber O'nun motorun yağını değiştirdik
Önce yağı boşaltıyoruz Bu işlem için 17 anahtar yeterli
yağ filtresini söküyoruz,
Yağ filtresi haznesini temizliyoruz
yağ filtresi kapağını temizliyoruz
yağ filtresini bulaşık deterjanı ve ılık su ile yıkadıktan sonra kurutuyoruz
kullandığımız yağ bu,Yamaha'nın tavsiyesi,10 W 40 ,Bana kalırsa 15 W 40 kullanılmalı
Hava filtresini söküp,bulaşık deterjanı ile yıkıyoruz ve kurutuyoruz
Hava filtresini yerine takıyoruz,Bulunduğumuz garaj oldukça tozlu,bu iş bize pahalıya malolacak
"Kirlenmek güzeldir",deyip Süleyman da girişiyor işe
Yağımızı koyuyoruz,Biz 50 gram yağı yere döktük,1700 gram yağı da motora
Geçmiş olsun Süleyman.
Gözün de aydın olsun, sonunda değiştirdin yağı...
Haber verseydin keşke, alacağın olsun!!!
Bu arada çıkan yağı ne yaptınız?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Tamam işte, ben de bunu engellemek adına sormuştum zaten!!!
Sağol abi,
Zaten Istanbul dayım, akşamdan geldik...
Süelyman ı kızdırmak adına haber verseydin gelirdim demiştim
Size afiyet olsun.
Bu arada Anatolian Tigers /Anadolu Kaplanları grubu üyelerinden bir arkadaş ile tanıştım. DUydun mu bu grubu?
http://www.anatoliantigers.org
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
Bu arada buralardan bir şey lazım mı?
mezarcı sülo bakımıda bedeveya getirdi...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)