yarışa katılmayacaksanız,çok uzun yollar yapmayacaksanız,yogun olarak zor şartlarda (arazide yada yoğun trafikte)kullanılmayacaksa en kaliteli,en pahalı yağı almanın anlamı bence yoktur.
yarışa katılmayacaksanız,çok uzun yollar yapmayacaksanız,yogun olarak zor şartlarda (arazide yada yoğun trafikte)kullanılmayacaksa en kaliteli,en pahalı yağı almanın anlamı bence yoktur.
selamlar, bir süre internetim olmadığı için ne olup bitiyor pek haberim olmadı, gördüm ki topik epey bir ilerlemiş. evet yeni aldığım roadstarımı satmak zorundayım,üstlik bunu diğerinden daha çok sevmeme ve üzerine titrememe rağmen.eylül ayında evleneceğim, gördüm ki nikah ve diğer masraflar için elimdeki para yetmeyecek,ailemden de destek gelmediği için kışa doğru çok zorlanacağım..biraz özel bir sebep olduğunun farkındayım..her neyse sülaymana ayrıca teşekkür ederim ederim "satma" ilanımı burada duyurduğu için.ancak 2750 değil 3000 tl istiyorum, çok katı değilim, esnek davranabilirim,motosiklette koruma demiri, ön cam, çanta,özel deri koltuk kaplama, depo kaplama vb.stop lambası, suzuki gn 250'nindir ve güzel durmaktadır.yakın zamanda ilan koyacağım.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Hayırlısı olsun Ömer'ciim.
Sattıktan sonra yenisini alana kadar benimki ile istediğin direkten dönersin
Bu arada düğün nerede olacak inşallah?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Ömer abiden bu bir direkten dönüp gelicem lafını duyduğumda çok gülmüştüm. Halen aklıma geldikçe gülüyorum.
Ömer abi bu arada unuttuğum birşey var. Arka seleyi büyüttürdün, normalden daha geniş ve rahat arka sele var artık motorda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
Savaş abi ben arazide de kullanıyorum, yoğun trafikte de, uzun yolda da, süratte yapıyorum. Bu yüzden Yamalube aldım Ben kaliteli yağ kullanabilirim o halde değilmi
Tekirdağ-Çorlu
kaliteli mi bilmem ama ben de elf aldım, litresi 20 tl.eski sanayindeki yağcıdan aldım.süleyman sen memnun kalırsan ben de senin yağdan alırım,sevdin usta motual isimli bir yağ önermişti,ismini yanlış söylüyor olabilirim, o yağ çok iyiymiş.evet arka koltuk beşer santim genişledi,artçılarım çok rahat olduğunu söylediler.koltuklar çok güzel oldu, benim diye söylemiyorum.can ustanın eline sağlık.ben bu motosikleti diğerinden daha sevdim, dün eksozunu açtırdım,ya bana öyle geldi ya da gerçektan öyle,motosiklet agresifleşti, bir anda 100/120 rahat görüyor,çok gürültülü olmadığını düşünüyorum, ayrıca silindir başına bir eksoz projesini önemsiyor ve bir ara tatbik etmeyi planlıyorum.hatta teknik bilgisi olan arkadaşlar bir araya gelip kendi başımıza da yapabiliriz diye düşünüyorum.oksijen kaynağını eski sanayide yaptırız, olur biter.ne dersiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
direk mevsu da çokluğumda bisikletim yoktu, 30 yaşımda aldım bisikleti, ama daha 16 yaşımda mobiletim vardı,o zamanlar çocuklar mahallede birbirlerinin bisikletini direkten dönmek koşulluyla isterdi..nostalji..evet kısmetse satarsam canan senden ve süleymandan direkten dönücem diye isticem motosiklerinizi,savaş abi vermez, ondan istemem,kalsın,onun bemevesi var çünküm.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Ben de bildiğim kadarını paylaşmak ve yeni şeyler de öğrenmek adına yanındayım Ömer.
İstediğin zaman direkten dönebilirsin benimkiyle, emrine amade...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
insanın sizler gibi dostları olması ne güzel, ev et o taş savaş abinin kafasınaydı, zati alışık onun kafası taşlara her neyse önce bi güzel eksozları sökeceğiz, zaten elimizde alet edavat var, bildiğim kadarıyla eksozlar alta birleşiyor ve tek eksozdan dışarı duman atılıyor. birleşme noktasını kaynakla veya parçayla kapacağız.ha bu durumda, yani eksoz açık durumunda nasıl bir ses alırız bilmiyorum, ama tekirdağdaki hüsnü usta büyük motosiklet sesi alabileceğimiz söyledi.ben ona ve bu işi kendi başımıza kıvaracağımıza inanıyorum.bir ara ayrıntıları konuşalım..
SObe... ! ) Neyi Kıvırıyonuz Neyle Uğraşıyonuz yine
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Başına Savaş KAYAN kadar taş düşsün.
göreceğiz bakalım anlattığın kadar kolay oluyor mu?
Duyan da atölyen ve yirmi yıllık kaynak tecrüben var zanneder
Akşam Tekzen'den aldığın tornavida setiyle olmuyor o işler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
Vahim bir durum var;teknik tatminsizlik yaşıyor bir arkadaşımız
aman be ya trakyalı hacivat! oksijen kaynağını zati ustaya yaptıraz,eksozda kesilecek ve kaynatılacak kısımları çizip gideriz ustaya,doğru bi yandan da ustaları da düşünmek lazım, şimdiye kadar yakışıklı mehmeti düşündük de ne oldu her defasında kollarını açtı bize,şeytan görsün yüzünü,gitmem daha,sevdin gibi bi insan varken...bu arada özerim hoş geldin sohbet mecramıza,nasılsın bakim..
dışarısı gevur kazanı gibi yanıo bu arada yaa
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
günaydın millet.
ömer abi hayırlısı olsun.sen direkten dönüp gelicem diyince bende duygulandım biran.çünkü benim hiç bisikletim olmadı hemde hiç :(
küçükken 90 lı yıllarda milliyet gazetesi saman kağıttan basılı küçük redkid kitapçıkları verirdi.hergün yeni bir macera.o kadar çok severdim ki hergün babama aldırırdım.50 ye yakın redkid kitabım olmuştu.birgün komşumuzun benimle yaşıt oğluna bisiklet aldılar.bmx marka çok süper ve sarıydı.allahım o ne bisikletti öyle?elcik korumaları bile vardı.yesyeniydi.ben de ömer abi gibi şu okulun yanındaki direkten dönüp geleyim mi diye hep peşinden koşardım.o bisiklet ile dolaşırdı bende hep arkasından koşardım.birgün bir tane redkid kitapçığımdan verirsem okulun yanındaki direkten dönüp gelebilceğimi söyledi.kabul ettim ve bir tane kitap vererek bindim bisiklete.iki tekere ilk binişimdi ve çok heyecanlıydım.sonra o heyecanla 2 günde 50 tane kitapçığımın hepsini o çocuğa verdim sırf bisiklete binmek için.ve o çok güzel koleksiyonumu sırf bisiklet için harcadım.şimdi keşke binmeseydim de o kitapları saklasaydım diyorum.işte böyle başladı benim iki teker sevdam.sonra bisikletim olmadan mobilet dediğimiz vitezsiz motorlara binmeye başladım ve şimdi hem arabam hem motorum var.ama inanın çocukluğumda yaşadığım o bisikletsizlik bende hep eksiklik olarak kalacak.neyse kafanızı şişirdim.
herkese kazasız sürüşler.görüşmek üzere..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Abi bir tur abi bir tur diye bende çok büyüklerimin peşinden koşmuştum.
Tekirdağ-Çorlu
Benim kayınpeder yamahada fabrikada çalışıyor. Bisan beldesan yamaha moped vs gibi motorların ve bisikletlerin montajını yapıyorlar. Eğer isterseniz bu motorun kalitesi hakkında bilgi edinirim. Neticede bu motordada onun parmak izi vardır. Bana dediği kalitesiz hiç bir motor satışa sunulmuyor. Zaten fabrika durma noktasında tek hataları ise kaliteden ödün vermedikleri için maliyetler hep yüksek kalmış ve çin mallarının piyasayı alt üst etmesi neticesinde fabrika zor ayakta duruyormuş
Bisan ların kalitesini biz biliyoruz ama bu motorların teknik aksamını ile virago 250 nin arasında ne gibi farklılıklar var öğrenebilirseniz çok sevinirim. Bu konu hakkında halen tartışmalar var. Özellikle metehandro bu konuyu çok kurcalıyor ama bir sonuca varamadı
Çin malı diye sürekli karalamaya çalışıyor sadece.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)