Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Bu arada ben seni sakalsız görsem tanıyamazdım Savaş Abi.
    Biraz sakal biraz da kilo çok değiştirmiş seni...
    Yörük arkadaşım, sen niye alınıyorsun ki... Bizim makinalar canavarrr....
    Yaklaşık 40km kadar Roadstar kullandım (Süelyman ın kara panteri). Kullanımı gerçekten çok rahat, kolay bir şekilde hükmedebiliyorsun motora. Kendi çapında ve sınıfında en iyi motor denilebilir bence. Sadece iri olan arkadaşlar için uygun değil, ergonomik olmuyor oturuş.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Evet roadstar boyu uzun olan arkadaşlar için pek uygun değil. Ben bile üzerinde iri durduğumu düşünüyorum.

Bu arada arkadaşlar sanırım benim motorun marşında ki kömürler bitti. Marşa bastığımda her zaman olmasa da arada ilk hareketi veremiyor. Aküdendir diyenler için söyleyeyim akü almaya gittim aküm sağlam çıktığı için adam akü vermedi bana. İşte esnaf budur
    Tekirdağ-Çorlu

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    öyle adam varmı çorluda ya
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Bu arada baktığın akünün boyutu senin akü ile aynı mıydı Süleyman? Merak ettim!!!
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bende merak etmiştim ama adam akü dolu çıkartma dedi çıkarttırmadı bana. Boyut olarak aynı gibi duruyordu baktığımda çünki akü yeri aşşağıya doğru iniyor benim koltuk altında.

Süleyman abi neresi diye sorarsan Yiğit Akü diye biryer eski sanayide.
    Tekirdağ-Çorlu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dabi olum sen akşamları Reina'ya akıyorsun di mi?
    imanın paranın ve live performansın kimde olduğu bilinmez paşa hazretleri...

artık rodsıatara atacak çamurum kalmadı...ben işi toptan tam arızaya bağlayım...

ne kadar rodsıtarcı varsaaaa hepsini öperimmm..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yörük arkadaşım, sen niye alınıyorsun ki... Bizim makinalar canavarrr....
    canan kardeş bizim sele muhabbeti vardı daha önceden o yüzden öle bişi dedim.yoksa bizim motorlara lafım yok.maşallah diyelim..

evvvvveeeeeeeeetttt işte metehan aganın son nefesleri herkes nefesi bitmeden öpücüklerini alsın metehan abiden
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canan kardeş bizim sele muhabbeti vardı daha önceden o yüzden öle bişi dedim.yoksa bizim motorlara lafım yok.maşallah diyelim..

evvvvveeeeeeeeetttt işte metehan aganın son nefesleri herkes nefesi bitmeden öpücüklerini alsın metehan abiden

[/COLOR]
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    imanın paranın ve live performansın kimde olduğu bilinmez paşa hazretleri...

artık rodsıatara atacak çamurum kalmadı...ben işi toptan tam arızaya bağlayım...

ne kadar rodsıtarcı varsaaaa hepsini öperimmm..
    "layv pirformıns" deyince seni tek geçerim Beyoğlu yakasında.Kandilli'nin bilumum sensör arızalarının sebebini de biliyorum
    Bütün Roadstar'cılar da senin o dombul yanacıklarından öpüyorlarYakında hepimiz kurbağa prens olacağız

Motosikleti
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

inan artık takacak kulp kalmadı...

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]
    "layv pirformıns" deyince seni tek geçerim Beyoğlu yakasında.Kandilli'nin bilumum sensör arızalarının sebebini de biliyorum
    Bütün Roadstar'cılar da senin o dombul yanacıklarından öpüyorlarYakında hepimiz kurbağa prens olacağız

sende dikkat et motorla gezerken rüzgar vurunca takım taklavatı etkiliyormuş...aman ha...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar LF250
    Herkese merhaba... Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Muhabbet gene almış başını yürümüş. Benim (yani aceminin) 15-20 gündür kullandığım motorumla benim aramda bir problem var. Yanılmıyorsam eski tarihlerde bir arkadaşımda aynı konuda yazmıştı. Benim canavarın vites geçişinde bir sorun var gibi geliyor. Nedeni veya çözümü varmı acaba1 Motor durur vaziyette boşa almakta çok fazla zorlanmıyorum. Hatta bazen uğraşmadan debriyajla 1. viteste çalıştıruyorum. Fakat 1. vitesten 2. vitese geçiş çok sert oluyor. Bazen ara gazı vermem gerekiyor ki geçebilsin. 2. vitesten sonra 3-4-5 çok rahat. Daha sonra durur vaziyette, uzun kırmızı ışıklarda tekrar boşa almak istediğimde epey uğraşıyorum. O kadar uğraşıyorum ki kırmızı ışıkta beklemek hiç sıkıntı vermiyor. Boşta geçirdiğim 10 saniye bile olmuyor anlayacağınız.. Bu konuda benim gibi zorlanan varmı, zorlandı ise nasıl çözüldü. Bu arada motorum 1.200 km yi doldurmak üzere. Hepinize iyi sürüşler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı peu106gti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba... Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Muhabbet gene almış başını yürümüş. Benim (yani aceminin) 15-20 gündür kullandığım motorumla benim aramda bir problem var. Yanılmıyorsam eski tarihlerde bir arkadaşımda aynı konuda yazmıştı. Benim canavarın vites geçişinde bir sorun var gibi geliyor. Nedeni veya çözümü varmı acaba1 Motor durur vaziyette boşa almakta çok fazla zorlanmıyorum. Hatta bazen uğraşmadan debriyajla 1. viteste çalıştıruyorum. Fakat 1. vitesten 2. vitese geçiş çok sert oluyor. Bazen ara gazı vermem gerekiyor ki geçebilsin. 2. vitesten sonra 3-4-5 çok rahat. Daha sonra durur vaziyette, uzun kırmızı ışıklarda tekrar boşa almak istediğimde epey uğraşıyorum. O kadar uğraşıyorum ki kırmızı ışıkta beklemek hiç sıkıntı vermiyor. Boşta geçirdiğim 10 saniye bile olmuyor anlayacağınız.. Bu konuda benim gibi zorlanan varmı, zorlandı ise nasıl çözüldü. Bu arada motorum 1.200 km yi doldurmak üzere. Hepinize iyi sürüşler....
    yağ değişiminden sonra rahatlar,yağı biraz fazla koysunlar,boş vites aralığı tüm motorlarda kısadır.Ayak alışkanlığı gerektirir,alışması zaman alır.

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bende motora yeni yağ aldım sonunda. Çorlu da Yamalube yağ buldum. Henüz değiştiremedim gerçi. Yağ değişiminde yağ filtresini de temizlemeyi düşünüyorum. Yağ filtresini temizlemişken hava filtresini de bir temizlerim motora 9500 bakımını yapmış oluruz
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar LF250
    Bu topik neden duruyor ? ? ?

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bir bomba haber vereyim ozaman. Ömer abi yeni aldığı roadstarını da satıyormuş 2,750 tl istiyor. Kısmet artık üçüncü roadstara
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Hyosung GV250
    En son 3500 diyordu indirim yapmış desene
    [B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Banada 3000 den kapıyı açmıştı. 2750 ye bırakacak ama sanırım. Düğün yapacak nakit ihtiyacı varmış.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir bomba haber vereyim ozaman. Ömer abi yeni aldığı roadstarını da satıyormuş 2,750 tl istiyor. Kısmet artık üçüncü roadstara
    mantıklı...o gv 250 düşünüyordu zaten...gazladınız çakma montaj makina aldırdınız adama...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    haydaaaa daha çok fazla zaman geçmeden satıyor mu ömer abi motoru?düğün yapacaksa daha uzun zaman süre motor almaz yada alamaz.düğün baya masraflı oluyor sanırım..hayırlısı.neyse belki metehan abinin dediği gibi gv250 ci yaparız ilerde ömer abiyi

bu arada süleyman bende motorun 4000 km bakımını yaptıracağım haftasonu.ya arkadaşlar castrol 10-40 motor yağı alıp takayım dedim.sonra birkaç servise sordum.hiçbirisi castrolu tavsiye etmedi.ismini hatılayamadığım abuk subuk markalar söylediler ve söylediklerinin asıl motorsiklet yağı olduğunu söylediler.birde 15-50 koy diyorlar.yazın daha iyi oluyormuş.ben 10-40 ne demek 15-50 ne demek pek anlamıyorum.yardımcı olabilecek arkadaş varmı?mesela ilk rakam neyi ifade ediyor,son rakam neyi ifade ediyor??

Motosikleti
    Artık Yok...
    yamalube - yamahanın orjinal yağıdır
    motul var selenia var mobilin racing yağları var shellinde formula racing motorsiklet yağları var yağda ne kadar kalite o kadar çok motorunuzdan yüksek verim..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    logaritma bu saydığın markalar kaliteli mi?castrol diyor sitedeki herkes.motul tavsiye eden ustalar oluyor..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler