Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Marka model düşmanı olurmu abi metehandro. Adam japon motoru düşkünü sadece japon sandığı motorunun menşeini bilmiyor Çin Japonu cbf ci metehandro.
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abi bizim uzun yol gezilerine meteyide alalım. Biz denize girip çıkarız o ancak sahile varmış olur Belki de yolda yağ koymak için istasyon arıyor olur. Olmadı dönüşte yoldan onu alır geri geliriz
Tekirdağ-Çorlu
Senin motorun arkasına bir ip bağlayıp onu da öyle çekelim bence abi
Tekirdağ-Çorlu
valla doğru ne anası ne babası belli motrun...fason konfeksiyonda üretilip sezon sonu diye diye kakalanan mallar gibi...
arkedeş makinamız sıfır artık...
hadi hadi sen beni mancınığa koyar ipi kendin kesersin...
beni BMW ye bağlayın arkedeş...aman işkence ederken bile rodsıtar falan kullanmayın...
[/COLOR]Bir Roadstar düşmanını nasıl Roadstar Sahibi yaptım
Geçen yazdan kalma bir yazıdır
Dün akşam üstü aniden Marmara Ereğlisi'ne gitmeye karar verdim.
Kendisi psikolog ama motordelisi,aynı zamanda azılı ve önde giden çin malı motor
düşmanı olan arkadaşım Ömer Şirin'le beraber Marmara Ereğlisine yola çıktık.
Yol dediğin nedir ki iki adım gittik oturduk meşhur iskele kahvesine.Eski bir"keyifçi"
olduğumdan kahvedeki balıkçı arkadaşlarımla lafladık biraz.Arkadaşlarıma Ömer'in
psikolog olduğunu özellikle söylemedim.Sonra arkamdan laf ederler"vay,durum vahim galiba" diye.
Sonra" resim neyin çekildik"bana ayaküstü fotoğrafçılık dersi veren Ömer aynen böyle diyo:).
Ahanda ilk resim aynen böyle oldu:
Soldaki Balıkçı Numan,En sağdaki Balıkçı Nurettin,Ortadaki bizim Ömer,Onun yanındaki arkası dönük olan?hadi ya o kim çekerken farketmemişim gerçekten,Ömer'e nispet yapıyo herhalde(gerçekten de fotoları PC ye aktarırken farkettim bu ayrıntıyı.
...
Adama diyorum" kardeş direğin gölgesinde kalıyorsun".
cevap"böyle iyi mi abi?
yamultuyor kafayı.
...."gel olum sen çek bari,boşuna uğraştırma beni" diyorum.
çektiği fotoğrafa bak.Kadraj anlayışına tüküreyim,bu arada sağdaki benim.
Sayıca artmış kır saçlarım bazılarına çekici gelse bu fotoğrafı düzeltmek için akşamdan beri uğraşıyorum üstelik evli barklı munis bir adamım.uyarırım,kandırmaya kalkmayın,saçımı asla boyatmam
----"hay senin çekeceğin fotoğrafın üstüne" deyip yine makineyi aldım elime.Ama obje savruk bir motorcu olunca fotoğraf çekebilmek işkenceye dönüşüyor,örneğin arkadaşımın sağ elinin altındaki kaskların yerleştirme biçimindeki uyuma,montunun altından taşmış gömleğine filan dikkat edebilirsiniz.İşte anca bu kadar oldu
...
tabii bu fotoğrafın bir başka özel anlamı var,dün sabahtan akşama kadar bana"çin malı dandiktir,çaynataygır,çaynaharley"geyiği ile kafamı şişiren bu arkadaşın Çin malı motorun önünde fotoğraf çektirmesi bana Lunaparkta Rambo panosu arkasında fotoğraf çektiren cılız gençleri hatırlatıyo
İşte bu Ömer'in beğenmediği"çakma Yamaha,Çaynataygır"ama Rambooo..Çaynaharleyyyy
kirine tozuna bakmayın iki gün önce uçmakdere tepelerinde idi.
insanın böyle bir fotoğrafçısı olursa ünlü olmasına imkan var mı?
Sinemadaki kötü adam rolleri için biçilmiş kaftan olan benim için mhtemel kariyerim böyle bir arkadaşımın çektiği fotoğraflarla başlamadan bitti.
Şimdi fotoğrafçıyı döven müşterilerle rahatça empati kurabilirim
İyi ki kafamı sağa doğru eğmişim, yoksa fotoda olmayacaktım
Kadraja dikkat abiler ablalar,ilgilisi kurs için bizim Ömer'e başvurabilir,ömer şaşı değil,makine şaşı değil,fotoğraf niye böyle
Arkadaşın gizli din taşıyorsa eline ha fotoğraf makinası vermişsin,ha tabanca.Bi de böyle vururlar adamı,"Olum insan abi göbeğini içine çek" der.
Zaten burun karıştıran insanların fotoğraflarını da ömer gibi adamlar çekiyo.Gitti yine 15 yeni kuruşluk karizma.
Papatyaların arkasındaki devedikenine,Ömer'in yanında gururla poz verdiği ve gıyaben aşağıladığı çin malı motora,fotoğrafın sanat değerine hassaten dikkatinizi çekerim
Baygınlık geçirenlere papatya çayı öneriyoruz bu arada
-Kaptaann,uzakta bir gemiiiii
-Bandırası belli mi?
-Heee,T.limanı
(inanmıyorsanız soldaki kayığa bakın)
Yurdum insanının kayıkta kamışla çapariye çıkmasına alışamadım 35 yıllık deniz hevesime rağmen,bunlar fazla Amerikan filmi seyrettiler,bi de bellerinden bağlamalı
Değerli fotoğraf hocam,eli öpülesi üstadımdan yine sınırları zorlayan bi fotoğraf çalışması
Teee toordan,orrdan burrdan mevzuyu Ereğli'ye getirdik sonunda
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=516&i=pict0052bf8.jpg][IMG]http://img516.im
Bir Ereğli deyimi "arka deniz.işte burası Marmara Ereğlisi'nin arka denizi
Arka denizde kayıklar
Arkadaşımın yüz ifadesine dikkat buyurunuz efendim.Biz buna "çakı bulmuş kızan gibi seviniyo". deriz.
Hayatında ilk kez vitesli motor kullanıyo kendisi,bu fotoğraftan 4 dakika sonra"yemin ediyorum harika makina,abi bana da alalım bundan,ben bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum" dedi
Te be yav,akşamüstü deniz kıyısında boğazı kurumayan Trakyalı değildir,Asta filandır ondan içmez belki
bozuk saat bile günde iki kere doğru zamanı gösterir,bizim fotoğrafçı bi kere çekebiliyo anca
Bu gece uyumamak zorunda olanlar,mesai yapacak olanlar,ders çalışacak olanlar,korku senaryosu sevenler,filmler için kötü adam arayanlar
tikkat pls
[
not bu gezi esnasında çayna harley motorumu itin kalınbağırsağına sokup çıkaran omersirin isimli şahsiyet halen bir adet Bisan Roadstar 250 ile yaklaşık 6.000 km filan yapmış durumdadır.Kendisine saygılar sunarım
dip not:
Ömer'in o motoru 10.000 Km'ye yaklaştığında maddi sebeblerle satmak zorunda kaldı,45 gün sonra yine bir Roadstar aldı.Halen o motoru kullanıyor
Savaş abi epey kilo almışsınız geçen yıldan bu zamana
Tekirdağ-Çorlu
roadstar sevdası bambaşka non-stop roadstar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)