Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    _SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Israrla ses var icraat yok diyorsun kanka yaw sen bu tozları nezaman yuttun da hazmettin. Ben sana 3 yıl yeter sanıyordum. Ses varsa güç de var tork da var kanka.

Modifiye zevk işidir. Ona bakarsan adamlar servet verip racing alıyorlar gidip egsozunu modifiye ediyorlar.

Sen de motorunu modifiye ederek neden çanta taktın ? Fabrikadan çıktığı gibi koruma demirsiz, çantasız kullansaydın ya. Tatmin mi olamadın
    Tekirdağ-Çorlu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    benim anladığım modifiye teknik güc ve verilere yansıyan detaylara denir...zaten modifiye MODıFıCATİON dan gelir...teknik anlam taşır...ülkemizde ses ve görüntü kirliliği yaratma sektörü olarak bilinir...ama uzakdoğu ve amerikada özellikle aracların sadeliği ön planda tutulur...Uzakdoğuda bir subaru ımpreza veya mıtsubıshı galant ı diğer benzeri modellerden detaylardan ayıran tek özellik motor gücüdür...anlayış farkı diyelim...

benimde serilerini izlediğim bu modifiye filmi vardı ya...onları izleyerek modifiye kültürü anlayamazsınız...o detay ise tamamen film sektörüne hizmet bağlamında yapılmış kurgusal görsel şölendir...

neyse gelelim savaş abinin birazdan bana döşeyeceği mesajlarına...onunda rahatlaması lazım...bir nevi masör görevi görüyoruz...Bana Dilaveri Çağırın hesabı...

dip not...ÇANTA modifiye değildir...aksesuardır Sülüman kardeş...ihtiyac gereği takılır...o segmentte satılır...modifiye ile aksesuarı ayıramayacaksan gel sen bu motor camiasını bırak...bisiklet camiasına geç...hem göbeğin erir...

savaskayan Online

Mesaj gönder Üye Listesi Son Aktivitesi: Bugün 16:11 PM
    Şimdiki Durum: Konu Okuyor Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ohh sevindim okuyormuş...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Yavrum benim modifiye ile aksesuarı ayırabildiğine sevindim çünki az önce sen bana fabrika ayarlarıyla neden oynayıp modifiye ediyorsun demiştin. Biz "teknik güc ve verilere yansıyan detaylara denir...zaten modifiye MODıFıCATİON dan gelir" yapmıyoruz ki. Teknik gücü arttırmıyoruz bizim begir sayımız değişmiyor, motorda herşey aynı sadece motordan istemediğimiz susturucuları söküyoruz. Birşey ilave etmiyoruz kankacığım
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    artık sadece nx 250... uslandım
    Lifan lf-250 ile virago 250 aynı motorlardır aksesuar ince ayrıntılarda kalite farkı olabilir ama genel motor ve yürür şase kalitesi aynıdır..

virago elbet ki pahalı olucakdır bunun nedeni roadstardan çok daha kaliteli olması değil marka hakkı denen bir parayıda ürününün üstüne eklemesidir.. bu arabalarda da olan bir şey çok meşhur bir markanın a modeli 10 lira ise meşhur olmayan yada orta meşhurlukda bir markanın aynı kalitedeki a modeli 5 liradır.. fiyat farkı maliyetten değil isim marka hakkının farkındandır biri 5 lira fazla isim hakkı alır diğeri 1 lira isim hakkı alır..

şimdi lifanada gelmek lazım roadstardan bahsetmeden önce lifanı bilmek lazım lifan çinin en büyük araba motor kamyon traktör firmasıdır yani adamlar motordan önce kamyon ağır araç otobüs araba gibi imalatları var bunları üretebilicek kapasitedeki bir firmanında hem parasal maddi imkanları son noktadır hemde motor imalatında çok ustalaşmışlardır lifan hakkında daha fazla bilgiyi http://en.wikipedia.org/wiki/Lifan bulabilirsiniz..

bu firma yamaha hondayada yedek parça ve ufak hacimli motorlarını üreten firmadır özellikle kendi adı altında sattığı araçları kaliteli üretmekde çünkü lifan ismi var ve ismini hızlada kaliteli bir marka olarak yaymaya çalışan bir firma bu sektöre geç girdiği için bir hata yapmak istemiyen bir firma..

virago ile roadstar lar aynı banttan çıkmakda o yüzden motor şase işçilik kalitesi aynıdır farkı nerde derseniz yamahanın ek montajları farklı tesislerde yapılmakda avrupada amerikada ek montajdan kastım aksesuar ve motorun toplanması selesi farı falanı filanı burdanda galerilere dağıltılmakda..

sanırım roadstarın arkadaşında dediği gibi kalitesiz olan aksesuarlarının açıklamasıda bu olsa gerek.. lifan o aksesuarları kopyalayamamış kendi tesislerinde üretilmediği için oda sanırım bu aksesuarları çin pazarından iç pazardan temin ediyor..
    bunlar çok önemsiz şeyler aksesuar falan değişebilir kalitelisi alınabilir basit şeyler önemli olan motorun şase nin kalitesi gerisi hikaye 35 bin km yapmışsa bu motorlar zaten çin malına göre kalitesini ortaya koymuşdur ben 40 bine kadar nerdeyse motorunun tüm parçaları değişen cbr lar biliyorum cbf ler biliyorum..

ben lifan lf250 leri tavsiye ederim lifan türkiyedekiler bilmesede çok iyi markadır amerikada satışı olan bir markadır ve ilerde adınıda duyucaksınız yakında kesin arabalarıda türkiye piyasasına girer.

çin malı derken lifanı ayrı tutun derim çünkü çin fabrikalarının hepsi batsa lifan batmaz arkasında çin hükümeti var ve hızlada büyüyor bu gün türkiyede dahil olmak üzere avrupada pek çok ülkede fabrikaları var amerikada var bazı yerlerde komple araba motorsiklet imalatı yaparken bazı ülkelerde sadece parça yedek parça destekli üretim yapmakda..

demek istediğim şu konuşduğumuz şeyi bilelim markaları bilelim yamaha iyi olabilir ama lifanda yamaha kadar iyi bir firmadır zaten iyi olmasa yamaha parça motor üretimini lifana yaptırmazdı..

çin malı deyip geçişitirmek çok yanlış bilgilenmemize neden olur çinde çeşit çeşit kalite ve yüzlerce marka var lifan en üst seviyedeki en kaliteli markadır bunların içinde lifanı bu diğer merdiven altı üretimlerden ayrı tutmak gerek...

zaten bir şeyi gözden kaçırmışsınız yamaha virago 250 bu gün amerikada sıfır satışı olmakda lifanında satışı var amerikada ama lifan lf250 modelini amerikada satmıyor neden satmıyor?? çünkü virago 250 yani lf250 zaten amerikan pazarında satışda..

türkiyeye gelelim burda da tam zıttı tam aksi lifan lf250 ler satılmakda ama virago 250 satılmamakda peki bu neden ?? bunun nedenide virago 250 yi yamaha satmaya kalksa arkadaşın dediği gibi 11 bin tl gibi uçuk bir rakamdan mecburi satışa çıkarmak zorunda kalıcak yamaha haklı olarak buda satışı olmıycak demek.. kimse 250 lik motora 11 bin tl vermez..

O zaman ne oldu Yamaha lifana dediki sen türkiyede kendi adında satış yap lf250 leri sat %5 yada %10 artık aralarında anlaşma neyse sattığın motor başından bana komisyon verirsin..sonuçda kesin bir anlaşma yapmışlardır bu işden yamahada karlı çıkar..

hiç satamıycağı bir fiyattan sırf kendi adı altında diye satış yapmakdansa peynir ekmek gibi satılabilicek fiyattan başka bir marka altında satış yapıp komisyon almak en güzeli..

yamaha belli nedenlerden dolayı fiyatını düşüremez sadece yamaha değil pek çok büyük markalar bunu yapamaz zaten o yüzden pek çok marka alt markalar üretip bazı eski yada yeni modellerini o markalar adı altında çok ucuza satıyor..

araba sektörü içinde bu geçerli bir vw golf 40 bin tl ise bir seat ibiza 20 bin tl dir misal ikisinde de aynı motor aynı ekipman aynı yürüyen aksam olmasına rağmen vw dedinmi sırf isim hakkı arabanın fiyatını fırlar yukarı..

yani bu tür şeyleri bilmeden konuşmak sağlıklı olmaz..

Motosikleti
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavrum benim modifiye ile aksesuarı ayırabildiğine sevindim çünki az önce sen bana fabrika ayarlarıyla neden oynayıp modifiye ediyorsun demiştin. Biz "teknik güc ve verilere yansıyan detaylara denir...zaten modifiye MODıFıCATİON dan gelir" yapmıyoruz ki. Teknik gücü arttırmıyoruz bizim begir sayımız değişmiyor, motorda herşey aynı sadece motordan istemediğimiz susturucuları söküyoruz. Birşey ilave etmiyoruz kankacığım
    ulan kekoro beni üst devremden fırça yedirdin...ben bıktım bu iyi polis kötü polisten yahu...topik canlansın diye beni fişekliyosun kankamız diye kırmıyoruz ama şamaroğlamı olduk ...ben bırakıyorum abi kötü polis olmayı...

sanada roadstarınada başlıycam he şimdi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bırak bu topic canlansın diye yapıyorum edebiyatını. Bilmeden sataşıyorsun bize. Bak ustalar çıktı da verdi azının payını

Hoşgeldin Motocross, Metenin azını payını verdiğin için teşekkürler
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Alıntı motocross adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani bu tür şeyleri bilmeden konuşmak sağlıklı olmaz..
    sayın arkadaş büyük bir gaflet ve hatta delalet içindesin...bu aynı banttan çıkma olayını anlarım ama işçilik motor aksam alaşım kalitesi aynı olmadığını sende yazmışsın zaten ...bir motorun karakteristik özelliğinden öte işçiliği ve parça sağlamlığını konuşuyorsak Vırago ile Roadstar aynı dersek bu hata olur...aradaki fiyat markınıda MARKA hakkına bağlarsak bu vicdana sığmaz...kalite farkıda dağlar kadar...bu çok net bir kopya...ve başarısız bir kopya...Bisan bu paraya bunun yapılmasını emretmiş...adamlarda kaliteyi o bağlamda düşürmüş olay budur...

eğer ayrı tutun dersen bir ÇİN MARKASINI...sana ZONGHSEN derim...

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bir panda dan da ancak bu beklenirdi zaten Bir tane Virago 250 cc bul da benim motorla motor bloğunu bir karşılaştıralım. Neresi raklı tesisatların bir görelim.

Aksesuar olarak konuşmuyorum. Motor olarak diyorum. Bukadar sorunsuz çalışan başka bir çinli marka da bana göster de ona da bakalım.

Seni de anlıyorum Şeker Kamışları tükeniyor diye bu sıralar biraz ağrasifsin
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar LF250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeş..ben kırdıysam özür dilerim...ama seni kaç aydır cbf 150 topacında görüyordum...sonra başımıza roadstarcı kesilince bende şaşırdım...birde benle dalga geçtiğin hissine kapıldım...sonucta mali gücümüz yetse ne siz roadstar ne ben cbf alırdık biraz zaman verelim birbirimize...sonra sen bana ben sana kitleriz...bak Sülümana garibim kevgire döndü ...cevapda veremiyo edepli çocuk...
    kırılmadım arkedeş, estağfirullah.... bir yanlış anlaşılma vardır sanırsam kanımca. buradan başka ben ne cbf e ne de başka bir yere mesej atmışlığım yoktur. zamana gelince benim en kıymetli zamanımdır, kimseye veremem... yaşım yolun yarısını 24 temmuzda geçeceğimdir. sülümana gelince ateş bacayı sarmış roadstar aşkına, fazla ateşleme, haşlama olur sonra...

saygılar hepinize:

Motosikleti
    Alıntı peu106gti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırılmadım arkedeş, estağfirullah.... bir yanlış anlaşılma vardır sanırsam kanımca. buradan başka ben ne cbf e ne de başka bir yere mesej atmışlığım yoktur. zamana gelince benim en kıymetli zamanımdır, kimseye veremem... yaşım yolun yarısını 24 temmuzda geçeceğimdir. sülümana gelince ateş bacayı sarmış roadstar aşkına, fazla ateşleme, haşlama olur sonra...

saygılar hepinize:
    tamam gardaş bir yanlış anlama olmuş olabilir...anlık detaydır...ama şuna inan burada herkes birbiriyle dosttur.. az çok birbirini tanır...ben seni tanımadığım için sert çıktım biraz...

gelelim bahse konu mülayim Süleymana... 10 numara adamdır...keyif adamıdır...keşke komşum olsada hasreti burada sanalda gidermesek ...bazen Çorluda bir hayatım olmasını bile isterim...en azından Trakyanın bir kasabasında yaşamak...bu İstanbuldan bir kurtuluş reçetesi ...bir hayal...

inan hayatımın bir parçası bu Kelaynak SÜleyman...o da olmasa çekilmez bu hayat...roadstarı yiyim ona bişey olmasın...

Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar LF250
    eyvallah kardeş.. size iyi atışmalar o zaman... Roadstar yinede bi numara bana göre virago 1100 alana kadar... ama 250 cc olarak gerçek bi virago250 yi aratmıyor bana...

Motosikleti
    Alıntı peu106gti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeş.. size iyi atışmalar o zaman... Roadstar yinede bi numara bana göre virago 1100 alana kadar... ama 250 cc olarak gerçek bi virago250 yi aratmıyor bana...
    tamam la rodstır nambır van...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tamam la rodstır nambır van...
    imana geldin sonunda,
    Roadstar gariban harleyidir,
    bak mete Roadstar alırken bana danışmadan alma.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------

neyse gelelim savaş abinin birazdan bana döşeyeceği mesajlarına...onunda rahatlaması lazım...bir nevi masör görevi görüyoruz...Bana Dilaveri Çağırın hesabı...
    Dilaver geldiGitsene arızalı motor topiclerine,adamların zaten canı yanmış,nereye takacaklarını bilemiyorlar,giydirsene orda,
    bak bakalım 3 yıl sınırsız onyüzmilyon küfür garantisi var mı yok mu? görürsün

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------

.bazen Çorluda bir hayatım olmasını bile isterim...en azından Trakyanın bir kasabasında yaşamak...bu İstanbuldan bir kurtuluş reçetesi ...bir hayal...

.
    olum biz cennette yaşıyoruz:
    kuzeye 70 km gidiyoruz; Karadeniz iklimi,ormanı börtüsü böceği
    güneye 20 km gidiyoruz; Marmara'da denize giriyoruz
    güney batıya 130 km gidiyoruz; Ege de denize giriyoruz
    batıya 130 km gidiyoruz; Avrupa,balkan iklimi
    doğuya 100 km gidiyoruz; karbondioksitli bünyelerin taşra özlemi ile yaşadığı kocaman bir köy,cehennem,iki kıtaya yayılmış afyonlu ömür törpüsü,
    e oradan nasıl bir Mete çıkabilir ki?

Motosikleti
    vlla öyle abi ne diyosun +1.75...Profesyonel İstanbul Çocuğu olmak başka bir şey...siz istesenizde olamazsınız...

ofisboy posta lazımsa dükkana yanında ben gelirim bak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    vlla öyle abi ne diyosun +1.75...Profesyonel İstanbul Çocuğu olmak başka bir şey...siz istesenizde olamazsınız...

ofisboy posta lazımsa dükkana yanında ben gelirim bak...
    istemem eksik olsun
    ofisboy dediğin tıg gibi,fişşek gibi olur,senden 3 ofisboy,28 tane havan topu mermisi çıkar,bi çay istesem gelene kadar bayatlar

Motosikleti
    vay be...ulan bedenimizde para etmiyor ruhumuzda desene...

Trakya dar gelir bana teyy teyy...ben artık Doğuya yöneliyorum...ne Batıymış be..sanırsın ki AB ye girmiş bu Trakyalılar...havaları batasıcalar...

sizde Trakya olarak ayrılmak isteyinde Ab ye girin bari...elden ayrı gitmeyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    vay be...ulan bedenimizde para etmiyor ruhumuzda desene...

Trakya dar gelir bana teyy teyy...ben artık Doğuya yöneliyorum...ne Batıymış be..sanırsın ki AB ye girmiş bu Trakyalılar...havaları batasıcalar...
    Sen Canan'la Süleyman'a sor Mandıra'ya gitmişler tavuk yemek için,
    oraya kasaba ,Çorlu'ya şehir diyenin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 PM ----------

neyse gazını almışızdır artık
    ben kaçayım bi denize gireyim,güneşin batışını izleyeyim sahilde soğuk bira eşliğinde

Motosikleti
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen Canan'la Süleyman'a sor Mandıra'ya gitmişler tavuk yemek için,
    oraya kasaba ,Çorlu'ya şehir diyenin
    ben seni Boğaza nazır bi balık yedireyimde sen artık ne Çorlu görürsün ne Mandıra ne Mandrake hokus pokus yapar İstanbul...rüyada gibisindir...gözünü açtığında kabusun başlar Çorlun gelir sabah sabah

bi davet etde gelemeyeceğimizi bildirelim paşam...

Motosikleti
    Artık Yok...
    buyrun amerika seattle da motor fuarında lifan lf250 leri fuara koymuşlar adamlar ve satıyorlar ayrıca amerikada lf250 lifan 250 v-twin virago diye satılıyor motocross a tamamen katılıyorum lifan bunu yamahadan habersiz satamaz yapamaz en azından yamaha dava açardı mahkemeye verirdi kesin aynı motorlar anlaşmışlar başka açıklaması olamaz..

zaten motocross bu konuda bilgili adamdır yalan yanlış şey yazmaz

http://www.moseid.net/fun-bikes.com/LF250-compare.htm

bu yabancı sitedede ingilizcesi olanlar okuyabilir millet yere göğe sığdıramıyor lf 250 leri

http://www.motorcycles.pro/Motorcycl...1/Default.aspx

http://www.moseid.net/fun-bikes.com/LF250V.htm

Motosikleti
    abi Üsküdarda bir buluşma var...abbas kaçar...yarın devam edelim...kaçmıyorum...ok.. yarın detaylara ineceğim...hatta Beldeyama İstinyeye gidip satış yetkilisi Nihat Çadırcı'ya gidip bizzat soracağım...fotoğraflı delillerle gelicem...ok...yarına veya 2 gün müsade edin bana...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler