(#1)
darkrose
Motosikleti: cbf 150
cbf 150 motor çalışmıyor - Dün, 21:42 PM
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar geçtiğimiz cuma 0km cbf 150 aldım cumartesi günü tes etmek için yola çıktım 20 km sonra birden durdu ve çalışmadı. servis allahtan açıkmış çağırdım çektiler üst kapağı açtılar içinden yağla karışık metal talaş çıktı. pazartesi tamir edelim dediler bende ısrarla yeni motor vermelerini istedim.
haksızmıyım yada ne yapmam gerekir???
Sana en az bunun gibi 50 mesaj daha bulurum. Sen de bana Roadstar hakkında 3 mesaj gösterirmisin ?_?_?_?_?_?_?
Tekirdağ-Çorlu
16100 km eet arkadaşlar tam tamına bir çinliyle 16100 km :D bide 10000 bini geçmez dıyolardı ben bunla 50 bın de yaparım evellallah ) nasılsınız bakalım roadstarcılar
kadir hoşgeldin.maşallah allah daha nice kmler yaptırsın inşallah.yoktun bayadır.izmirdeydin galiba
süleyman gösterdiğin çanta çok hoşuma gitti.sipariş vereceğim hemen
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Bu çanta benim de çok hoşuma gitti ama fiyatı çok yüksek. Arkadaş bu çantayı Pınarhisar dan 100 TL ye aldı daha yeni. Aküyü yeniledikten sonra bende istiyorum kısmetse bu çantalardan
Kadir hoşgeldin aramıza tekrar. 16100 de birşeymi daha kaç km ler yapıcaz biz bu motorla. Çekemeyenler çatlasın
Tekirdağ-Çorlu
aynı çantamıymış peki?100 tl ye alabilirmiyiz bizde?
Aynı çanta zaten ben aldığı çantayı netten buldum da size linkini verdim. O çanta da armode içi plastik dolgu ile kaplı. Güzel bir çanta.
Tekirdağ-Çorlu
peki arkadaşının aldığı yerden o fiyata bizde sipariş verebilir miyiz?
Dükkanın adresini biliyorum ama telefonunu bilmiyorum. Telefon bilgilerini aldıktan sonra buraya yazarım.
Tekirdağ-Çorlu
çok memnun olurum süleyman.teşekkürler şimdiden..
ne demek neyse Savaş Efendü...
gerçeklerin tokadını yiyince hemen çamura bağlamaya çalışmışsınız durumu...3 kuruşa 5 köfte dersen saygı duyarım...ama abartırsanız karşınıza çıkarım...
aynı fabrika istese daha kaliteli mal gönderecekde BİSAN istediği için bu
hilkat-ı garibeye binmek zorunda kalıyor garibim Türk Tüketicisi...
beni güldürdüğünüz için size minnettarım...çakma çapıra binip kuyruğunu kısıp dökülen sütün başında oturmuyonda asil bir Honda kullancısına laf yetiştiriyon irezil adam...
ulen 50 tane roadstar kullanıcısı var memlekette 5000 tanede cbf ...sende he...olsun o kadar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Her şey bir yana da bisan roadstar 250 kullanıcısı ve bilgi paylaşım istekçisi olmadığıma sevindim valla..bu ne yav sayfa sayfa geyig..
laf atar kaçarım hemen
MEtehandro sana bir şey söyleyeyim sadece Çorlu da benim bildiğim kadarıyla 9 tane Roadstar kullanıcısı tanıyorum. KAçtane cbf çi tanıyorum 4 tane Bunlar benim tanıdıklarım yani düşün
Sana laf anlatmaya zaten gerek yok. Gereken açıklamalar yapılmıştır zaten. Anlayan anladı anlamamakta ısrar edenler biraz daha düşünüp okusun bu başlığı.
Tekirdağ-Çorlu
Size söz verdiğim fotoları eklemek için aldım elime fotoğraf makinesini indim garaja fotoları çekmeye başladım. İlk olarak değişik bir poz alayım dedim.
Daha sonra artçı için yaptırdığım crom basamakların fotosunu çektim.
Yeni taktırmış olduğum far rölesinin fotosunu çekmek istiyordum ki fotoğraf makinesinin pili bitti. Acele ile röleyi çekmeye çalıştım ama pil bitene kadar yakalayamamışım röleyi.
Pil bitince bende cep telefonu ile farların yanık halinin fotosunu çektim ama nekadar net çıktı bilemiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------
Ben taş kafalar milattan önce yaşıyordu sanırdım. Senin kaldığını hesap edememişim ne yapayım. Sana ne desem boş. O yüzden bu konuyu tartışmaktan vazgeçtim. Beğenmiyorsan git ce be fe başlığında tartışma yap arkadaş.
Bu arada duyduğuma göre eve 500 litrelik yağ almışsın. Motorun yağ yaka yaka toptan alayım bari de ucuza gelsin demişsin. İyi olmuş benim motorun bakım zamanı gelmişti zaten 1,6 litre yağ bana da gönder bari kanka.
Tekirdağ-Çorlu
abi bizim makinalarda taş arabası emin ol...ama seninkinden biraz sağlam...haco senin makina yürümüyoki eskisin...öle ebemde tertemiz kalır...
bu topaca gerçek roadstar kullancısı lazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ağrı'ya giderken Erzincan'a da uğrayın, buradan eşlik ederim size
olm 6000 devirmişsin daha motoru tanımıyosun...yaz kış diyor birde Çorlu içinde yaz kış gezsen ne olur kekoro...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)