Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 20:12
abi geldimi ömerin motoru
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 20:14
öğlende satışını ve motoru almış geldi.
-
18 Haziran 2009, 20:42
abi geldim ömerin motoru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------
turlamaya ne zamn çıkıcaz musaitmisin bu akşam
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
18 Haziran 2009, 23:50
özendirip duruyorsunuz insanı; valla fena oluyorum yahu. ehliyeti almadan motoru almıyacam diyorum dayanamıyorum; olmaz ki ama!
-
19 Haziran 2009, 11:18
Krom çıkartmalar nerede bulabilirm? erzincanda bu tür aksesuarlar malesef yok. Depo üzerine krom veya metal çıkartma yapıştırmak istiyorum. Bildiğiniz bir aksesuar alışveriş sitesi var mı?
Vitesiniz rahat geçsin dileğiyle
-
19 Haziran 2009, 11:23
peu106gti adlı üyeden alıntı
Krom çıkartmalar nerede bulabilirm? erzincanda bu tür aksesuarlar malesef yok. Depo üzerine krom veya metal çıkartma yapıştırmak istiyorum. Bildiğiniz bir aksesuar alışveriş sitesi var mı?
Vitesiniz rahat geçsin dileğiyle
depo üzerine yapılacak en iyi şey deri kaplama(kılıf)dır,Bkz süleyman'ın motor,satarken bile çil çil durur
-
19 Haziran 2009, 19:31
arkadaşlar bu makineden alıcaktım motosikletcim var kadıköyde orasıymış bayii.aynısı ledow dedi.pazartesi bakmaya gitcem 18 ay taksit yapıyolar..ledowda bunun kadar kullanışlı dimi... lütfen paylaşırsanız sevinirim.2. el al demeyin ama çünkü nakitim yok kredi kartıyla sıfır alıcam
[I][B][COLOR="Red"]Tembeller Şikayet Eder,Acizler İsyan Eder,Asiller Yönetir...[/COLOR][/B][/I]
-
19 Haziran 2009, 20:08
Motor aynı, diğer metal ve plastik aksama da bak . Mekanik olarak problem çıkacağını zannetmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun...
-
19 Haziran 2009, 21:02
saol dostum... yalnız düz siyah yapmayı düşünüyorum o zaman süper gözükür heralde... 2. motorum olucak,bu makine için rodajda ne tavsiye edersinz.. ilk günlerde nasıl kullanmak lazm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 PM ----------
dostlar ben mondial bayi ile görüştüm adam diyorki elimde regal var sana regal verelim bisan alırsan başına bela alırsın servis sorunu var felan dedi... bende pazartesi alıcam makinemi ama bana bu servis konusunda bi iç ferahlatıcı şeyler sölerseniz çok mutlu olurum... bu makineyi on numara hakkını vererek bakım yapan biyer varmı avrupa yakasında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------
şimdide as motorun sahibi vahit abi ile konuştum sakın alma bisanda borellide yedek parça getirmiyo borelli kapandı zaten dedi... kewqy den şaşma dedi oda pahalı kafam allak bullak oldu a.q.
[I][B][COLOR="Red"]Tembeller Şikayet Eder,Acizler İsyan Eder,Asiller Yönetir...[/COLOR][/B][/I]
-
19 Haziran 2009, 21:45
hastalikli_insan adlı üyeden alıntı
saol dostum... yalnız düz siyah yapmayı düşünüyorum o zaman süper gözükür heralde... 2. motorum olucak,bu makine için rodajda ne tavsiye edersinz.. ilk günlerde nasıl kullanmak lazm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 PM ----------
dostlar ben mondial bayi ile görüştüm adam diyorki elimde regal var sana regal verelim bisan alırsan başına bela alırsın servis sorunu var felan dedi... bende pazartesi alıcam makinemi ama bana bu servis konusunda bi iç ferahlatıcı şeyler sölerseniz çok mutlu olurum... bu makineyi on numara hakkını vererek bakım yapan biyer varmı avrupa yakasında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------
şimdide as motorun sahibi vahit abi ile konuştum sakın alma bisanda borellide yedek parça getirmiyo borelli kapandı zaten dedi... kewqy den şaşma dedi oda pahalı kafam allak bullak oldu a.q.
Arkadasım ilk önce sahibinden.com dan monero lar ve bisan ların fiyatlarını karşılaştır.fiyatı pahalı olanın vardır bir hikmeti.ikincisi "kewqy den şaşma"
zaten keeway in parçalarını kullanabilirsin olmadı yamaha virago(tuzlu olur)...raptor iyi makinadır severim ona diyeceğim yok...servis konusuna gelince kütahya da servisi var ama sağlam makinayı bozar ben onun yerine güvendiğim motordan dan iyi anlayan bir ustaya gidiyorum servisten hiç bir beklentim yok garanti belgesini bile almadım...zaten sıfır alınca bi süre servise ugramazsın ki 2. makinan olucakmış..ufak şeyleri kendin haletmeye bak...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
-
19 Haziran 2009, 23:05
peu106gti adlı üyeden alıntı
motor aynı, diğer metal ve plastik aksama da bak . Mekanik olarak problem çıkacağını zannetmiyorum. şimdiden hayırlı olsun...
sakın ha,alakası bile yok,motor aynı fabrika uretımı olsa da farklı kalitede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------
arkadaşlar bu makineden alıcaktım motosikletcim var kadıköyde orasıymış bayii.aynısı ledow dedi.pazartesi bakmaya gitcem 18 ay taksit yapıyolar..ledowda bunun kadar kullanışlı dimi... lütfen paylaşırsanız sevinirim.2. el al demeyin ama çünkü nakitim yok kredi kartıyla sıfır alıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
[/COLOR]
İkitellide Yuki'de,İzmir'de Bisan'da,Silivri Sinekli'de Ledow deposunda parca dolu
-
19 Haziran 2009, 23:09
Arkadaşlar bugün motora far rölesi taktırdık. Zaten daha önce farları modifiye ederek plastik olan far kapağını cam ile değiştirmiş ve 35 w lık ampulü değiştirip 55-60w lık H4 halogen ampul takmıştım.
Yeni taktığımız röle sayesinde fark artık xenon gibi ışık veriyor. Gerçekten abartmıyorum okadar çok göz alıyor ki birsüreliğine bile bakamadım farlara. Savaş abi sağolsun onun tanıdığı ustaya gittik ve Ömer abinin motoruna da benim motorumada röleyi taktı.
Bu arada Savaş abi de bizim gösterge de ki sarı ışığı söküm yerine mavi bir led taktı. Gösterge gerçekten harika olsu Savaş abi ellerine sağlık.
Yakında hem far ın hemde göstergenin fotolarını buraya eklerim.
-
19 Haziran 2009, 23:17
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün motora far rölesi taktırdık. Zaten daha önce farları modifiye ederek plastik olan far kapağını cam ile değiştirmiş ve 35 w lık ampulü değiştirip 55-60w lık H4 halogen ampul takmıştım.
Yeni taktığımız röle sayesinde fark artık xenon gibi ışık veriyor. Gerçekten abartmıyorum okadar çok göz alıyor ki birsüreliğine bile bakamadım farlara. Savaş abi sağolsun onun tanıdığı ustaya gittik ve Ömer abinin motoruna da benim motorumada röleyi taktı.
Bu arada Savaş abi de bizim gösterge de ki sarı ışığı söküm yerine mavi bir led taktı. Gösterge gerçekten harika olsu Savaş abi ellerine sağlık.
Muthiş oldu otomobil farı gibi
İki tane Hella FF50 Işın kılıcı ister artık o motor.Nasılsa tesisat kaldırıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 PM ----------
Kredi kartın varsa kredi de alabilirsin,.
ozel mesaj at cevap vereyim
-
19 Haziran 2009, 23:53
Hocam benim daha önce uzun patladı daha sonra kendim 3 tl lik bir ampülle değiştirdim...Oda bugun patladı..Anladığım kadarıyla duyunu değiştirmek lazım...fotoları paylaşırsanız sevinirim..
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
-
19 Haziran 2009, 23:55
H4 ampullerle değiştirmeni öneririm ampulünü. Fotoğrafları yarın çekip kısmetse foruma eklerim.
-
20 Haziran 2009, 00:29
selam arkadaşlar.
ömer abi motorun hayırlı olsun.hasret bitti ha
süleyman dediğin gibi gv250 lerin sele konforu roadstar kadar iyi değil galiba.roadstarı kullanmak hiç nasip olmadı.o kadar çok istiyorum ki.inşallah bir gün nasip olur.o yüzden karşılaştırma yapamıyorum.ama sen ikisine de bindiğine göre dediğin gibidir.bu arada farın ve gösterge ışığının fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyorum.bende düşünüyorum aynı işlemleri..
hastalıklı insan dostum yedek parça konusunda o kadar korkma.daha en az 5 sene parça sıkıntısı yaşanacağını sanmıyorum.
bu arada motorumu koyduğum otoparkın yanında bir motor vardı.sis farına kadar herşeyiyle o kadar viragoya benziyordu ki.allah allah dedim.bizim mahallede viragonun ne işi var falan derken,yakınına gidince roadstar olduğunu farkettim.ya içim gidiyo hala bu roadstarlara..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
20 Haziran 2009, 01:08
H4 ampullerle değiştirmeni öneririm ampulünü. Fotoğrafları yarın çekip kısmetse foruma eklerim.
teşekkürler...
-
20 Haziran 2009, 07:37
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.
ömer abi motorun hayırlı olsun.hasret bitti ha
..
Ömer'i kandırabilsem o motoru dünyada sayılı Lifan'lardan biri haline getirebiliriz ama adamın cebinde on yüz milyon akrep var
-
20 Haziran 2009, 13:28
Eh Süleyman, alacağın olsun. Bana haber vermeden gittin demek...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
20 Haziran 2009, 19:14
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler