Eyvallah savaş abey. Erzincanda iyi bir egzoscu bulmam lazım o zaman
Eyvallah savaş abey. Erzincanda iyi bir egzoscu bulmam lazım o zaman
Arka stok ve ön far ın da bence değişmesi gerekiyor. Bunlar çok zayıf kalıyor.
Tekirdağ-Çorlu
selam arkadaşlar.bakıyorum da roadstar sayfası yine canlanmış.çok sevindim ve hoşuma gitti.bu motorlar cidden çok hoşuma gidiyor.süleyman yine yollarda,kadir kayıplarda sanırım izmir'de takılıyor.savaş abi takım elbiseli çok karizmatik.ömer abinin çok fazla sesi çıkmıyor.ferhat arkadaşımız iyi görünüyor.bahsetmeyi unuttuğum diğer roadstarcı arkadaşlarım da iyi olduklarına göre demekki roadstar sayfası da süper ve herkes mutlu
hastalıklı insan savaş abinin gösterdiği ilandaki motor temize benziyor bence de onu değerlendir.bu arada savaş abi bmw ile göremiyoruz uzun zamandır.gezmiyormusun artık?ha aklıma gelmişken kendimi bu sayfanın da üyesi gibi gördüğüm için sizinle antalya'dan izmir'e motorumu getirirken yaptığım yolculuğu paylaşmak istiyorum.bir günde yaklaşık 500 km yol yaptım ve ilk uzun yol tecrübem oldu.roadstar ile böyle uzun yol yapmayı çok fazla istiyorum.keşke aynı yerlerde olsak ta birlikte yol yapsak..neyse müsadenizle işte resimler..
evet yola çıkma vakti saat sabahın 09:30 civarı.
antalya'da yakıt ikmali..benzini dolduran arkadaş nereye böyle abi falan diyor.izmir'e diyorum.eleman da abi kafayı mı yedin motorla izmir'e mi gidilir diyor
antalya'dan çıktım artık korkuteli'ne doğru tırmanırken..
korkuteli merkez..mola verme zamanı geldi.
motoru koyup serinlemek istiyorum.
antalya'nın meşhur yanık dondurmasından aldım kendime
yola devam.daha da yükseğe tırmanıyorum.artık öğlen saatleri olmasına rağmen hava soğuyuverdi birden.halbuki aynı saatlerde antalya merkez yanıyor.
denizliye yaklaşık 100 km kaldı.bir mola daha veriyorum.popom baya uyuştu
denizli'ye 53 km kala duruyorum resim için.
denizliye geldim artık.şehre inmeden tepeden şehrin görünümü.
hemen bir alışveriş merkezine girip karnımı doyuruyorum.
işte menüm
yemekten sonra yola devam ettim.aydın tarafına değilde manisa alaşehir tarafından gittim.
son molamı da veriyorum ve yine serinlemek için birşeyler arıyorum.bu arada bir dahaki sefere motor pantolonu giymeyeceğim.tuvalete gittiğimde farkettim ki terden ıslanmayan bir yerim kalmamış.tüm vücudum ter içinde kalmıştı.
işte bu da serinlememe biraz olsun yardımcı olan meyve tabağım
evet artık tam yol izmir'e.son bir kez yolda fotoğraf çekmek için durdum.durunca farkettim ki yol çalışmaları yüzünden bazı toprak yollardan geçerken motorun çoğu yer çamur olmuş.bir de motoru boşta çalışırken bırakıp indim ve fotoğrafları çektim.daha sonra motora tekrar bindiğimde vitese takar takmaz kendiliğinden durdu.boşa alıp bir kez daha çalıştırdım yine vitese takınca durdu.bunu birkaç kez daha denedim ama gitmek üzere vitese her taktığımda motor durdu.bir an sinirlendim ve bekledim biraz.sonra aklıma motoru vitesteyken çalıştırmak geldi ve debriyaj çekili iken motoru viteste çalıştırdım ve direk kalkış yaptım işe yaradı.ama neden boştayken durdu onu anlayamadım.ha birde motorun 6000 devirlerde gaz kesmesi yada 3-5 sn gaz yememesi olayı uzun yolda iken nerdeyse hiç olmadı diyebilecek kadar azaldı.hoşuma gitti.neyse son resimler..
veee sonunda bornova'ya kazasız belasız geldim.motoru otoparka koydum ve en son nişanlım ile otoparka motora bakmaya gittik.veee huzurlarınızda yeni motorcu arkadaşım sevgili nişanlım..
işte bu kadar yaklaşık 500 km lik yolu bir günde bu şekilde aldım işte umarım beğenirsiniz
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
yolculuğunuz çok güzel geçmiş... kazasız belasız gelmeniz sevindirici..
umarım diğer arkadaşlarda feyz alırda,uzun yola çıkacak cesareti bulurlar... fakat yanlış anlaşılmak istemem!!! uzun yola çıkmak herkesin harcı değil bence!!!
tcrübelerinizi biraz daha detaylı paylaşırsanız,belki biraz daha yapıcı olabilir...
tekrardan; HOŞ GELDİN
benim de ilk tecrübem olduğu için çok fazla tecrübem yok yeni yeni edinyiorum ama kendi çapımda yaptıklarımı anlatayım.motorum 3000 km civarıydı yola çıkmadan önce.ustama götürdüm zincirini kontrol etti,yağını kontrol etti ve yola çıkabileceğimi söyledi.bende yola çıktım.ortalama olarak 100 km/s gibi bir süratler seyir yaptım.bazı yerlerde 130 km/s a kadar çıktım.ama rüzgar o kadar çok etkiliyor ki eğer yolculuk camı yoksa 100 km/s den sonra konforu bozmaya başlıyor.virajlara girerken çok dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.viraja giriş hızı gerçekten çok önemli...ben yolda iken bir tanesine hızlı girdim ve virajı alamayıp mıcırlara giriyordum ki freni kullanmayı bırakıp hafif gaz verdim ve motor kendiliğinden toparladı.ama çok kortum.bir de benim motorumda koruma demiri henüz yok.ve çok önemli bir parça olduğunu düşünüyorum.bir de virajlarda yatması çok keyifli.herhalde diğer tarzdaki motorlardan daha güzel diye düşünüyorum.onun haricinide bizim tarz motorlarda sürekli seyir yapınca belli bir zamandan sonra popo uyuşmaya başlıyor.o yüzden bence oturuş pozisyonu bakımından en rahat olan tarz enduro diye düşünüyorum.
kısaca saatte 100 km gibi bir hızla çok kolaylıkla yol alınabiliyor ve rahat oluyor.hem motor hemde sen rahat ediyorsun.o yüzden roadstarın kesinlikle ve kesinlikle bu tarz yollarda hiç zorlanmadan yüzlerce km yapacağını değerlendiriyorum.hatta savaş abi ve ömer abinin birlikte yaptıkları enduro/kros karışımı yolculuktan bile alnının akıyla çıkmış bir motordur roadstar.yani roadstar işte
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar size bir müjdeli haber vereyim. Roadstar aşkını ne yaptı ne ettiyse de Ömer abi bastıramadı. Sattığı Roadstar sonrası ancak birkaç gün dayanabilen Ömer abiye dün akşam Savaş abi ve Süleyman abi ile birlikte gidip temiz bir roadstar aldık.
Ömer abiyi görmeliydiniz adam sanki tekrar yaşamaya başladı adam Bu keyifle bizlere birer kokoreç de ısmarladı.
Yörük dostum senin yolculuk da çok güzel geçmiş fotoğraflardan belli. Uzun yolda Gv 250 de kalça uyuşması yaşanıyor. Ben bellik ve deri pantalonla bir yolculuga çıktım Gv 250 ile deri pantalon koltukta kaymadığı ve bellik yüzünden heralde bilemiyorum ama bel ağrısı yaptı çok. Roadstar da bu sıkıntı yaşanmıyor. Oturuş pozisyonu daha rahat.
Gv 250 gerçekten kaliteli bir motor kullanılan malzemesi güzel, görüntüsü çok güzel ama roadstar rahatlığını kullanırken çok aradım doğrusu.
Tekirdağ-Çorlu
Hayırlım olsun Savaş Abi, Tekrar Roadstarlı olmak nasıl bir duygu??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
Bu arada ön cam taktırma konusunda fikriniz nedir? Ön cam taktırmak rüzgarı nisbeten kesmeye yetiyor mudur? yoksa süs icabı mı olur bizim motorlarda. Aerodinamiklik konusunda katkıda bulunacağından eminim, ama ne kadar? Şekil itibari ilede görüşleriniz nedir?
Amma geç kaldın be dostum,
o motoru akşam omersirin aldı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------
motoru ömersirin aldı,
ön cam elbette işe yarıyor,rüzgarı oldukça kesiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------
adama bu kadar laf ettik,gece karanlığında Roadstar aldı,yukarıdaki sözleri geri alıyorum,amaca ulaşılmıştır
Bekleyin bizi yollar,yeni maceralara akacağız
sonunda günahına girdin kanına girdin demek adamcağızın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Bu arada Facebook üyesi olan arkadaşlar için gruba davet linki veriyorum. İsteyen arkadaşlar gruba üye olsunlar, ellerindeki fotoğrafları yüklesinler, bilgileri paylaşsınlar, videolarını yüklesinler. Face book a üye olmayanlar varsada üye olsunlar artık yahu
http://www.facebook.com/p.php?i=1115...UX3BUDFGTB3TSR
http://www.facebook.com/p.php?i=1115...UX3BUDFGTB3TSR
(ben alıcıdan da satıcıdan da komisyonumu aldığım için bana göre hava hoş,isterse eşek leşi alsın
satıcıdan çay içtik,alıcıdan kokoreç yedik,(o da önceki satışın komisyonuydu)
ben komisyonumu suç ortaklarım iki sülo ile paylaştım zaten
alan razı,satan razı,niye tezekliyorsun
Akşam Sülo'ya da ,Ömer'e de dedim;
"Olmadı ki benim bir Savaş Abim,dünyayı sallardım yerinden"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------
ben facebook u sevmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------
bana komisyon teklif ettin mi ki satabilesin
aklın yolu birdir,sana da Roadstar alacağız elbet bir gün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
Güzel gezmişsin,
Roadstar Sayfası her zaman canlı zaten,millet arızasını bilmem nerde yolda kaldığını,Tüketici Mahkemesine falan başvurduğunu anlatırken bizde böyle dertler olmadığı için geyik muhabbeti yapıyoruz,bilgi paylaşıyoruz sayfa o yüzden canlı.Gezilere başlayınca
daha da canlı olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
Aha burada da bir kelepir var,bunu da kaçırırsan bi sey diyemeyiz artık
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_c...&keyword=bisan
Arkadaşlar bizim motorlara zam gelmiş 4500 ve 5500 arası satıyorlar şu an.
Tekirdağ-Çorlu
abi gözünü açtın Bisanda Abdurrahman Çelebi sandın bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Roadstara ön cam mutlaka düşünülmeli. Benim motorumda var ve faydasını görüyorum.[/QUOTE]
Süleyman Hocam banada ön cam lazım istanbul da bulamadım..kütahya da zaten hiç bişey yok...Nereden temin edebilirim
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
valla ne geliyon ne gidiyon ...gelirsende transit geçiyon...buraya koyda görelim pul kolleksiyonunu...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)