allah muhabbetinizi arttırsın....
kriz benide vurdu... ticari olarak bayaa bi sıkışık durumdayım... şimdilik LİFAN almayı maalesef dondurdum:( ama bellimi olur...
herkese iyi akşamlar.....
allah muhabbetinizi arttırsın....
kriz benide vurdu... ticari olarak bayaa bi sıkışık durumdayım... şimdilik LİFAN almayı maalesef dondurdum:( ama bellimi olur...
herkese iyi akşamlar.....
iyi olmaya çalışıyorum...
sizleri özledim vallahi... malum; kriz denen illet beni fena vurdu......
arkadaşlar uzun incelemelerden sonra ben de 250 chopper sınıfında roadstara karar kıldım.sıfır fiyatı ve istanbulda nerden alabileceğim konusunda bana öneride bulunurmusunuz... ve servis olarak bu motora en iyi bakımı yapan yer neresi... ve tabiki herşeyi baştan bilmek istediğim için koruma demirlerini felan nerde taktırıyoru aldıktan sora
[I][B][COLOR="Red"]Tembeller Şikayet Eder,Acizler İsyan Eder,Asiller Yönetir...[/COLOR][/B][/I]
0 km almana gerek yok.
Bak burada bir kelepir var
http://www.sahibinden.com/8500_km_20...yword=roadstar
1700-1800 teklif et
400 TL civarı alım satım,ruhsat ve sigorta tutar .2200 gibi mal olur
fotoğrafta gördüğün her şeyi iste
Savaş abi özel mesajlarına bakmıyormusun abi yoksa bu aralar
Tekirdağ-Çorlu
linkteki roadstar 2000 çok ucuz bence kaçırmayın. ben 98 virago 250 ye 4 istyorum. valla kelepir.acaba en yüksek kaç bin giden var roadsatarla ben şu an61 bindeyim hiçbir motorda en ufak ses yağ yakma vs yok. merak ettiği bu en sağlam çin malının motor ömrü
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
sen de haklısın.ama soruya cevap aldım 30k az buz bişey değil.düşündüğümden de sağlammış. bildiği kadarıyla bisan 0 olarak satmıyor artıkk.monero olarak satın alınabilir sanırım
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Senin özel mesajın sonrasında bende o mesaj pörtledi abi Ayrıca mail de geldi özel mesajınız var diye.
Monera ile Roadstarı karıştırmayalım lütfen. İkisinide inceleyin kalite farkını göreceksiniz. Benim motorum şu an 9000 km de ve halen sıfır motor gibi göz alıcı. Her girdiğim ortamda ilgiyi toplayan bir motor.
Tekirdağ-Çorlu
roadstermania, roadsterfil, ne desek abi sana,aldın koskoca bmw hala gözün bisanda...param olsa alcam sana bi tane..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Savaş abiye bu başlıkta ihtiyacımız var Ömer abi Sayesinde bizde bilgileniyoruz.
Bu arada sende özel mesajlarına bakmıyorsun bu aralar sanırım abi.
Tekirdağ-Çorlu
sen kendine al bitane,
"Çin malına binmem abi" derken
zorla aldırdım bi sene bindin Roadstar'a,9000 km yaptın hemde
"motoruma aşığım" abi diyen sendin,yalan söyleyen Roadstar'a şamriyel olsun.
Sattığın Roadstar'ın arkasından bi şiir yazmadığın kaldı
piyade motorcu
yaya motorcu
tabanvaylı motorcu,
sokak çocuğu(timur'dan alıntı),
motorsuz motorcu,
motorun varsa konuş,
yoksa yaklaşma
roadstar'ın hastasıyız olum biz,
pişkopatız, obsessif kompulsüf,manik depressif bozukluk var bizde
motorsuz pşikolok ile dolaşanın hali böyle oluyür
bizi de kendine benzettin sonunda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------
bu da geçer be dostum,
Piyasa düzelir,Lifan yine alınır,sağlık olsun
abi, iyi de bi insanın motosikleti yok diye böyle hor görülmez ki,bizim kültürde yok boyle bir sey,neden be abi benim acılarımla dalga geciyosun,bi gun alcam bmw gostercem size..geziler falan..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
virago 535 egzosu bizimkine uyar mı?
Bu resimde ki ler orjinal virago 535 egsozu değil ki zaten. Bunları sonradan alıyorsun. Bizimkine uyacağını düşünüyorum.
Tekirdağ-Çorlu
yiyeyim kümtürünü olum
BMW al "arkasına acıların çocuğu ömercik" yazdırıcam parası benden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------
[/QUOTE]
boşuna para verme,motoruna değer katmaz.
Kullandığın motorun eksozları kalitelidir zaten.
İşi bilen bir eksozcuya gidip son perde hariç eksozları açtır,,gürül gürül ses alırsın.
değiştereceksen sinyalleri değiştir,
Süyeyman'ın motordaki gibi daha büyük sinyal taktırmanı tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)