Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2009, 17:19
Bizim motorların zaten en sağlam bölümü motoru. Ben benzeri motorlardan daha motorunun daha uzun süre dayanacağına inanıyorum. Bizim motorlarımızda sadece aksesuarlar kalitesiz yapılmış onun dışında mekanik aksamı gayet güzel.
Reklamlar
-
26 Mayıs 2009, 19:00
zaten aksesuar birazda göreceli ve şahsın kendine kalmış şeyler biraz keyfe ve para harcamanıza bakar..
bu arada önceki resimdeki o custom chopper da lifan bu aynı motor adamlar custom yapmışlar motoru..
-
26 Mayıs 2009, 19:25
Bisan servis
furkan43 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu motoru alabilmek çok isterim daha önce caracal 200 düşünüyodum bizim Kütahyada servisinin olması sebebiyle kanuninin,ama bu roadstarın v motor olması beni kendine çekti adeta arkadaşlar bisanın web sitesinde kütahya servisi bölümüne tıkladığımda bisiklet,moped felan geliyor ama motosiklet servisi yok böle saçmalık olur mu?bu işin aslı nedir arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum?
Ben de roadstar var ve Kütahya da yaşıyorum...Bisan servisi var ama pek önermem..Gidipte memnun kalan arkadaş yok gibi. Onun yerine motosikletten iyi anlayan bir ustaya gidiyorum.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 PM ----------
baklawah adlı üyeden alıntı
yamaha klonlarının aralarında farklar olduğunu duymuş ve forumda bir başlıkta sormuştum; 'savaskayan' yazdıklarınıza bakınca doğru olduğu anlaşılıyor. 'logaritma' verdiğin ilan linkine baktım ama ne foto ne açıklama var, öyle ilanlara pek tenezzül etmiyorum, ama sorun değil. şu anda listemde tam 26 motor var, 10 tanesi regal diğerleri bisan (2-3 tane de diğer klonlar; ama onları eleyeceğim artık). sorun gerçek/canlı bir bisan roadstar modeli bursa'da görememiş olmam; artık yakında bir şehre gidip bakıcaz ne yapalım. (en yakın istanbul, eskişehir) sağolun ilgilendiğiniz için. ah o yamaha v-star 250 de ne güelmiş yaw...
Kütahya ya da beklerim...
http://www.sahibinden.com/roadstar_2...XQQdisplayitem
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
-
26 Mayıs 2009, 21:56
herkese selamlar artık bende foruma bir motor sahibi olarak yazılarımla katılmakistiyorum. bugün itibariyle bisan roadstar 250 me kavuştum. 40 km kadar yol yaptım sonra yağmur yağdı, biraz moralim bozulmadı dersem yalan olur. keşke daha çok gezebilseydim.ilk izlenimlerim gayet olumlu. başta vitesi boşa atmakta zorlandım ama şimdi alıştım.
devamı sonra arkadaşlar
-
26 Mayıs 2009, 22:13
mehmetucar54 adlı üyeden alıntı
herkese selamlar artık bende foruma bir motor sahibi olarak yazılarımla katılmakistiyorum. bugün itibariyle bisan roadstar 250 me kavuştum. 40 km kadar yol yaptım sonra yağmur yağdı, biraz moralim bozulmadı dersem yalan olur. keşke daha çok gezebilseydim.ilk izlenimlerim gayet olumlu. başta vitesi boşa atmakta zorlandım ama şimdi alıştım.
devamı sonra arkadaşlar
dostum motorun hayırlı olsun dogru bir tercih yapmışsın .Boşa gecerken zorlanman normal boş aralıgı kısadır,bir sure süre sonra alışırsın ve sol ayagın buna hassasiyet kazandıgında sorun cozulur.
-
26 Mayıs 2009, 22:41
sanırım bu gidişle bende bisan alacağım... logaritma'ya sevgiler
http://www.americanlifan.com/ birde buraya bakın bakalım...
savaşkayan biliyordur mutlaka
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------
arkadaşlar;
depodaki BİSAN LİFAN yazısı çıkıyormu???
-
26 Mayıs 2009, 22:46
AYBERK adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------
arkadaşlar;
Depodaki lifan yazısı için mümkünse saç kurutma makinası vb. bir cihazla biraz ısıt ardından neşteri depoya-etikete paralel tutarak hafifçe etiketin bir bölümünü kaldır gerisi gelir...kolay gelsin
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
-
26 Mayıs 2009, 22:55
SimurG;
çok teşekkür ederim... umarım iz kalmıyordur
kısmetse benim zat 150'yi satıp aranıza katılacağım.... uygun fiyatlı,mümkünse siyah renkl bir roadstar arıyorum.... bilginiz olsun yinede....
-
26 Mayıs 2009, 23:59
roadstar çok güzel motor , v motor yaa boru değil
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
27 Mayıs 2009, 00:26
Depodaki yazıyı çıkarmak yerine depoya güzel bir kılıf yaptırmak hem daha güzel görünmesini sağlıyor hemde deponun çizilmesini engelliyor. Benim depom halen sıfır gibi tertemiz duruyor.
-
27 Mayıs 2009, 00:41
arkadaşlar;
depodaki Bisan-Lifan yazısını cıkartma bence,onun yerine depoyu deriyle kaplat cok havalı oluyor,ayrıca daha kullanışlı satarken zerrece çizik olmaz.
-
27 Mayıs 2009, 00:51
mehmetucar54 adlı üyeden alıntı
devamı sonra arkadaşlar
Hayırlı olsun hiç pişman olmayacaksın gayet güzel motosiklet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
roadstar çok güzel motor , v motor yaa boru değil
Süper eray,sanada alalım gel yapma etme
-
27 Mayıs 2009, 00:53
iz kalıyor
SimurG;
çok teşekkür ederim... umarım iz kalmıyordur
kısmetse benim zat 150'yi satıp aranıza katılacağım.... uygun fiyatlı,mümkünse siyah renkl bir roadstar arıyorum.... bilginiz olsun yinede....
Deponun üstü ince bir vernikle kaplı olduğu için etiketi sökülen yerlerde bir boşluk iz kalıyor..ben hata ettim sökmekle şimdi bende olsam deri kaplatırım...
-
27 Mayıs 2009, 01:33
ferhat_se adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
hiç pişman olmayacaksın gayet güzel motosiklet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------
Süper eray,sanada alalım gel yapma etme
nerde o şans
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
27 Mayıs 2009, 01:55
%80 benimde kafamda roadstar var kısmetse ağustos gibi bir düşünce bakalım kısmette varsa alıcaz..
-
28 Mayıs 2009, 01:03
logaritma adlı üyeden alıntı
regal iyidir eski motorum ama devri bitti ve belli kronik rahatsızlıkları var regalin.. ama genel olarak bir çinli için iyidir..
v motor al derim de başka bir şey demem yapısı itibariyle rahat performanslı çalışır. ayrıca sıkıntısı olmaz ki yok işde aç bu forumu başdan ilk mesajdan oku sıkıntısı olan kişi hemen hemen yok gibi zaten çoğuda binmekden gezmekden buralara giripde yazmıyor bile..
eh artık bu kadar yorum yeterli, kararım %95 bisan olacak. bu arada eklediğin resimler çok iyi, ben de zaten alacağım motoru kısa vadede böyle modifiye etmeyi deneyeceğim.
-
28 Mayıs 2009, 01:04
baklawah;
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman....
-
28 Mayıs 2009, 01:14
@SimurG: ilanını favorilerime ekledim, motorun bayaa iyi görünüyor. olur da kütahya'ya uğrarsam kesinlikle ararım, ama şu aralar zor gibi..
@mehmetucar54: hayırlı olsun arkadaşım, darısı başıma. şu ehliyeti bekleme derdim olmasa hemen yarın alacam motoru ama cezalar korkutuyor ehliyetsiz yakalanırsam diye... sana da kazasız belasız sürüşler dilerim.
@AYBERK: sağol arkadaşım motoru aldıktan sonra da iyi dileklerini beklerim.
bu başlık iyi geldi valla, kararsızlıktan ne sinir ne stres yaptım son 1 aydır var ya... karar bisan roadstar; hele ki o modifiyeleri görünce tamamdır artık.
-
28 Mayıs 2009, 14:36
sezon açıldı fiyatlar kıpraşdı farkındayım sezon kapansında bende roadstar piyasasına dalıcam
-
28 Mayıs 2009, 18:56
şimdi motor alacağım ya...
hemen fiyatlar uçar.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler