baklawah arkadaşım bende son ana kadar roadstar almaya karar vermiş ve hatta kıl payı dönmüş veee roadstar hakkında çok araştırma yapmış biri olarak diyebilirim ki.roadstarı tavsiye ederim.çok klasik bir görünüşü var.aslında dışarıdan çok sıska gibi görünsede binmek üzere gidona tutununca oldukça heybetli olduğunu hissettiren ve gerçekten çok piç bir motor ama çok keyifli bir motor.taktir senin ama senin üzmeyecek bir motor.
savaş abi nasıl gidiyo hayat?bmw ile sorun yoktur umarım.gezi fotoları göremiyoruz ama uzun süredir sanki..takdir senin abi.
bu arada süleyman motor koruma demirini 100 tl'ye halletmişsiniz galiba.bence uygun geldi fiyatı.bizim başlıkta 175 tl'ye yaptırdılar.ömür boyu paslanmazlık garantisi falan varmış galiba.bende daha yaptırmadım ama oradaki arkadaşların yaptırdığı yerden yaptırıp kargo ile getireceğim.
neyse roadstarcı tüm arkadaşlara selam olsun,güneşiniz bol derdiniz sıkıntınız minimum olsun bir gün bir yerler de karşılaşıp görüşmek dileğiyle.
ya sorması ayıp olmasın ama serik'le ilgin ne?neden gittin?ben oralıyım da
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
merhaba uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum yazmak bu güne kısmetmiş.
bugün motorsiklet mağazalarını gezerken roadstar 250 ye 3400 anahtar teslim fiyat verdiler aynı mağaza 15 gün önce 5300 istiyordu arada kaldım siz ne düşünürsünüz motorun 2007 model olduğunu söylediler jelatinleri bile üstünde.
yoksa fırsat ayağımamı geldi?
arkadaşım ben alacağım zaman 3250 tl'ye azarlık yapmıştım ama şimdi ne oldu bilmiyorum.roadstarın 2009 ları yok diye biliyorum ben.ama 2007 olsa da sıfır dimi?
eğer imkanın varsa al.rodajına dikkat et sonrada sorunsuz rahat rahat bin.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an ki fiyatı 3200 civarı motorun. Ayrıca bu motorların hepsi 2006 model ama 2007-2008 de diyorlar. Tek seri üretim bunlar zaten 2008 ve ya 2009 modeli yok.
2009 model aldım derseniz o anca Lifan 250 b modeli olabilir.
Bu arada Yörük benim motorda koruma demiri Savaş abi zamanından vardı zaten. Ben biraz daha büyük bir koruma demiri ekleyip üzerine sis farı monte etmeyi düşünüyorum.
Tekirdağ-Çorlu
bu motor kaçmıycak fırsat altın gibi tek kişiyseniz tek tüfek hep diyorum her şekil keser doyurur adamı heleki bu pahalı yedek parça bakım ve benzin ülkesinde meşhur markalar adamlar sırf marka diye bir kayış değiştirmeye 1 milyar istiyorlar düşünün.. bir debriyaj seti sırf marka motor diye 250 tl işçiliğiyle 500 tl...
geçen tamircideydim supershadowu olan bir arkadaş vardı bakıma getirmiş dediğine göre karbirötürüne bir şeyler yaptırmış bir parçasınımı ne değiştirmiş motor kendini buldu 140 ı tıklamadan görüyor dedi.. aklınızda bulunsun.. içinde bir iynemi ne varmış galiba onu türkiye standartlarına göre ayarlatmışmı değiştirmişmi bir şey yapmış tam anlamadım sizin karbiratörlerde aynı olması lazım..
yorumlarınız için teşekkürler.
evet motor 0 inceledim vitrinde duruyor 3 gri 1 siyah kalmış ellerinde bisan bayisi kendileri servis bakımınıda kendileri yapıyor.
benim anlıyamadığım 15 günde ne değiştide 1900 lira ucuzladı?
Zaten motorun piyasa fiyatı o rakamdı. Adamlar piyasa fiyatına inmişler satamayınca.
Tekirdağ-Çorlu
selamlar ucuza alabileceğim bir benzin deposuna ihtiyacım var.Bana kalsa depomda herhangi bir sorun yok ama motosikletimi satacağım kişi kıllık yapıyo ve yeni bir depo istiyor..bana nasıl yardım olabilirsiniz..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Ömer abi Kadir İzmir deydi bu sıralar. İzmirde onun dayısı Bisanın servisiydi onu ararım bugün bir sorarım bakalım getirtebilirmi diye. Bu arada hayırlı olsun motoru kaça sattın ? Ben bir arkadaşıma düşünüyordum senin motoru hatta seninle irtibata geçecektik ama arkadaşın hesapta olmayan harcamaları çıkınca motor parası oraya gitti.
Tekirdağ-Çorlu
Roadstar'ın Orijinal Benzin deposu 162 Tl.
Ömer bugün aradı,Bisan'da yeterli miktarda stok var.
Abi Bisan ın fabrikasınımı aradınız ? Fabrika bizim gibi kullanıcılara yedek parça satışı yapıyor mu ?
Tekirdağ-Çorlu
Tekirdağ ve civarında motoru sorup, görüp alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz. Sitesinden baktım pek bilgi yok.
seT By eXe
serik'te sahilde kayınpederin yazlığı var. o yüzden orayı seçtim. (çok güzel memleketin var imkanlar el verse oraya tayin bile isteyebilirim.)ya sorması ayıp olmasın ama serik'le ilgin ne?neden gittin?ben oralıyım da
Lüleburgaz'da Motorcu Yalçın Filiz getiriyor.Ben oradan almıştım.Alırken Ayarlarını yaptır iyice.
Çorlu'da da var bir bayi ama tavsiye etmeyiz.
Ayrıca bizim ömersirin motorunu satacak,650 cc ye geçmeyi düşünüyor.
istersen onun motorunu bir gör 2007 model 9.000 civarı olması lazım.
omersirin'in telefonları :05352731300-05066007025.
ömersirin'in motoru az önce satıldı.
Bir insan sattığı motorun arkasından bu kadar mı ağlar be?
sağol YÖRÜK yazdıklarını dikkete alacağım. pek vaktim olmuyor motosiklet bayilerini gezmeye, Bursa'da şehir merkezine en yakın bisan bayisi nerde bilen var mı aranızda? şu aleti canlı canlı göreyim bir kez...
bir de daha önce de sormuştum sohbet bölümünde tekrar sorayım. ehliyeti 4 temmuz sınavından sonra alacağım inşallah (ağustos ortasını bulur diyorlar); sizce o tarihten sonra motor alınır mı? kış aylarında binebileceğimi sanmıyorum bu acemilikle? boşa masraf edip aylarca motoru yatırmak mantıklı mıdır? yoksa alayım bir kenarda bulunsun, lazım olunca binerim (mi acaba?)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)