teşekkürler...
arkadaşlar bu makinayla ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim,
yaklaşık iki aydır'kullanıyorum roadstar'ı ve bir sorun yaşamıştım ilk başlarda,buji patlatma sorunu,ve bunu savaş abi'ile özelden'de görüşmüştük,
önceki nick'im ferotr'dir)bana dediği şudur (
bu sorunları yaşıyan ilk roadstar'cı sensin galiba) haklıda ben yaşadım,burada diğer roadstar kullanan arkadaşlardan böyle bir sıkıntı duymadım
neden buji'yi patlatıyor?? kendimce bu sorunu çözdüm ben tabi ustamın'da yardımı oldu,birincisi
nemden çabuk etkileniyor,2,yanlış benzin seçimi,3,yıkayınca hava filitresinden su've nem alıyor''tüm sorunlar bundan,ben ne yaptım diyecek olursanız motorumu tazikli su ile yıkıyorum artık,benzin kurşunsuz 97'veya'98 kullanıyorum,ve hava filitresini çıkardım,evet yanlış dumadınız çıkardım çünkü,çıkarınca teklemez,ve bujiyi patlatmaz oldu
yaklaşık 40'gündür bu şekilde kullanıyorum tık yok,her şey düzeldi ve yolunda,havalar iyice ısınsın hava filitresini tekrar takıp deniyecem,bakalım ne cevap verecek..ben çok memnunum motorumdan bu tip sorunlarıda aştım ve inşallah 50.000'km yapmadan satmam,sıkı bir ikili olduk yanii
...selamlar