Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    uzun süre ara verdikten sonra bende motorumu dün çalıştırdım...jigleyi açmayı unutmuşum biraz uzun sürdü daha sonrada hızlamırken gaz almadı sanırım benimde bujileri değiştirmem lazıım...
    yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuara katılan şirketler içinde adı geçmiyor lifan ın. Umarım katılır

Bu arada sitesine girebildim. http://www.lifan.com.tr/kategori.asp?k=1 Bu zamana kadar sitenin hazırlanmaması bence yanlış uzun zamandır site hazırlanmadan duruyor.

Savaş abi honda bayisine sanırım fuar için davetiye geliyormuş. Oradan temin etmeye çalışacağım ben alabilirsem ikimiz içinde almaya çalışacağım.

Çorlu dan fuara katılmak isteyen birsürü arkadaşımız var.
    Savaş Kayan
    Süleyman Çelikbaş
    Semih Sevim
    Serkan Gündoğdu
    Erdem Kurt
    Canan Taş
    Murat Tunay (Motonokta)
    Salih Cbf
    Mühendis Timur
    Ömer Şirin

de var çorludan unutmayalım lütfen..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Ömer abi irtibatta olalım. Belki buradan bir arkadaşın ufak minibüsü var onu ayarlayabiliriz. Minibüsle grup olarak da gidebiliriz. Kesin katılacaklar arasındamısınız
    Tekirdağ-Çorlu

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    aslında haftanın 2 günü çorluda,5 günü de istanbuldayım.timurun ne yapacağını bilmiyorum.toplu gidiş elbette çok hoş olur, ancak zamanlama nasıl olur bilemem.davetiye temin edebilirseniz iy olur.
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Davetiye temininde bize İstanbul dan bir arkadaş yardımcı olacak. Biz c.tesi gittiğimizde bizi orada karşılayacak. Ben İstanbul dan kendim alırım dersen Tekay motordan alabilirsin.

http://www.tekaymoto.com.tr/digerokm.htm
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    DL 650
    kewaay cıların çogu buji sorunuyla boguşuyor, bazılarında bu sorun yok acaba belli biyılda üretilenlerdemi var sadece. roadstar lardada tektük çıkmaya başladı buji sorunu hadi hayırlısı bakalım.
    Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
    Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
    F.S.M.HAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı WOLF 81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kewaay cıların çogu buji sorunuyla boguşuyor, bazılarında bu sorun yok acaba belli biyılda üretilenlerdemi var sadece. roadstar lardada tektük çıkmaya başladı buji sorunu hadi hayırlısı bakalım.
    buji sorunu diye bir sey yok aslında,Havalar fazla rutubetli ve kablolar oksit yapıyor,bujileri söküp temizleyeceklerine bujiye gelen tesisatı elden geçirseler bu
    kadar uğraşmayacaklar.Bir de jiglelerin düzgün kullanılmadığını düşünüyorum.

Geçenlerde bir arkadaş jigle açık 10 km kadar gittiğini ve bunu sonradan farkettiğini söylüyordu.

Motosikleti
    DL 650
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buji sorunu diye bir sey yok aslında,Havalar fazla rutubetli ve kablolar oksit yapıyor,bujileri söküp temizleyeceklerine bujiye gelen tesisatı elden geçirseler bu
    kadar uğraşmayacaklar.Bir de jiglelerin düzgün kullanılmadığını düşünüyorum.

Geçenlerde bir arkadaş jigle açık 10 km kadar gittiğini ve bunu sonradan farkettiğini söylüyordu.
    yani birnevi sürücü hatası yada ihmalkarlık diyebiliriz buduruma. haklı olabilirsin.
    savaşkayan hala motor almadın bildim kadarıyla pekala ne almayı düşünüyosun kafanda varmı belirli ba marka yada model. yoksa lifan ı mı bekliyosun.
    F.S.M.HAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yani birnevi sürücü hatası yada ihmalkarlık diyebiliriz buduruma. haklı olabilirsin.
    savaşkayan hala motor almadın bildim kadarıyla pekala ne almayı düşünüyosun kafanda varmı belirli ba marka yada model. yoksa lifan ı mı bekliyosun.
    Evet hala motor almadım.
    Bir kaç model var kafamda ama global krizin Türkiye'deki etkilerini iyi değerlendirmeden ,önümüzdeki bir kaç ayı hesap etmeden motor almayı düşünmüyorum.
    Zaten sağlık sorunum gereği daha 1 ay motora binemem.
    Lifan a gelince uzun süredir Düzce'ye gitmediğim için ne yaptıklarından haberim
    yok.LF 400 Amerika'da satılıyor.Oldukça da güzel bir makina.

Motosikleti
    DL 650
    [QUOTE=savaskayan;1407779]Evet hala motor almadım.
    Bir kaç model var kafamda ama global krizin Türkiye'deki etkilerini iyi değerlendirmeden ,önümüzdeki bir kaç ayı hesap etmeden motor almayı düşünmüyorum.
    yok.LF 400 Amerika'da satılıyor.Oldukça da güzel bir makina

geçmiş olsun umarım ciddi bi rahatsızlıgın yoktur.
    çilimliden arkadaşları aradım fabrikada çalışan tanıdık birini bulmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaş daha fabrika tam çalışmaya başlamadı dedi ama emin diller. lf 400 ün fiyatının biraz yüksek olucagı kanısındayım baksana kewaayın land ına 5,000 istiyolar 250cc oldugu halde, bende bekliyorum olmadı bahara 2.el bi roadstar alıcam gibi.
    F.S.M.HAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    [QUOTE=WOLF 81;1407796]
    Evet hala motor almadım.
    yok.LF 400 Amerika'da satılıyor.Oldukça da güzel bir makina

geçmiş olsun umarım ciddi bi rahatsızlıgın yoktur.
    çilimliden arkadaşları aradım fabrikada çalışan tanıdık birini bulmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaş daha fabrika tam çalışmaya başlamadı dedi ama emin diller. lf 400 ün fiyatının biraz yüksek olucagı kanısındayım baksana kewaayın land ına 5,000 istiyolar 250cc oldugu halde, bende bekliyorum olmadı bahara 2.el bi roadstar alıcam gibi.
    LF 400 ün LC250 den daha yükseki bir fiyatla piyasaya sürülebileceğini sanmıyorum
    LC 250 o fiyatı etmez zaten.
    2 ay sonra motor fiyatları dibi görecek bence.
    IMF anlaşmasından sonrasını seyret

Motosikleti
    DL 650
    [QUOTE=savaskayan;1407805]
    LF 400 ün LC250 den daha yükseki bir fiyatla piyasaya sürülebileceğini sanmıyorum
    LC 250 o fiyatı etmez zaten.
    2 ay sonra motor fiyatları dibi görecek bence.
    IMF anlaşmasından sonrasını seyret
    güzel bir tespit kriz encok sanayi ve oto sektörünü vurdu dedigin çıkarsa ve lf 400 ün fiyatı makul olursa bende düşüne bilirim almayı sonuçta lifan bisanla kalıtesini gösterdi, benim güvenim var lifana bekleyip görücez. yanlız oto yerine motosiklete talep artarsa bu teorimiz tam tersi çıkabilir, yada lifan kendini Türkiye de göstermek amaçlı makul fiyattan piyasaya girebilir ve ilk alanlar şanslı olur diyorum.
    F.S.M.HAN

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    arkadaşlar lifan kesin üretime geçecek mi, bilen var mı acaba? geçen senede öyle bir durumları vardı

Motosikleti
    DL 650
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lifan kesin üretime geçecek mi, bilen var mı acaba? geçen senede öyle bir durumları vardı
    fabrika bitti fakat imalata başlamadı bizde bekliyoruz senin gibi. martta başlıcak diye yazmışlar bazı moto dergilerinde.
    F.S.M.HAN

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    kesinlikle havalardan arkadasın dedıgı gıbı oksıtlenme bujılerde nem bunlar eklenınce bıraz sorun oluyor :S hava bı kac gun ıyı gıttı mesela hıc bı sorun yok

Motosikleti
    DL 650
    buji arızasını ciddi bi sorun olarak yazdıgım için özürdileri bu motoru tanımayıpta bu topigi sonradan okuyanları yanlış yönlendirmek istemem. evet bu arıza havalardan ve tesisattaki nem ve oksitlenmeden olma ihtimali büyükmüş bende ögrenmiş oldum.
    F.S.M.HAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    buji arızasını ciddi bi sorun olarak yazdıgım için özürdileri bu motoru tanımayıpta bu topigi sonradan okuyanları yanlış yönlendirmek istemem. evet bu arıza havalardan ve tesisattaki nem ve oksitlenmeden olma ihtimali büyükmüş bende ögrenmiş oldum.
    ben demiştimmmm
    yav bi de ÇOK anlasaydım bu işlerden acaip ahkam kesme şansım olurdu

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arkadaşlar nasıl gidiyo?ben bayadır takip edemiyorum.buji sorunu ve kışlık bakım süreci başladı galiba.hepinize kolay gelsin saygılar.bu arada savaş abi şu kaza yapan çocuk için yardım etme girişimlerini baltalamaya çalışan elemanları takma boşver.herkese motoruyla kazasız belasız günler

ha bu arada ben "YÖRÜK" yani ilker.birisi şifremi kırıp değiştirmiş o kullanıcı adını kullanamadığım için bu yani kullanıcı adını aldım.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    savaş abi şu kaza yapan çocuk için yardım etme girişimlerini baltalamaya çalışan elemanları takma boşver..
    etkisiz elemanları konu etmeye bile değmez

Motosikleti
    DL 650
    ben demiştimmmm
    yav bi de ÇOK anlasaydım bu işlerden acaip ahkam kesme şansım olurdu
    abi sinirin geçmemiş halaa, haklısında yani ama bilgini bizlerden esirgemezsin insallah. o malum olayı birkaç trafik memuru arkadaşla görüştüm senin yazdıklarını mantıklı buldular ama genede tam bilgileri olmadıgını farkettim çok şaşırdım.
    F.S.M.HAN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler