uzun süre ara verdikten sonra bende motorumu dün çalıştırdım...jigleyi açmayı unutmuşum biraz uzun sürdü daha sonrada hızlamırken gaz almadı sanırım benimde bujileri değiştirmem lazıım...
uzun süre ara verdikten sonra bende motorumu dün çalıştırdım...jigleyi açmayı unutmuşum biraz uzun sürdü daha sonrada hızlamırken gaz almadı sanırım benimde bujileri değiştirmem lazıım...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Ömer abi irtibatta olalım. Belki buradan bir arkadaşın ufak minibüsü var onu ayarlayabiliriz. Minibüsle grup olarak da gidebiliriz. Kesin katılacaklar arasındamısınız
Tekirdağ-Çorlu
aslında haftanın 2 günü çorluda,5 günü de istanbuldayım.timurun ne yapacağını bilmiyorum.toplu gidiş elbette çok hoş olur, ancak zamanlama nasıl olur bilemem.davetiye temin edebilirseniz iy olur.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Davetiye temininde bize İstanbul dan bir arkadaş yardımcı olacak. Biz c.tesi gittiğimizde bizi orada karşılayacak. Ben İstanbul dan kendim alırım dersen Tekay motordan alabilirsin.
http://www.tekaymoto.com.tr/digerokm.htm
Tekirdağ-Çorlu
kewaay cıların çogu buji sorunuyla boguşuyor, bazılarında bu sorun yok acaba belli biyılda üretilenlerdemi var sadece. roadstar lardada tektük çıkmaya başladı buji sorunu hadi hayırlısı bakalım.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
buji sorunu diye bir sey yok aslında,Havalar fazla rutubetli ve kablolar oksit yapıyor,bujileri söküp temizleyeceklerine bujiye gelen tesisatı elden geçirseler bu
kadar uğraşmayacaklar.Bir de jiglelerin düzgün kullanılmadığını düşünüyorum.
Geçenlerde bir arkadaş jigle açık 10 km kadar gittiğini ve bunu sonradan farkettiğini söylüyordu.
F.S.M.HAN
Evet hala motor almadım.
Bir kaç model var kafamda ama global krizin Türkiye'deki etkilerini iyi değerlendirmeden ,önümüzdeki bir kaç ayı hesap etmeden motor almayı düşünmüyorum.
Zaten sağlık sorunum gereği daha 1 ay motora binemem.
Lifan a gelince uzun süredir Düzce'ye gitmediğim için ne yaptıklarından haberim
yok.LF 400 Amerika'da satılıyor.Oldukça da güzel bir makina.
[QUOTE=savaskayan;1407779]Evet hala motor almadım.
Bir kaç model var kafamda ama global krizin Türkiye'deki etkilerini iyi değerlendirmeden ,önümüzdeki bir kaç ayı hesap etmeden motor almayı düşünmüyorum.
Zaten sağlık sorunum gereği daha 1 ay motora binemem.
Lifan a gelince uzun süredir Düzce'ye gitmediğim için ne yaptıklarından haberim
yok.LF 400 Amerika'da satılıyor.Oldukça da güzel bir makina
geçmiş olsun umarım ciddi bi rahatsızlıgın yoktur.
çilimliden arkadaşları aradım fabrikada çalışan tanıdık birini bulmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaş daha fabrika tam çalışmaya başlamadı dedi ama emin diller. lf 400 ün fiyatının biraz yüksek olucagı kanısındayım baksana kewaayın land ına 5,000 istiyolar 250cc oldugu halde, bende bekliyorum olmadı bahara 2.el bi roadstar alıcam gibi.
F.S.M.HAN
[QUOTE=savaskayan;1407805]güzel bir tespit kriz encok sanayi ve oto sektörünü vurdu dedigin çıkarsa ve lf 400 ün fiyatı makul olursa bende düşüne bilirim almayı sonuçta lifan bisanla kalıtesini gösterdi, benim güvenim var lifana bekleyip görücez. yanlız oto yerine motosiklete talep artarsa bu teorimiz tam tersi çıkabilir, yada lifan kendini Türkiye de göstermek amaçlı makul fiyattan piyasaya girebilir ve ilk alanlar şanslı olur diyorum.
F.S.M.HAN
arkadaşlar lifan kesin üretime geçecek mi, bilen var mı acaba? geçen senede öyle bir durumları vardı
kesinlikle havalardan arkadasın dedıgı gıbı oksıtlenme bujılerde nem bunlar eklenınce bıraz sorun oluyor :S hava bı kac gun ıyı gıttı mesela hıc bı sorun yok
buji arızasını ciddi bi sorun olarak yazdıgım için özürdileri bu motoru tanımayıpta bu topigi sonradan okuyanları yanlış yönlendirmek istemem. evet bu arıza havalardan ve tesisattaki nem ve oksitlenmeden olma ihtimali büyükmüş bende ögrenmiş oldum.
F.S.M.HAN
arkadaşlar nasıl gidiyo?ben bayadır takip edemiyorum.buji sorunu ve kışlık bakım süreci başladı galiba.hepinize kolay gelsin saygılar.bu arada savaş abi şu kaza yapan çocuk için yardım etme girişimlerini baltalamaya çalışan elemanları takma boşver.herkese motoruyla kazasız belasız günler
ha bu arada ben "YÖRÜK" yani ilker.birisi şifremi kırıp değiştirmiş o kullanıcı adını kullanamadığım için bu yani kullanıcı adını aldım.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
F.S.M.HAN
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)