cumartesi gittim gördüm motoru, şans bu ya raptorla yan yana koymuş bayi 2 sinide inceledim ikiside güzel motor raptorun kromajı biraz daha fazla sadece ama ben bisanı begendim genede bisanın tek eksigi tabi görunuş olarak gidonu hosuma gitmedi sanırım degişe bilir oda, 3,250 dedi tek kalmış oda 500 peşin gerisini 6 taksit yaparım diyo bakalım hayırlısı.
herkeze saygılar.
çantaları yoktu üstunde, ekstra paramı alıyolarki çantalar için sadece kask veriyo hediye
çantaları fazla para tutmaz dostum ama kesin yaptır işe yarıyor baya öne de sosis çanta yakışıyor ;) aklında bulunsun
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Yakınca Çorlu da da yaparız bu gezileri Çorlu da da baya roadstarcı mevcut.
Tekirdağ-Çorlu
slm herkeze;
arkadaş motorlarınızın kromajlarında paslanma yada kararması olan varmı, bazı ikinci el lerde özellikle eksoz kısmında koyu sararma görüyorum.
plaka ruhsat ve sigorta işlemleri nekedar tutuyo bilgi verirseniz sevinirim bandrol dahil.
benim ve Süleyman'ın kullandığı motorda ne sararma ne de kararma olmadı.
omersirin'in motorunun eksozu da tertemiz.
0 alırsan sigorta 35 YTL,100 civarı da ruhsat işlemleri tutar sanırım.
Savaş abi toplamda 300 ytl ye yakın tutuyor muameleci dahil
Tekirdağ-Çorlu
Bayide 300 istedi sonra 250 yaparız gibilerinden konuştu plaka ruhsat için ama bandrol ve sigorta içindemi sormadım bugun aklıma geldi bidaha konuşucaz bakalım olmazsa kardeşimin tanıdığı varmış bide ondan fiyat alıcam, aslında kendim yapsam daha ucuza olur gibime geliyo ama vakit yok hafta içi napıcaz bakalım.
cevaplarınız için teşekkurler.
Haftasonu motoru yıkadım. Aldım elime araba şampuanını birgüzel heryerini köpürte köpürte yıkadım. Her nekadar motor yıkamak iyi değildir dense de kimseyi dinlemedim valla. Ayna gibi ışık ışıl oldu Kara Panter im.
Motoru yıkadıktan sonra motorda yığılma olmaya başladı. Gazı geç alıyordu çalışırken sesinde bile bir tuhaflık oldu. İlk olarak bujilerden dir diye düşündüm ıslandılar sanırım kuruyunca düzelir dedim. Egzos dan çiğ benzin attığını gördüm düzelecek diye düşünürken birkaç gün boyunca sorunun devam ettiğini görünce iyice korktum.
Sonunda bujilerden değil bu başka bişey diye başladım motoru incelemeye. Heryerini gecenin karanlığında inceliyorum. Kara Panterim de var bir sıkıntı halinden anlaşılıyor ama dili yok ki anlatsın bana şuramda sorun var diye İncele incele sonunda sorunun kaynağını buldum. Şampuanla motoru yıkarken karburatöre hava filtresinden giden hava hortumunun çıkıp ve motorun arasına saklanmış olduğunu görünce rahatladım.
Hava hortumunu taktım 15 dk sonra canavarım kendine geldi yine şaha kalkmaya başlayınca bende bayağı bir rahatladım. Böyle bir anı yaşadım paylaşmak istedim. Sizinde başınıza gelirse ilk bakacağınız yer hava hortumu olsun
Tekirdağ-Çorlu
[Sonunda bujilerden değil bu başka bişey diye başladım motoru incelemeye. İncele incele sonunda sorunun kaynağını buldum. Şampuanla motoru yıkarken karburatöre hava filtresinden giden hava hortumunun çıkıp ve motorun arasına saklanmış olduğunu görünce rahatladım.
Hava hortumunu taktım 15 dk sonra canavarım kendine geldi yine şaha kalkmaya başlayınca bende bayağı bir rahatladım. Böyle bir anı yaşadım paylaşmak istedim. Sizinde başınıza gelirse ilk bakacağınız yer hava hortumu olsun
sevindim ciddi bi sorun olmadıgına, genede geçmiş olsun.
motoru ocakta alıcam inşallah, şimdi alsak ocakta tekrar bandrol parası ödemek zorunda kalıcam.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
arkadaşım jinlun almış görüntü olarak fena dil kötülemek gibi olmasın ama baya vibrasyon var gerçi çok ucuza almış.
yok abi az kaldı alıcam roadstarımı başka yolu yok. nerde bu millet yaww.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
ooo savaş abi uzun zamandır yoktun roadstar forumunda supershadow'da gördüm seni motor almayı düşünmüyormusun tekrar savaş abi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
hayırlısı olsun savaş abi.umarım sende en yakın zamanda yada en hayırlı zamanda istediğin motora kavuşursun.bu arada dediğin gibi roadstar sayfasında canlılık kalmadı.kimse takılmıyor eskisi gibi.kış geldi diye motora binen yok herhalde..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)