herkeze merhaba arkadaslar .
formun tamamını inceledim ve güzel bilgiler edindim yazanların eline saglık.
motorlarını sürekli kullananlara bir iki sorum olucak cevaplarlarsa sevinirim. sabahları motorunuz çalşmamazlık yapıyormu işe gidip gelirken kullanıcam için böyle bi sorunla karşılaşırmıyım, bakımlarını düzenli yaptırdımı var sayarak. bide 2. elde alabilirim ist. avrupa yakasında iyi bir servis ve usta bilen varmı. şimdiden teşekkurler.
Ben hiç öyle birkaç sefer marşa basıpta çalıştıgını görmedim. Genelde ilk marşımda çalışıyor. Çok soğuk havalarda jigle çekili değilse ilk çalışmada çalışıyor ama gaz vermezsen stop ediyor. Zaten hepi topu jigleyi 2 kere kullandım
Bisan harika bir motor her nekadar herkes daha pahalı motorları da tavsiye etse bütün forumda görüldüğü gibi tek bir ciddi arızası olmadı çok şükür. Diğer motor başlıklarında sürekli bir arızadan ve giderilmesinden bahsediliyor. Bana göre en sağlam çinli bu
Tekirdağ-Çorlu
evet benim de dikkatimi çekti diyer formlardaki bazı motorların baya arıza çıkarttını okuyorum, bisan lifanların bukadar kaliteli oldunu hiç duymamıştım, böylede gider inşallah bakalım şu ehliyeti bi alalım hayırlısıyla piyasada sıfırlarıda baya uygun gibi ama 2. el temiz bulursam bakıcaz artık.bu arada en uzun km. leriniz kaç.
teşekkurler.
soğuk havalarda jigle çekmeden marş a basarsan ilk gaz kestiğinde stop ediyor.jigle açık iken hiç problem yaşamadım kütahyada oturuorum benden daha soğukta kullanan var mıdır bilmiyorum...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Motorunu aksesuarca modifiye eden arkadaşlarmı varmı ? Varsa fotoğraflarını eklesinlerde bizim içinde fikir olsun Kısmetse bir arkadaşım motorum için yeni bir koruma demiri hazırlatıyor onu da ekleyip üzerine sis farları ilave etmeyi düşünüyorum.
Tekirdağ-Çorlu
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında iyi bi servis veya bu motordan iyi anlayan bi usta varmı bildiniz.
savaş abi, ne diyorsa doğrudur, ama nedense ben motosikletimi neredeyse bedava vermeye bile razıkıyken millet almak istemiyor..allahtan f 650 falan satmıyoruz..2000 lirayı taksit yap diyeni mi,çek vereni mi, kredi kartına olur mu diyeni mi arayacaksın hepsi var? anladım ki açlar bakıyor bu sahibinden.com'a..
bazen benimki de benzer şeyler yapıyor,jikle falan çekmeden çalışıyor sonra..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Bisanların piyasaya çıkışı henüz yeni. 2005,2006-2007-2008
Bunlar cruiser olduğu için kurye gibi her gün kullanan olduğunu sanmıyorum.
Kullanılmaz mı?kullanılır.
Kesinlikle çok ekonomik bir motor,tek kişi kullanımda en zor şartlarda bile 3,3 lt/100km yi geçtiğini hatırlamıyorum.Benim gezilerime bakarsanız zor şartların
yarı kros şartları olduğunu görürsünüz.
Bisan ın üzerindeki motor 2V49FMM kodlu motor dur. Bu motor ufak tefek farklılıklarla çeşitli marka motosikletlerde de kullanılıyor.Üzerindeki karbürator
Mikuni BDS26 .
Bu motor Ledow,Keeway Super Shadow,Yamaha V-Star 250 da aynı motor var
By_star ın Ledow 12.000 km de.
Sahibinden.com da 25.000,22.000 de keeway SS ler,14.000 de Bisan'lar var
Arıza yapan Roadstar henüz duymadık
Her motor gibi Roadstar'ı da 0 km.alırken bazı kusurlarını kabullenmek gerekiyor
a-Çin malı arka lastiği çok güvenli değil ön idare ediyor,sadece arka lastik Pirelli yada Michelin ile değiştirilebilir,
b-sinyalleri görsel olarak zayıf 4 tane mondial sinyali daha şık duruyor.
c-far yeterli değil,en güzel çözümü Süleyman uyguladı ; far çanağını değiştirdi
harika oldu.
bizde üzülmeyiz inşallah. yalnız gümüş grisi çok hoşuma gitti.
ok anladım,
iyi bir ustayı ancak İstanbul'lu arkadaşlar bilir.
Ama "gözü karartırım" dersen temiz kullanılmış motor kendini anlatır zaten.
siyah ve gümüş gri tercih edilen renktir.Gümüş zaten çok azdır.
Kromajı çok olan her türlü vasıtaya siyah ve gümüş yakışır
savaskayan; çok teşekkurler açıklamaların için
güzel bilgiler veriyosunuz bende bayadır araştırıyorum bu motoru hatta fab rikası benim memleketime kurulmuş nisanda faaliyete geçiyomuş çok sevindim vallaha nerdeyse rr alıyodum ama son anda fikir degiştirdim burdaki yazıları okuduktan sonra.
sıfır buldum bitane kalmış bayide gri yarın gidip bakıcam ist. bayilerinde hiç kalmamış hayret ettim hatta biri 4 tane vardı bugun sattım hepsini dedi waaaay be dedim
Düzceli misin?Fabrika Çilimli yolu üzerinde.Ben fabrikayı bile gidip gördüm
Düzceye 2 ayda bi işim sebebiyle gidiyorum.
bi günde 4 tane bisan satan esnafın elinde öperim ben.Ulan beyaz yalanın bu kadarı da bana motor kalmayacak diye düşünen potansiyel müşteriyi uyutmaz o akşam,insaflı olsun.Benden selam söyle.
Ben sana hep söylüyorum.O güzelim motoru gidip de salaş bir duvarın önünde
fotoğraflarsan hayatta satamazsın.
arkadaki duvar bana AĞIR ROMAN filminin çekildiği tarlabaşı,dolapdere sokaklarını hatırlatıyor.
Motorun resimlerini gören senin motoru çaldığını zanneder be.Deli mi satın alsın.Sana o abuk sabuk teklifleri verenler de çalıntı fiyatı teklif ediyordur
Desene Lifan la aynı köydensiniz
artık bi torpil yaparlar sana.periyodik bakım için fabrikaya çağırırlar
ömer abi boşver sen onları farklı olmuş arka tarafın mat bir renkte karışık duvarlar bence estetik açıkdan iyi denebilir.izmir'de olsan ben alırdım abi senin motoru ama hayırlısı olsun
ee? nerde roadstar ekibi? hani millet nerdesiniz?kış uykusuna falan yatmak yok ona göre
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)