Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın öğleden sonra bakayım bari
    dostum karabaglar yeni çamlık die geçiyor başarı sürücü kursu ayrıca bısanın teknık serwıs ve satısını yapıyor durust bı ınsan akrabam da dıe sölemıyorum kadir gönderdi dersen tanır zaten numarasını da istersen göndereyım kardesım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DL 650
    herkeze merhaba arkadaslar .
    formun tamamını inceledim ve güzel bilgiler edindim yazanların eline saglık.
    motorlarını sürekli kullananlara bir iki sorum olucak cevaplarlarsa sevinirim. sabahları motorunuz çalşmamazlık yapıyormu işe gidip gelirken kullanıcam için böyle bi sorunla karşılaşırmıyım, bakımlarını düzenli yaptırdımı var sayarak. bide 2. elde alabilirim ist. avrupa yakasında iyi bir servis ve usta bilen varmı. şimdiden teşekkurler.

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Ben hiç öyle birkaç sefer marşa basıpta çalıştıgını görmedim. Genelde ilk marşımda çalışıyor. Çok soğuk havalarda jigle çekili değilse ilk çalışmada çalışıyor ama gaz vermezsen stop ediyor. Zaten hepi topu jigleyi 2 kere kullandım

Bisan harika bir motor her nekadar herkes daha pahalı motorları da tavsiye etse bütün forumda görüldüğü gibi tek bir ciddi arızası olmadı çok şükür. Diğer motor başlıklarında sürekli bir arızadan ve giderilmesinden bahsediliyor. Bana göre en sağlam çinli bu
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    DL 650
    evet benim de dikkatimi çekti diyer formlardaki bazı motorların baya arıza çıkarttını okuyorum, bisan lifanların bukadar kaliteli oldunu hiç duymamıştım, böylede gider inşallah bakalım şu ehliyeti bi alalım hayırlısıyla piyasada sıfırlarıda baya uygun gibi ama 2. el temiz bulursam bakıcaz artık.bu arada en uzun km. leriniz kaç.

teşekkurler.

SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    soğuk havalarda jigle çekmeden marş a basarsan ilk gaz kestiğinde stop ediyor.jigle açık iken hiç problem yaşamadım kütahyada oturuorum benden daha soğukta kullanan var mıdır bilmiyorum...
    yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Motorunu aksesuarca modifiye eden arkadaşlarmı varmı ? Varsa fotoğraflarını eklesinlerde bizim içinde fikir olsun Kısmetse bir arkadaşım motorum için yeni bir koruma demiri hazırlatıyor onu da ekleyip üzerine sis farları ilave etmeyi düşünüyorum.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    DL 650
    arkadaşlar istanbul avrupa yakasında iyi bi servis veya bu motordan iyi anlayan bi usta varmı bildiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı WOLF 81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba arkadaslar .
    formun tamamını inceledim ve güzel bilgiler edindim yazanların eline saglık.
    motorlarını sürekli kullananlara bir iki sorum olucak cevaplarlarsa sevinirim. sabahları motorunuz çalşmamazlık yapıyormu işe gidip gelirken kullanıcam için böyle bi sorunla karşılaşırmıyım, bakımlarını düzenli yaptırdımı var sayarak. bide 2. elde alabilirim ist. avrupa yakasında iyi bir servis ve usta bilen varmı. şimdiden teşekkurler.
    hiç bi sey olmaz ,usta ve servis bile lazım olmaz.doldur benzini,eline üşenme ara sıra değiştir yağı bas gaza,aha böyle bir motor.

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bi sey olmaz ,usta ve servis bile lazım olmaz.doldur benzini,eline üşenme ara sıra değiştir yağı bas gaza,aha böyle bir motor.
    savaş abi, ne diyorsa doğrudur, ama nedense ben motosikletimi neredeyse bedava vermeye bile razıkıyken millet almak istemiyor..allahtan f 650 falan satmıyoruz..2000 lirayı taksit yap diyeni mi,çek vereni mi, kredi kartına olur mu diyeni mi arayacaksın hepsi var? anladım ki açlar bakıyor bu sahibinden.com'a..

evet benim de dikkatimi çekti diyer formlardaki bazı motorların baya arıza çıkarttını okuyorum, bisan lifanların bukadar kaliteli oldunu hiç duymamıştım, böylede gider inşallah bakalım şu ehliyeti bi alalım hayırlısıyla piyasada sıfırlarıda baya uygun gibi ama 2. el temiz bulursam bakıcaz artık.bu arada en uzun km. leriniz kaç.

teşekkurler.
    bazen benimki de benzer şeyler yapıyor,jikle falan çekmeden çalışıyor sonra..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Motosikleti
    DL 650
    ıyıbir usta sormamın nedeni, 2. el alabilirim cok uygun fiyatlarda satılık var 2 tane ama göstere bilecegim ıyı bır usta lazım, hevesimiz kursamızda kalmasın sonra, yoksa bukadar kullanıcı var formda hepsi memnun hiç üzülen olmamış.

Forumdan Uzaklaştırıldı

teşekkurler.
    Bisanların piyasaya çıkışı henüz yeni. 2005,2006-2007-2008
    Bunlar cruiser olduğu için kurye gibi her gün kullanan olduğunu sanmıyorum.
    Kullanılmaz mı?kullanılır.
    Kesinlikle çok ekonomik bir motor,tek kişi kullanımda en zor şartlarda bile 3,3 lt/100km yi geçtiğini hatırlamıyorum.Benim gezilerime bakarsanız zor şartların
    yarı kros şartları olduğunu görürsünüz.

Bisan ın üzerindeki motor 2V49FMM kodlu motor dur. Bu motor ufak tefek farklılıklarla çeşitli marka motosikletlerde de kullanılıyor.Üzerindeki karbürator
    Mikuni BDS26 .
    Bu motor Ledow,Keeway Super Shadow,Yamaha V-Star 250 da aynı motor var
    By_star ın Ledow 12.000 km de.
    Sahibinden.com da 25.000,22.000 de keeway SS ler,14.000 de Bisan'lar var
    Arıza yapan Roadstar henüz duymadık
    Her motor gibi Roadstar'ı da 0 km.alırken bazı kusurlarını kabullenmek gerekiyor
    a-Çin malı arka lastiği çok güvenli değil ön idare ediyor,sadece arka lastik Pirelli yada Michelin ile değiştirilebilir,
    b-sinyalleri görsel olarak zayıf 4 tane mondial sinyali daha şık duruyor.
    c-far yeterli değil,en güzel çözümü Süleyman uyguladı ; far çanağını değiştirdi
    harika oldu.

Motosikleti
    DL 650
    bizde üzülmeyiz inşallah. yalnız gümüş grisi çok hoşuma gitti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ıyıbir usta sormamın nedeni, 2. el alabilirim cok uygun fiyatlarda satılık var 2 tane ama göstere bilecegim ıyı bır usta lazım, hevesimiz kursamızda kalmasın sonra, yoksa bukadar kullanıcı var formda hepsi memnun hiç üzülen olmamış.
    ok anladım,
    iyi bir ustayı ancak İstanbul'lu arkadaşlar bilir.
    Ama "gözü karartırım" dersen temiz kullanılmış motor kendini anlatır zaten.

bizde üzülmeyiz inşallah. yalnız gümüş grisi çok hoşuma gitti.
    siyah ve gümüş gri tercih edilen renktir.Gümüş zaten çok azdır.
    Kromajı çok olan her türlü vasıtaya siyah ve gümüş yakışır

Motosikleti
    DL 650
    savaskayan; çok teşekkurler açıklamaların için
    güzel bilgiler veriyosunuz bende bayadır araştırıyorum bu motoru hatta fab rikası benim memleketime kurulmuş nisanda faaliyete geçiyomuş çok sevindim vallaha nerdeyse rr alıyodum ama son anda fikir degiştirdim burdaki yazıları okuduktan sonra.

ok anladım,
    iyi bir ustayı ancak İstanbul'lu arkadaşlar bilir.
    Ama "gözü karartırım" dersen temiz kullanılmış motor kendini anlatır zaten.

siyah ve gümüş gri tercih edilen renktir.Gümüş zaten çok azdır.
    Kromajı çok olan her türlü vasıtaya siyah ve gümüş yakışır
    sıfır buldum bitane kalmış bayide gri yarın gidip bakıcam ist. bayilerinde hiç kalmamış hayret ettim hatta biri 4 tane vardı bugun sattım hepsini dedi waaaay be dedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    savaskayan; çok teşekkurler açıklamaların için
    güzel bilgiler veriyosunuz bende bayadır araştırıyorum bu motoru hatta fab rikası benim memleketime kurulmuş nisanda faaliyete geçiyomuş çok sevindim vallaha nerdeyse rr alıyodum ama son anda fikir degiştirdim burdaki yazıları okuduktan sonra.

sıfır buldum bitane kalmış bayide gri yarın gidip bakıcam ist. bayilerinde hiç kalmamış hayret ettim hatta biri 4 tane vardı bugun sattım hepsini dedi waaaay be dedim
    Düzceli misin?Fabrika Çilimli yolu üzerinde.Ben fabrikayı bile gidip gördüm
    Düzceye 2 ayda bi işim sebebiyle gidiyorum.
    bi günde 4 tane bisan satan esnafın elinde öperim ben.Ulan beyaz yalanın bu kadarı da bana motor kalmayacak diye düşünen potansiyel müşteriyi uyutmaz o akşam,insaflı olsun.Benden selam söyle.

Motosikleti
    DL 650
    Düzceli misin?Fabrika Çilimli yolu üzerinde.Ben fabrikayı bile gidip gördüm
    Düzceye 2 ayda bi işim sebebiyle gidiyorum.
    bi günde 4 tane bisan satan esnafın elinde öperim ben.Ulan beyaz yalanın bu kadarı da bana motor kalmayacak diye düşünen potansiyel müşteriyi uyutmaz o akşam,insaflı olsun.Benden selam söyle.
    düzceliyim hemde çilimli den, dogup büyüdüm yer.
    1 günde satmamış canım bayı son 4 tane vardı bitti dedi bende fazla lafa tutmadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı omersirin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    savaş abi, ne diyorsa doğrudur, ama nedense ben motosikletimi neredeyse bedava vermeye bile razıkıyken millet almak istemiyor..allahtan f 650 falan satmıyoruz..2000 lirayı taksit yap diyeni mi,çek vereni mi, kredi kartına olur mu diyeni mi arayacaksın hepsi var? anladım ki açlar bakıyor bu sahibinden.com'a..
    bazen benimki de benzer şeyler yapıyor,jikle falan çekmeden çalışıyor sonra..
    Ben sana hep söylüyorum.O güzelim motoru gidip de salaş bir duvarın önünde
    fotoğraflarsan hayatta satamazsın.
    arkadaki duvar bana AĞIR ROMAN filminin çekildiği tarlabaşı,dolapdere sokaklarını hatırlatıyor.

Motorun resimlerini gören senin motoru çaldığını zanneder be.Deli mi satın alsın.Sana o abuk sabuk teklifleri verenler de çalıntı fiyatı teklif ediyordur

düzceliyim hemde çilimli den, dogup büyüdüm yer.
    1 günde satmamış canım bayı son 4 tane vardı bitti dedi bende fazla lafa tutmadım.
    Desene Lifan la aynı köydensiniz
    artık bi torpil yaparlar sana.periyodik bakım için fabrikaya çağırırlar

Motosikleti
    DL 650
    Ben sana hep söylüyorum.O güzelim motoru gidip de salaş bir duvarın önünde
    fotoğraflarsan hayatta satamazsın.
    arkadaki duvar bana AĞIR ROMAN filminin çekildiği tarlabaşı,dolapdere sokaklarını hatırlatıyor.

Motorun resimlerini gören senin motoru çaldığını zanneder be.Deli mi satın alsın.Sana o abuk sabuk teklifleri verenler de çalıntı fiyatı teklif ediyordur

Desene Lifan la aynı köydensiniz
    artık bi torpil yaparlar sana.periyodik bakım için fabrikaya çağırırlar
    wallaha lifan köylüm olur gerçektende
    üşenmedim ömer arkadaşın motorunun fotosuna baktım abi sen degiştir ofotoyu savaş abi haklı gerçekten

espirisine takıldım sakın yanlış anlasılmasın

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ömer abi boşver sen onları farklı olmuş arka tarafın mat bir renkte karışık duvarlar bence estetik açıkdan iyi denebilir.izmir'de olsan ben alırdım abi senin motoru ama hayırlısı olsun

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ee? nerde roadstar ekibi? hani millet nerdesiniz?kış uykusuna falan yatmak yok ona göre
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler