selam arkadaşlar bisan road starın tork ve beygiri kaç bilen var mı.bu arada hala almadım bisanı ya ulan ne şans kredi çekecektim kriz patladı ama hepinize teşekkür ederim motoru yerinde gördüm sesini duydum kesinlikte tek geçerim
selam arkadaşlar bisan road starın tork ve beygiri kaç bilen var mı.bu arada hala almadım bisanı ya ulan ne şans kredi çekecektim kriz patladı ama hepinize teşekkür ederim motoru yerinde gördüm sesini duydum kesinlikte tek geçerim
19 hp diyen var daha fazla diyen var tam olarak kaç bilmiyorum ama 74 kiloyum hiç bi yokuşta problem çekmedim... regal raptor dan önce gv 250 ile yanyana çıktım...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Ben 2 arkadaş toplamda 180 kg yokuş yukarı gayet rahat çıkıyorum. 20 beygir olduğunu biliyorum bende.
Tekirdağ-Çorlu
Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemiKeşke SS lere de tel jant koysalardı.
Varmı arızası vesairi olan Bisan?
Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
Tekirdağ-Çorlu
takoz promlemi neden kaynaklanıyor...ben arasıra bmx bisikletimle karıştırıp kaydırıyorum arka tekeri
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsun Benim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
Tekirdağ-Çorlu
merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
peki savaş abi ikinci el roadstar alırken en çok nelere dikkat edilmeli?yani belli parçalar yada özellikler var mı dikkat etmem gereken?
ee hani nerde roadstarcılar?topic yavaş yavaş can mı çekişiyor yoksa?
Valla sorun yok yazacak bişey de yok herkes sorunsuz bir şekilde motoruna biniyor. Bu arada çorlu dan bir arkadaş benim motoru görüp çok etkilendi gitti oda kendine aynısından aldı. Çorluda roadstarcılar epey çoğaldı
Tekirdağ-Çorlu
süleyman arkadaşım roadstarın sıfırı yani 2009 modeli satılıyor mu?bu konuda bir bilgin varmı?arkadaşın 2009 model mi aldı?
Bildiğim kadarıyla 2006 yılında getirilen motorları her yıl sanki yeni modelmiş gibi ruhsata o senenin yılını işleterek satıyorlar Sıfır aldı arkadaş 3600 ytl ye almış 6 ay taksitle.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)