Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

selam arkadaşlar bisan road starın tork ve beygiri kaç bilen var mı.bu arada hala almadım bisanı ya ulan ne şans kredi çekecektim kriz patladı ama hepinize teşekkür ederim motoru yerinde gördüm sesini duydum kesinlikte tek geçerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    19 hp diyen var daha fazla diyen var tam olarak kaç bilmiyorum ama 74 kiloyum hiç bi yokuşta problem çekmedim... regal raptor dan önce gv 250 ile yanyana çıktım...
    yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Ben 2 arkadaş toplamda 180 kg yokuş yukarı gayet rahat çıkıyorum. 20 beygir olduğunu biliyorum bende.
    Tekirdağ-Çorlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemiKeşke SS lere de tel jant koysalardı.
    Varmı arızası vesairi olan Bisan?

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
    Tekirdağ-Çorlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
    Arka amortisorler oldukça yumuşak.Seni yanıltan denge problemi buradan kaynaklanıyor.

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemiKeşke SS lere de tel jant koysalardı.
    Varmı arızası vesairi olan Bisan?
    bende ledow war tel cantlı olmasına rağmen takozla uğraşıyorum

SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    takoz promlemi neden kaynaklanıyor...ben arasıra bmx bisikletimle karıştırıp kaydırıyorum arka tekeri
    yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
    zaten ağır dostum agır 172 kilo ^^ ruhsata da bakabilirsin caracaldan ağır yani ki dogrusudu bu zaten

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsun Benim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
    Tekirdağ-Çorlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı KID333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ledow war tel cantlı olmasına rağmen takozla uğraşıyorum
    Ledow ve bisan'ın tel jantları kesinlikle çok farklı.

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ledow ve bisan'ın tel jantları kesinlikle çok farklı.
    cantları ne kadar farklı karsılastırma fırsatım olmadı ama gobegı farklı ve sorunu halletmem ıcın komple cantı degıstırmem gerekıcek sanırım buda yaklasık bı 250 ytl yı bulur gıbıme gelıyor.

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsun Benim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
    bende duydum gayet hoş

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
    düzgün kullanılmış bir roadstar 2.elde sorun çıkartmaz.
    Alacağın motora özenli binilmiş olmasına dikkat et yeter.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    peki savaş abi ikinci el roadstar alırken en çok nelere dikkat edilmeli?yani belli parçalar yada özellikler var mı dikkat etmem gereken?

ee hani nerde roadstarcılar?topic yavaş yavaş can mı çekişiyor yoksa?

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Valla sorun yok yazacak bişey de yok herkes sorunsuz bir şekilde motoruna biniyor. Bu arada çorlu dan bir arkadaş benim motoru görüp çok etkilendi gitti oda kendine aynısından aldı. Çorluda roadstarcılar epey çoğaldı
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    süleyman arkadaşım roadstarın sıfırı yani 2009 modeli satılıyor mu?bu konuda bir bilgin varmı?arkadaşın 2009 model mi aldı?

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bildiğim kadarıyla 2006 yılında getirilen motorları her yıl sanki yeni modelmiş gibi ruhsata o senenin yılını işleterek satıyorlar Sıfır aldı arkadaş 3600 ytl ye almış 6 ay taksitle.
    Tekirdağ-Çorlu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler