merhaba bende 12.000 km de Roadstar var siyah sorunsuz sadece ön çamurluk arıyorum sonra satıcam sahibinden e ilan ı koyunca link koyarım ancak Edirne deyim.
merhaba bende 12.000 km de Roadstar var siyah sorunsuz sadece ön çamurluk arıyorum sonra satıcam sahibinden e ilan ı koyunca link koyarım ancak Edirne deyim.
Aynı sorun bendede vardı servise götürdüm piston ve blok değişti 400 tl ye halloldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
yahu ön çamurluğu aramadığım yer kalmadı internette ne moneroda ne keaway de ne bisanda ön çamurluk kalmamış roadstar için tümoparda da yok arkadaşlar nerden bulucaz bu çamurluğu en sonunda orjinal virago çamurluğu alıcam herhalde 110tl :S
bisan bütün parçalarını özerdemlere verdi ve artık özerdemler bakıyor 0332 345 4720 bir ara istersen yardımcı olurlar.
birde istanbul mecidiye köy merkez yedek parça 212 272 4983 uğur yada soner yardımcı olabilir.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
selam lifancı dostlar. adım Murat. ankaradayım. artık bende bir lifan roadstarcıyım. heleşükür nihayet aldım motorumu. ve bi anda Savaş abimizin dediği gibi aşık oldum
şimdi gelelim ufak sorunlarımıza. (gerçi sorun sayılmaz) öncelikle motor koruma demirini ankarayı alt üst etmeme rağmen bulamadım. özel yaptıran arkadaşımız var ise (ankarada) adresini verebilirmi?
8 agustosta muayenesi var. egzos susturucularını söktürürsem muayenede sorun çıkarırlarmı?
şimdilik bu kadar. daha uzun yola çıkamadım. kızılay-keçiören işe gidip geliyorum. uzuna çıkarsam paylaşırım. abant gezisi gibi bişeyler düşünüyorum.
saygılar.
hoşgeldin hayırlı olsun yahu bende bir ön çamurluk bulamadım Türkiye'nin heryerini aradım internetten yok ayıca bana da koruma demiri lazım şunları bi bulsam rahatlıyacağım bende. kimsedende çıt yok nerde bu roadstarcılar yaa?
Arkadaşlar satlık temiz roadstar arıyorum.Satmayı düşünen arkadaşlar ahmetsngr@gmail.com adresine mail yollayabilirler mi?
temiz roadstar arayan varsa baksın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3100400/detay/
Tüm roadstar kullanıcılarına selamlar.
İlk motorumu almakla bende artık bir Roadstar kullanıcısı oldum. Üyeliğim yeni , fakat motoru almadan önce nerdeyse topiğin hepsini okudum ve bu sayede Roadstar almaya karar verdim. Bu yüzden tüm roadstar kullanıcılarına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Umarım forum sayfamızda bilgilerinizden ve tecrübelerinizden daha çok faydalanabilirim . Keyifli sürüşler..
Selamlar;
Arkadaşlar bana motorun
-Grank
-Silindşr piston seti
-Yağ pompası
-Egzantirik zinciri
-Conta seti
lazım. Nereden bulabilirim. Ayrıca fiyat verebilecek arkadaşlar varsa da sevinirim.
Saygılarımla;
Kerem PEHLİVAN
kerem bu kadar parça alacağına benim motoru vereyim sana komple makine kısmını saymışsın zaten
Serkan bana ucuz çözüm lazım.
Saygılarımla;
Kerem PEHLİVAN
şakadı tabiki bence netten araştır sipariş ver
Selamlar;
-Grank 180
-Silindşr piston seti 160
-Yağ pompası 35
-Egzantirik zinciri
-Conta seti 25
istediğim parçalardan sadece egzantirik zincirini bulamadım. Diğerlerinin fiyatını yanına yazdım sizce nasıl?
Saygılarımla;
Kerem PEHLİVAN
parçaları iadeli al derim yada aldığın yerde taktır neden dersen ben debriyaj tası aldım ustayla beraber taktık ama tas orjinal olmasına rağmen bozuk çıktı allahtan aldığım yerde arkadaşım iade aldı.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Selamlar;
Büyük ihtimal öyle yapacağım. Ama bu fiyatlara iyi alternatifler arıyorum.
Saygılarımla;
Kerem PEHLİVAN
Mrb. arkadaşlar adım ahmet (İstanbuldan) Bu gün itibariyle bende roadstarcıyım.Motorumda sorun mu değilmi nedeni anlayamadığım bir olay var.Vitesi boşa alırkan baya bir uğraştırıyor.Boşa almaya çalıştığımda direk 2.vitese geçiyor.Sizlerin motosikletinde de böyle bir sorun varmı? Bu bir sorunsa çözümü nedir? cevaplarınızı bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)