[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Amorphis,güle güle kullan.
Disk kilidin vardır umarım.
abi disk kilidi almadım onunyerine biyerlere bıraktıgım zaman hediye ettikleri uzun kilidi jantın arasına doluyorum hemen. bide ya bi kere trafikte vitesi bire diye boş a atmışım ışık ya yanmadı yada guneşten fark etmedim motor gitmiyo diye yanlışlıkla biraz bagıttırdım stop etti inş bişiy olmamıştır sonra devam ettim gittim birişiyi yok gibi ama içime oturdu ya
[COLOR="Red"][B]
boş ışığı genelde istediği zmn yanıo istediği zmn yanmıo zmnla alışıyor insan
Tarih:02 Mayıs 2008
"omersirin" kod adlı şahıs diyor ki;
"Abi masraf etme şu Çin malı makinaya yaaa,al kendine adam gibi bi motor.Ben TDM veya KTM 650 alacağım,gel sana da alalım".
Tarih: 05.Mayıs 2008
"omersirin"kod adlı malum şahıs"çakı bulmuş kızan" gibi seviniyor,Çin malı makina kullanırken.
Tarih:27.Mayıs 2008
"omersirin" kod adlı malum şahıs fotoğraf çektirirken yüzünü kapatıyor.
çünkü yukarıdaki sözlerinden utanıyor ve soldaki makinanın resmi sahibi olmuş artık.Ağzından kaçırdı bi ara"motoruma aşığım".
eh ne diyelim Allah Tamamına Erdirsin
Hayırlı olsun güzel tercih.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
oo hayırlı olsun ama bizim topik ölü gibi biraz benim motorun kullanma klavuzunu ve garanti kartımı ne vermemişlerdi sordum haftaya fabrikadan isterim dedi bayıdeki amca acaba bir terslik olurmu bu konuda
[COLOR="Red"][B]
Herkeze selam.Arkadaslar ben sıteye uzun zamandır uyeyim.Bi sorum olucak bısan raodstar ı 3600 ytl yı 12 taksıtle alanların oldugunu gordum sorum ben ankaradayım acaba ankaradada 12 taksıt yapan yerler varı dıye sorucaktım,benı aydınlatırsanız bısan roadstar almayı dusunuyorum.Herkeze tesekkur ederım
malesef yapı kredi yok zaten arkadasında okadr limiti yok biraz daha beklesin napalım =) saoalsın
"siz yine de gidin bir konuşun" derim
arkadaşlar geldim 9000 bin km ye serwise ugramadım sadece yagını deiştirdim düzenli olarak bir kere çalışmamazlık etmedi herhangi bi sorun yaşamadım ve küçük buldugum eksozları krom nikelaj kaplı agızları daha geniş ve uzun olarak deiştirdim daha sportif ddurdu fotolarını koyıcam arkadaşlar bide eksozları açtırdım çok tok bir ses haline geldi saygılar.. iZmİr
bende açtırdım(keeway) öncekine göre güzel geliyort ilk başlarda ama uzaktan kendi motorunun sesini başka biri kullanırken duyarsan o kadar mutlu olamıyorsun
vallaha arkadaşlar ben 9000 bindeyim buji ve yağ değişimi dışında serwise gitmedim
ne kadara aldınız lastikleri iç lastikli değil sanırım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)