Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2011, 01:58
Kerem PEHLİV adlı üyeden alıntı
Selamlar;
Uzağa gidiyor Van'a. Muratın motorunu ben satın aldım. İlk vitesli motorum. Bu yüzden buradaki paylaşımlara çok ihtiyacım olacak.
Bu arada vites değiştirirken çak çuk diye yüksek seslerin gelmesi normal mi? (Bu tarz acemi sorulara hazır olun.
)
adettendir ikinci el yeni aldınmı sen yağını bujisini zincir yağını tazele debriyajına baktır ayarını yaptır yoluna devam et. hayırlı olsun.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Reklamlar
-
04 Haziran 2011, 01:58
Zaten Vanda değilmiydi seslere gelince debriyaja tam bastığından emin ol birde şanzıman yağını kontrol ettir vitese bastığında motor ileri doğru hoplamıyosa çok yüksek olmasada hafif yollu o şak şuk sesleri normaldir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
04 Haziran 2011, 03:02
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Nereye gidiyosunuz?
motorun bol binildiği bi yer olsaydı bari
Demir at yok ama bolca At varmıi idare edecez bi süre artık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------
Kerem PEHLİV adlı üyeden alıntı
Selamlar;
Uzağa gidiyor Van'a. Muratın motorunu ben satın aldım. İlk vitesli motorum. Bu yüzden buradaki paylaşımlara çok ihtiyacım olacak.
Bu arada vites değiştirirken çak çuk diye yüksek seslerin gelmesi normal mi? (Bu tarz acemi sorulara hazır olun.
)
Kerem dostum hemen katılmışın bakıyorumda... Kazasız belasız sürüşler diliyorum tekrardan... o sese gelince... boşda olduğu zaman (1.boşa almak 2.debriyajı sıkmak) harekete devam ettiğin esnada vites değiştirdiğinde oluyor... hareket halindeyken boşta fazla devam etmezsen sorun olmaz zannederim... keyifli sürüşler...
-Boş vakitlerde formu okumanı tavsiye ederim... faydasını görürsün...
-
04 Haziran 2011, 10:07
Selamlar;
Murat senin tavsşyen üzerine girdim bu siteye.
Daha çok vites küçülttüğünde oluyor. Ara gaz verip devam edersem çok fazla ses yapmıyor bu arada.
Saygılarımla;
Kerem PEHLİVAN
-
07 Haziran 2011, 12:21
arkadaşlar bizim makinaların debriyaj tası ve debriyaj balatası virago, keway veya ledowlarla aynımı bilen varmıdır saygılar.
F.S.M.HAN
-
07 Haziran 2011, 19:56
-
09 Haziran 2011, 00:04
WOLF 81 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bizim makinaların debriyaj tası ve debriyaj balatası virago, keway veya ledowlarla aynımı bilen varmıdır saygılar.
ROADSTAR,LEDOW,KEEWAY v.s hepsi ViRAGO klonu olduğu için aynıdır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
09 Haziran 2011, 10:54
sahibinden e bi tane roadstar 250 düşmüş
2000 km de
3000 tl istiyo bilginiz olsun
temiz bi motora benziyo
-
09 Haziran 2011, 14:44
evet debriyaj balatası ve takımı çoğu 250cc V motorlarla aynı kolay buldum çok şükür.
F.S.M.HAN
-
11 Haziran 2011, 03:30
arkadaşlar benim vitesde problemli gibi önceden konuştuk ama şanzıman yağı filan denilmiş motorlarda öyle bişi var mı ? birde benim motor ilk çalıştığı anlarda vitese alınca biraz hopluyo yani bi ivme oluyor bu normalmidir ?
-
13 Haziran 2011, 11:58
arkadaslar aranıza yenı katıldım hepınıze selamlar.
bendede roadstar 250 var forumu genelde takıp ederım sorunların cozumunu kendımce burdan bakarım yalnız bana yardımcı olursanız sevınırım artık bıkmıs vazıyetteyım motor ıyı hos ama kafasına gore calısmaya basladı bazen tek sılındır calısmıyo bazende calısıyo gelıp gıdıyo bunu neden yapar.
-
13 Haziran 2011, 21:35
umıt001 adlı üyeden alıntı
arkadaslar aranıza yenı katıldım hepınıze selamlar.
bendede roadstar 250 var forumu genelde takıp ederım sorunların cozumunu kendımce burdan bakarım yalnız bana yardımcı olursanız sevınırım artık bıkmıs vazıyetteyım motor ıyı hos ama kafasına gore calısmaya basladı bazen tek sılındır calısmıyo bazende calısıyo gelıp gıdıyo bunu neden yapar.
aynı sorun bende de var alıştım artık buji başlığını çıkarıyorum tam takmadan biraz çalıştırıp değdiriyorum sonra zaten silindir çalışmaya başlıyor ve yerleştiriyorum..ama dikkat et bazen elektirik sızıntısı yapıp biraz titretiyor elini
-
13 Haziran 2011, 22:46
buji kablouzu eskimi içinden kopmuş yada temassızlık yapıyor olabilir
-
14 Haziran 2011, 12:58
bujı kablosu bobınle bır degılmı ayrı cıkıyormu acaba bakmadım ama ben bobını komple degıstırmeyı dusunuyodum ama bulamadım aramaya devam edıyorum elektırık kablolarını komple kontrol ettım soketler paslandımı dıye ıcındekı fıslerı degıstırdım ama aynı belkıde cok basıtbısey ama ney
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
bu bobını nerede bulacagım konusunda yardımcı olacak arkadslar varmı acaba cunku benım bulduklarım tek fıslı uzerındekı cıft fıslı
-
14 Haziran 2011, 18:08
umıt001 adlı üyeden alıntı
bujı kablosu bobınle bır degılmı ayrı cıkıyormu acaba bakmadım ama ben bobını komple degıstırmeyı dusunuyodum ama bulamadım aramaya devam edıyorum elektırık kablolarını komple kontrol ettım soketler paslandımı dıye ıcındekı fıslerı degıstırdım ama aynı belkıde cok basıtbısey ama ney
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
bu bobını nerede bulacagım konusunda yardımcı olacak arkadslar varmı acaba cunku benım bulduklarım tek fıslı uzerındekı cıft fıslı
Benzin deposunun altında Hava filtresini sök daha kolay müdahale edersin buji kablosunu takip et bi ucu bobine takılı zaten bizide sonuçdan haberdar et kolay gelsin
-
16 Haziran 2011, 18:54
Koruma demiri lazım acil tarafından
bizimkilere diğer motorların koruma demiri olmuyo dedi ustam
ankara da bu koruma demiri yapan bi yer varmı
başka yerler de olur yeter ki yaptırayım bu koruma demirini
motoru alalı bir ay oldu herkez koruma demiri taktır diyo
yardım ve bilgilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler ...............
-
17 Haziran 2011, 12:10
kameraci06 adlı üyeden alıntı
Koruma demiri lazım acil tarafından
bizimkilere diğer motorların koruma demiri olmuyo dedi ustam
ankara da bu koruma demiri yapan bi yer varmı
başka yerler de olur yeter ki yaptırayım bu koruma demirini
motoru alalı bir ay oldu herkez koruma demiri taktır diyo
yardım ve bilgilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler ...............
şeklini istediğin gibi çiz git sanayie paslanmaz güzel malzemeler var istediğin gibi yaparlar.
F.S.M.HAN
-
25 Haziran 2011, 05:28
arkadaşlar motorumu satılığa çıkarttım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2345023/detay/ ayrıca bugün uzun-kısa xzenon far taktırdım tavsiye ederim güzel oluyor
-
27 Haziran 2011, 23:40
merhaba arkadaslar bende araniza yeni bir kullanici olarak katildim.
oncelikle koruma demiri , çanta ve kılıf konusunda yardimlarinizi bekliyorum)
herkese selamlar..
-
09 Temmuz 2011, 02:38
arkadaşlar HERKEZE MERHABA.. bana ÇOOOOKKK ACİL TARAFINDAN SAĞ ÖN BASAMAK LAZIM AYAK BASTIĞIMIZ YER KIVRIM YERİNDEN KIRILDI ÇOOOOK ACİL LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 2. EL FİLAN HİÇ FARK ETMEZ.... TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler