Selam, musluk hortumları ters takıldıysa yapar. Siz yedekte gidiyormuşsunuz hep.
Selam, musluk hortumları ters takıldıysa yapar. Siz yedekte gidiyormuşsunuz hep.
ben de önce öyle düşündüm fakat depoyu fullediğimde tam 10.1 lt benzin aldı 12,1 lt ise depo kapasitesi budurumda bir terslik var, benzin almıcam bittiğinde rezerveye alıcam bakalım gene yapıcakmı usta yapmıcak dedi ben şüpheliyim çantaya 1 lt benzin koyucam tedbir.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Ben Motoru 0 aldığımda benzin istasyonuna gidene kadar 1 litre benzin koyduk benzin istasyonunda depoyu fulledim 9 litre daha aldı yani bizim depolar 10 litrelik yani sen hangi konuma alırsan al hortumların yeri yanlış olduğu için rezervide kullanıyordun umarım yardımcı olabilmişimdir
Hortum olayı doğru. Ben bizzat denemiştim. hatta sanırım buradada açıklamıştım. Ve ben otobanın ortasında kalmıştım deponun şeklinden dolayı bazen hava yapabiliyor depo ben genelde salladığımda seviyenin düştüğüne şahit oldum birkaç kere.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ben bişey soracacağım bizim lastikler şamyellimi yoksa tube less mi acaba bilgisi olan varmı? eğer şamyelli ise şişirme spreyleri kullanılabiliyomu ???
yani hortum bağlantıları ters oldugu için ben sürekli rezervede kullandım süper yaaa makinanın montajını süper yapmışlar. 12,1 lt yazıyo kitapçıkta ozaman oda yanlış depo 10,1 lt. buda süper nediyeyim bilmiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
evet şamyelli şişirme sıpreyi kullana bilirsin fakat tamir sıpreyi kullanmak spreyi kullanamazsın karıştırma. tel jantlara tube less lastik takılabilir fakat altına şamiyel takmak şart diye biliyorum.
F.S.M.HAN
arkadaşlar ustamı değiştirmeyi düşünüyorum ist. eyüp-sanayi mah- veya maslak atatürk sanayi de iyibir usrta tavsiyeniz varmıdır, yakın semtlerde olabilir
teşekkürler.
F.S.M.HAN
selam roadstar kullanıcılrı.son zamanlarda motorda bi sıkıntı var marş yapmasına rağmen ateşleme yapmıyo çalışmıyo bi türlü iterek çalıştırdım bi kaçkere ama bu sefer çalıştıramadım neden acaba karburatöründe pislikmi var acaba,ateşlemedemi problem var.aküyüde yeni aldım,aküdendir dye ama aynı kafasına göre çalışyo,çalışmıyoböyle sizdede oldumu acaba.
ben böyle bir sorun yaşamadım siz bujilere bir bakın isterseniz, aküde yeniyse bi şarza taktırın olmazsa bir ustaya.
benim de ön motor blogundan tuhaf bi ses geliyo hafta sonu bir uğrucam ustaya bakalım hayırlısı, subaplardan şüpeleniyorum inşallah büyük bi problem çıkmaz.
F.S.M.HAN
Arkadaşlar jant tellerine ihtiyacım var benımkiler paslandı değiştirecem fikriniz varmı
benim tellerde de biraz paslanma var şu an idare eder artık seneye bende değiştiricem, daha kaliteli ve paslanmaya dayanıklı birşeyler araştırmanı tavsiye ederim orjinal telleri alma bence, birde telleri taktıracagın bir kaç yerden fiyat al tek canta 50 isteyende var 80 isteyende var sadece işçilik fiyatı.
uzun zamandır makinanın nekadar yaktığına bakmamıştım malum benzin fiyatları karadeniz dalgası gibi, dün fulledim depoyu 0,17 kuruş km de yakmış bana biraz fazla geldi 10,1 lt depoyla 250 km re yol yapmışım istanbul içi geçmiş yazılara bir göz attım bayağı fark var aramızda.
F.S.M.HAN
cantları ve telleri paslanmadan önce durumu iyiyken saydam vernikle kaplasak ne dersiniz
arkadaşlar satılık roadstarı olan varmı... yalnız bütçem kısıtlı yani en fazla bin beşyüze falan olabilir tabi iki yüz falan da çıkabillrim maaş günüme denk gelirse
Tayinimin çıkması sebebiyle satıyorum bi bakın isterseniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6921026/detay/
hocam motorun harika gerçekten ama fiyat gerçekten sıkı bi pazarlık payı bırakman lazım banaki sen satasın bende motosiklet sahabısı olayım ne dersin abicim elinden gelen en iyi fiyat ne olabilir.
anladım abicim sende haklısın tabi ama napayım param yok kahrolsunkigaliba ben paramla v motorlu bi motosiklet alamayacağım bu yazı gene jınlunların üzerinde geçireceğim gibi görünüyo.
@Muco, Bence kendini kas biraz al bu motoru. Bu sitedeki en ucuz bisanı ben sattım 3 ay önce sezon açılmamıştı. Şimdi sezon açıldı ucuza kaçarsan sanayide arayı kapatırsın
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)