Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Nisan 2011, 01:40
Arkadaşlar abiler ve kardeşlerim 01-02-2006 tarihinde yazılarak kimileri için bir sevda masalı başlamış kimisi için sorun olmuş ama ben genede şansımı deneyip bir bisan roadstar alıp sağde bir şekilde kişiselleştirip tarzımı bulmak istiyorum
Kanuni deer 152 kullanıyorum şuanda onu satıcam birikmişimde var ve ilk vitesli mmotorsikletim olucak.
Sizler nedersiniz son söz olarak.?
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
Reklamlar
-
10 Nisan 2011, 04:20
baysamin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar abiler ve kardeşlerim 01-02-2006 tarihinde yazılarak kimileri için bir sevda masalı başlamış kimisi için sorun olmuş ama ben genede şansımı deneyip bir bisan roadstar alıp sağde bir şekilde kişiselleştirip tarzımı bulmak istiyorum
Kanuni deer 152 kullanıyorum şuanda onu satıcam birikmişimde var ve ilk vitesli mmotorsikletim olucak.
Sizler nedersiniz son söz olarak.?
bence makul fiyata en akıllıca yapılabilecek bi seçim olur,nette sıfırını adamlar 3000tl'ye veriyorlar bence en iyisini yaparsın
ayrıca bak benim arkadaşımda sırf benim motor yüzünden arabasını satıyor ve oda roodstar alıyor hatta motoru bobber yaptırcak,burda anlaştı motorla birlikte fiyat 5000 dediler ve çok şaheser şeyler yapıyor adam tavsiye ederim
-
10 Nisan 2011, 10:28
maliyeci07 adlı üyeden alıntı
dostum kesinlikle susturucuları çıkart egsozda iki tane bırak kalsın süper ses çıkıyor çok tok,ben yaptırdım tekrardan motora aşık oldum herkes bi dönüp bakıyor ama küfür etmek için değil eminim öyle diğerleri gibi çok tis kötü bi sesi yok
Kardeş şunun hareketli ve sabit görüntüsünü göndersene bakalım bi ....
-
10 Nisan 2011, 14:46
Efrasyap adlı üyeden alıntı
Kardeş şunun hareketli ve sabit görüntüsünü göndersene bakalım bi ....
kardeş ne yazıkki şuan için pek münkün değil gibi daha resimlerini bile size gösteremedim ama bu hafta içinde yapıp yükleyebilirim inşallah
-
10 Nisan 2011, 21:14
bence makul fiyata en akıllıca yapılabilecek bi seçim olur,nette sıfırını adamlar 3000tl'ye veriyorlar bence en iyisini yaparsın
ayrıca bak benim arkadaşımda sırf benim motor yüzünden arabasını satıyor ve oda roodstar alıyor hatta motoru bobber yaptırcak,burda anlaştı motorla birlikte fiyat 5000 dediler ve çok şaheser şeyler yapıyor adam tavsiye ederim
Zaten bende bobber tarzı sağde bir softtail düşünüyorum. Elimden biraz iş gelir bu yüzden mümkün olduğuncada yapılacak bütün işlemleri kendim yapmak istiyorum kendi emeğimin ve sabrımın neticesinde çıkıcak olan bir motor herkezin istediği gibi bir motor.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
10 Nisan 2011, 22:05
Zaten bende bobber tarzı sağde bir softtail düşünüyorum. Elimden biraz iş gelir bu yüzden mümkün olduğuncada yapılacak bütün işlemleri kendim yapmak istiyorum kendi emeğimin ve sabrımın neticesinde çıkıcak olan bir motor herkezin istediği gibi bir motor.
evet en iyisi kendin yapman zevklerini tamamen yansıtma imkanı bulursun,ama diğer türlü ustaların bi tarzı var onun dışına parayı basmayınca zor çıkıyorlar
-
10 Nisan 2011, 22:58
Ustalara hiç güvenmiyorum ne insanlıkları ne esnaflıkları ne zanaatkarlıklarızaten bir kaç kere gittim tamirciye motoru aldı eve geldim tekrar söktüp toplamak zorunda kaldım bu yüzden parçaalarıımı internetten sipariş edip montajı kendim yapıcam kesme işleri filan oluncada parçayı ustaya götürüp başında beklicem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
Tabi bu saydıklarımın dışındaki kişileri tenzi ederim.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
11 Nisan 2011, 00:23
Ustalara hiç güvenmiyorum ne insanlıkları ne esnaflıkları ne zanaatkarlıklarızaten bir kaç kere gittim tamirciye motoru aldı eve geldim tekrar söktüp toplamak zorunda kaldım bu yüzden parçaalarıımı internetten sipariş edip montajı kendim yapıcam kesme işleri filan oluncada parçayı ustaya götürüp başında beklicem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
ben pek tamirden anlamam ama söküp takabileceğim alet çantası filan olsa bende deniycem ama yok işte bi ara adam akıllı alet edevat alıcam,burda danışa danışada yaparım inşallah en çokda şu debriyaj balatasını kendim değiştirmeyi çok isterdim işcilik ücretleri 50tller den başlıyor
-
11 Nisan 2011, 10:17
Sahibinden.com da bana takas teklifi yapan kişi sen misin yoksam
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
11 Nisan 2011, 11:54
selam arkadaşlar. artık motor almaya kararımı verdim. yaş 38 ama olsun. henüz geç kalmış sayılmam diye düşünüyorum. hayalim chopper modellerdi herzaman. Bisan Roadstar250 almak niyetindeyim.
offshoot arkadaş, Denizli ye gelsem veya (büyük ihtimal gelemeyebilirim) motoru Ankara ya nasıl getirebiliriz?
ehliyetim bile yok. bu hafta içinde motor ehliyetine yazılıyorum. yani ben getiremem.
veya şöylede olabilir arkadaşlar. Ankarada sıfır ya da sıfıra yakın şöyle 500-2000 km arası Roadstar250 satıcısı bileniniz varsa bilgilendirmenizi dilerim.
bana yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
-
11 Nisan 2011, 14:23
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Sahibinden.com da bana takas teklifi yapan kişi sen misin yoksam
Evet benim. Abi neden cevvap yazmadın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
ben pek tamirden anlamam ama söküp takabileceğim alet çantası filan olsa bende deniycem ama yok işte bi ara adam akıllı alet edevat alıcam,burda danışa danışada yaparım inşallah
en çokda şu debriyaj balatasını kendim değiştirmeyi çok isterdim işcilik ücretleri 50tller den başlıyor
Bence denemelisin bende hem işim gereği bir elektrikçi çantası var birde merak var anahtar takımları filanda almıştım lazım olur diye hiç lazım olmadı motor alana kadar. Hiç bir şey olmasın kaliteli bir ingiliz anahtarı bile çok işe yarar başlangıç için alınabilcek en iyi alet "Allah icat edenden razı olsun"
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
11 Nisan 2011, 14:54
slm.
"nette sıfırını adamlar 3000tl'ye veriyorlar" demişsiniz.
link veya firma-isim verebilir misiniz? ben bulamadım...
saygılar.
-
11 Nisan 2011, 16:24
bu makinanın sıfırı artık ledow olarak satılıyor lifan olarak üretimide yok şimdilik.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
-
11 Nisan 2011, 18:22
Evet benim. Abi neden cevvap yazmadın.
yazacaktım ama o esnada başka bişey girdi araya unuttum işte.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
11 Nisan 2011, 19:09
lobomoto adlı üyeden alıntı
slm.
"nette sıfırını adamlar 3000tl'ye veriyorlar" demişsiniz.
link veya firma-isim verebilir misiniz? ben bulamadım...
saygılar.
dostum ben arada canım sıkıldıkca piyasa yoklaması yapıyorum sahibindende bulmuştum bu hafta bakmıştım şimdi baktım ilan kalkmış büyük ihtimalle satılmış,bana kalırsa sende arada forma uğradıkca orayada bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------
[/COLOR]
Bence denemelisin bende hem işim gereği bir elektrikçi çantası var birde merak var anahtar takımları filanda almıştım lazım olur diye hiç lazım olmadı motor alana kadar. Hiç bir şey olmasın kaliteli bir ingiliz anahtarı bile çok işe yarar başlangıç için alınabilcek en iyi alet "Allah icat edenden razı olsun"[/QUOTE]
ingiliz anahtarı allahtan var ama daha çeşitli şeyler gerekiyor araya bereye adamlar bürsürü vida koymuş egsozu bile sökmek bi dert adamlar sökmeye 15 dedi de 10a anca ikna etmiştim
-
11 Nisan 2011, 21:24
Arkadaşlar bende var 350 km olmadı bile sıfır ayarında, çoluk çocuktan fırsat bulup binemiyorum kredi kartına 12 taksite bile verebilirim. Kapalı garajımda üzerinde brandası duruyor. Aküsü ve bujileri sıfır, orjinalleride var. Deposu bile ağzına kadar dolu bir heves almıştım. Yedek anahtarları ıvırı zırıvı herşeyi var.
Ararsanız detayları konuşuruz. 0 532 624 1918 Hüsamettin HEKİMOĞLU
(Ledow değil, orjinal Bisan Roadstar)
-
12 Nisan 2011, 02:07
dostum ben arada canım sıkıldıkca piyasa yoklaması yapıyorum sahibindende bulmuştum bu hafta bakmıştım şimdi baktım ilan kalkmış büyük ihtimalle satılmış,bana kalırsa sende arada forma uğradıkca orayada bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------
[/COLOR]
Bence denemelisin bende hem işim gereği bir elektrikçi çantası var birde merak var anahtar takımları filanda almıştım lazım olur diye hiç lazım olmadı motor alana kadar. Hiç bir şey olmasın kaliteli bir ingiliz anahtarı bile çok işe yarar başlangıç için alınabilcek en iyi alet "Allah icat edenden razı olsun"
ingiliz anahtarı allahtan var ama daha çeşitli şeyler gerekiyor araya bereye adamlar bürsürü vida koymuş egsozu bile sökmek bi dert adamlar sökmeye 15 dedi de 10a anca ikna etmiştim[/QUOTE]
İllaki alet edevat gerekli ben ingiliz anahtarını örnek vermiştim iyi bir anahtar takımı alana kadar iyi bir anahtar takımıda 100-150 liradan başlar büyük paralaraa kadar gider. Ben bir ilçede yaşıyorum burdada sayılı tamirci var o yüzden adamlar benim malımma saygı göstermiyorlar egsoz borusu çok paslıydı baktım iki civata tutuyoringiliz anahtarıyla söktüm matkabın ucuna tel fırça taktım temizledim yerine taktım tekrar. Bazı şeyleri kendimizin söküp takmasından yanayım bölelikle bazı şeylerin nekadar kolay olduğunu görüyoruz ve kendine güvenimz artar.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
12 Nisan 2011, 02:16
-
12 Nisan 2011, 02:19
hekimoglu78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende var 350 km olmadı bile sıfır ayarında, çoluk çocuktan fırsat bulup binemiyorum kredi kartına 12 taksite bile verebilirim. Kapalı garajımda üzerinde brandası duruyor. Aküsü ve bujileri sıfır, orjinalleride var. Deposu bile ağzına kadar dolu bir heves almıştım. Yedek anahtarları ıvırı zırıvı herşeyi var.
Hocam özelden görüşelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------
ARBETUS adlı üyeden alıntı
yazacaktım ama o esnada başka bişey girdi araya unuttum işte.
Abi en yakın zamanda cevabını bekliyorum
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
12 Nisan 2011, 09:46
hekimoglu78 adlı üyeden alıntı
msn : husamettin_hekimoglu@hotmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler