Jigle çekili halde iken gitmek zaten yanlış. Jigleyi sadece motoru çalıştırdığında ısınması için 5 dk kullanman lazım. Jigle çekili halde iken hem jigle teli gaz veriyor hemde senin kendi gaz telin gazı açıyor. Gazdan elini çektiğinde bir an boşluğa düşüp sonra tekrar çekili olan jiglenin gazını alıyor.
Tekirdağ-Çorlu
ben ilk çalıştırmada jikleyi çekip 1 dakika çalıştırıyorum. sonra jikle çekili halde hareket ediyorum. gfaz vermiyorum ama jikleninki yetiyor. ışıklara akdar böyle gidiyorum. sonra kapatıp devame diyorum. bu sıralar hava soğuk olduğu için mesafem uzuyor ama. benzin değeli artık ısıtma sürecini yolda yapıyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadaşlar cevaplar için herkeze teşekkürLer NARKOZCU estagfurullah cevap verdiğin için teşekkür ederim annatım bozukluğu olmuş ısıttıktan sonra tabiki cikleyi kapattım öle yola çıktım o dediğim sorunu yaptı ama geçti çok şükür atlattım dün şehirler arası yola çıktım birascık yüklendim gaza geçti.. pislik filn vardı sanırım tekrardan teşekkürler herkeze
arkadaşlar benzin deposunun üzerinde bulunan bisan lifan yazını nasıl söktünüz bildiğiniz gibi yazının üzeri vernikle kaplanmış boyaya zarar vermeden ve iz bırakmadan nasıl yapılabilir bu işlemi??... cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim
Kısmetse haftasonu motoru full siyaha boyatıyorum ozaman sorularınızı yanıtlayacağım Nasıl söküldüğünü göreceğim bakalım.
Tekirdağ-Çorlu
Full boyatma işinden vazgeçtim gibi ama depodaki yazının çıkartılması için zımparalanması gerektiğini söylüyor ustalar. Söktüğünüzde depo boyasına zarar verecek yeni boya gerekecek. Offshoot airbrus için fiyat alırmısın bizim motorlara kaça yapıyorlar. Çamurluk, yan kapaklar ve depoyu boyamaya 200 tl fiyat veriyor buradaki ustalar. Deponun yenisi zaten 130 tl çamurluk desen 20 tl
Tekirdağ-Çorlu
Arkadaşlar benim motoru aldıgımda komple airbrush yapılmıştı... yanlış hatırlamıyorsam 700tl vermiş... haberiniz olsun
folya kaplatın mat siyah olsun bitsin
Haklısın bencede fazla
Arkadaşlar LİFAN bizim motorların sıfırını getirmeye karar vermiş. Fiyatı biraz tuzlu 7,500 TL gibi imiş ama, 3 ay sonra alıcılara çıkacakmış.
Kaynak; bayi toplantısı düzenleyip, motoru aldığımız bayi çağırıp, motoru da göstermişler.
Ben telefon açmadım ama, siteyi de (Lifan Web sitesini de) değiştirmişler.
Hayırlısı...
mrb arkadslar motor bolumunden gelen seslerle birlikte en sonunda motorum gitti beyler parça arıyorum eksantrik zinciri KRANK SİBOB SEGMAN yane herşey gitmiş ustanın dedigine gore tabe netten fiyatlara baktı çok pahalı hepsi arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum nereden nasıl cozebilirim en makul şekilde zaten satıcam sonrasında
Selam,
Beni eklersen yardımcı olabilirim.
bw_gebze@windowslive.com
Arkadaşlar resimde görünen, henüz imalat aşamasında olan koruma demirini yapmaya başladık. Bisan ve türevi için özel olarak yapıyoruz. montaj yaptıktan se test ettikten sonra almak isteyen arkadaşlara maliyet bilgisi vereceğim.
Bunun dışında resimdeki egzost borularınında imalatını düşünüyorum.
Bu resimdeki egzos sistemini montajı çok kolay olup eli anahtar tutan herkes montajını yapabilir
Bu resimdeki model ise ki favorimdir montaj için biraz daha uğraşmak gerekli.
Egzosların susturucu bölümlerinin tasarımını kendimiz yapıp test edip optimal sesi elde edene kadar piyasaya sunmayacağım.
Sağlıcakla
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)