ben ankarada siyah kutusunda duran bir adet roadstar buldum kısmetse para biriktirip alıcam
hem şehir içi hem şehir dışı için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
çarşamba günü izmir için 17-20 derece arasında ve parçalı bulutlu-güneşli olacakmış tahminlere göre, sabah işten çıkıp(geceleri çalışıyorum ) direk kuşadasına gitme planlarım var, uykusuzluktan fotoğraf makinamı unutmassam çekerim bolca ve gezi fotoğralarına eklerim
saygılarımla
geçen cumartesi havanın son olarak iyi olduğunu düşünüp ankara beypazarı ankara yaptım.2kişi 249 km çok zevkli oldu
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
hocam ankarada neredesin ?
elbette gidilebilir,bakımlı olması kafi.
Geçen yaz by_star özer Monero cmX 250 ile 1850 km gidip gelmişti.
biz de günü birlik 400 km lik yollar yapıyorduk
iki günde 900 km yol da çok rahatlıkla yapılabilir .
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ine-keyif.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...da-424-km.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-var-2-a.html
motordaki koruma demirinin faydasını bugün gördüm. ucuz atlattım. :S dolmuş önümdeki aracın önünü kesti önümdeki araç da doğal olarak ani fren yaptı bende iyi bir mesafe olmasına rağmen ani fren yapmak zorunda kaldım. kaçıcak yer de yoktu ufak bir kaza geçirdim. ne ben ne motorda hasar yok. 2miz de sağlamız şansımız varmış ama önümdeki araç ve kazaya sebep olan dolmuş ben ayaa kalkana kadar bastı gitti. plakayı alamadım o sırada yerde yuvarlanıyordum saolsun arkamdaki araçdan hemen birileri çıktı yardımcı oldular. onlar da görmemiş plakayı.
koruma demiri olmasa ayağım motor ile yol arasında kalıyordu.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bu ara kaza atlatan atlatana. Aman dikkat.
Tekirdağ-Çorlu
bisan roadstar 250 ile 100km şehiriçi/şehirdışı karışık 3.57LT
Evet yakışı çok güzel motorun.
Tekirdağ-Çorlu
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Barış motordaki hava hortumu benzin hortumu gibi zamanla parçalanan hortumlar var. Isıya dayanıklı hortumlar. Bunları değiştirmeyi düşünüyormusun ? Ben seneye bunları da yenilemeyi düşünüyorum. Bunları değiştirmeyi de seninle beraber yapmak istiyorum Bunları değiştirirken yedek depo hortumlarını da değiştiririz beraber.
Tekirdağ-Çorlu
hehehe dün akşam karterden hava filtresine giden hortumu ısıya dayanıklı hidrolik hortumuyla değiştirdim Benim yaptığım egzos sisteminde normalde fake olan arka egzos borusunu kullandığım için orada ısı çok yüksekti. orijinal boru çok yüksek ısılara maruz kalıyordu. Ben de dün değiştridm . Fakat filtreye giren kısımdaki açıdan dolayı hortum katlantı. o kısımda orijinal borunun dirseğini kullanacağım. Ben tüm hortumları hatta buji kablolarını da değiştirmeyi düşünüyorum. Ateşleme bobinlerini de soldaki kutunun içine koymayı düşünüyorum. Aslında çok iyi olur birlikte bu işle uğraşmak. Ben tek başıma üşeniyorum açıkcası :d birisi daha olursa ben de heveslenirim.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Aynen bende tekbaşıma yapmak istemiyorum. Muayene sırasında söktüğüm sis farları ve 4 lü flaşörlerin bağlantılarını bile yapmak istemedi canım tek başıma. Halen kablolamı sistemi duruyor el sürmedim.
Tekirdağ-Çorlu
(#2794)
arbetus
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
arbetus hazır rekorlar var Hava filtresindeki çıkıntının üstüne monte edersen Hortumdaki katlanmayı engelleyebilirsin Örnek sayfa gönderiyorum fikrin olsun diye
http://ranarekor.com.tr/?id=urunler&arama2=Rakor
Ateşleme bobinlerini soldaki kutuya ıslanmasın diyemi koyacaksın ? o kutu damla şeklinde olduğu için insanı aldatıyor büyükmüş gibi görünüyor ama ben xenon beynini zor sığdırdım içine ateşleme bobinlerinin sığması zor gibime geliyor sökmeden önce bi ölç derim
Narkozcu Motordan yana şüphen olmasın bu makine yol yaptıkca dahada açılıyor ve insanı yormuyor Ben 1 günde 900 km den fazla yol yaptım bu motorla tık demedi
Kazasız sürüşler dilerim
benzin deposuna takılan deri kılıfı nerden bulabilirim ve fiyatları nedir bilen var mı??
kazasız sürüşler
Oto döşemecisinde yaptırabilirsin.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)