'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
linkleri bi inceleyin bakalım arkadaşlar aslı varmıki?http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29016036/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28952376/detay
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vay be !! ciddi ciddi bu teneke ve plastik kolpa motosiklet satilmis tr'de.
üzülüyorum bu vatan icin. bu motosikletler vb. nalburlarda bile satiliyor daha ben bisey demem.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Her mesajında bütün çin malı motorlara teneke demekten başkabirşey bilmeyen birinden de başkabirşey beklenemezdi zaten.
Öyle tahmin ediyorum ki bu motoru ne gördün nede üzerine binip kullandınsen. Muhtemelen bir çin malı motor ile sorun yaşadın ve o günden sonra bütün çin mallarına teneke diye hakaret etme gereği buldun kendinde.
Bu motorun değerini sen değil kullanıcılar verir oyüzden bu abuk sabuk düşüncelerini kendine sakla ve birdaha teneke başlıklarına girme lütfen.
Tekirdağ-Çorlu
Sana söylemek istediğim çok şey var ama boşver gitsin. Bu mağrurlukla daha nereye gideceksin bilemiyorum. Ama şunu bil teneke ve plastik dediğin motosiklet burada çok satılıyor ve çoğumuz memnunuz. biz mağrur değiliz bleki pollyannacılık oynuyoruz ama elimzdekiyle yetinmeyi biliyoruz. Ben tek şunu söyleyeceğim sana olur da bir gün bulundupun seviyeden aşağı düşer de bu motoru alacak paraya bile muhtaç olduğun bir duruma gelirsen eğer ( ALLAH SAKLASIN) ozaman konuşalım seninle. Sen bize üzülme, kendine üzül. uzaktan bakınca herşey kolay ve basit görünüyor. eğer çok üzülüyorsan bize. Elini taşın altına koymaya ne dersin? hazır mısın? herşey dahil 2500 300 tl civarında shadow 125 varadero fazer150 vstar250 getirtelim. Bakalım gelebiliyor mu? Biz bu motor aşkı içimizde olmasa verir miyiz maliyeti 500 dolar olan motora 3000 tl yi? Senin gibi 2. ellerini komik rakamlara satılan ülkede yaşamıyoruz maalesef. burda hurdasına 2 tane roadstar parası isteniyor. Bilmem anlatabildim mi??
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Bu bir kandırmaca bisan modelleri diyor. Bisan firmasının birçok motoru var burada laf kalabalığı yapmış. Resimdeki motorlar Ledow ve Keeway zaten. Model olarak zaten 2006 diyor hem sıfırı bile olsa 4 yıl yatmış bana pek inandırıcı gelmedi.
Tekirdağ-Çorlu
benim maddi durumumu sanirim kebap saniyorsun. transalp'i 2. el 2000 euro'ya aldim. istanbul'da duran ybr 125'i de yine 2.el 1800 liraya aldim. yani sizin cin mali motorunuzdan cok daha ucuza aldim. ama motosiklet aldim. kesinlikle yermek, yadirgamak ve insanlarin ekonomik durumuyla alakali kücümsemek haddime degil, ki zaten ben de orta halli birisiyim. sadece avrupa vizem var hepsi bu. burada oturma iznim var, neyse o konu uzun vs. vs.
demek istedigim tam anlasilmamis üzüldüm.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Sana Transalpin ve YBR nle mutluluklar dilerim,Lütfen bize ilişme viyanalı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Son zamanlarda motorun muayenesini yaptıran varmı arkadaşlar? Nelere dikkat ediliyor, nekadar tutuyor ?
Tekirdağ-Çorlu
burda 7. el Ta yı anca o fiyata alıyorsun. ben senin maddi durumundan ziyade yaşadığın memleketin refah durumuna dikkat çekmek istedim. orada orta halli kişi burada yüksek gelir seviyesinde sayılıyor. Burada 2000 avroya TA alamıyorsun. temiz 94 model BMW f650 için 5000 lirayı gözden çıkarman lazım. 90 model TA için 5000 lira isteniyor! MOTOR alalım derken motoru elimize almayalım. çin malı alıyoruz çünkü ekmeği yenmiş motoru beslemek istemiyoruz.
Arkadaşlar bana bu motorlardan anlayan usta lazım izmir de ve ankara da bilenler özelden ya da burdan yazabilirlerse sewinirim.
Vedalaşma zamanı geldi Gözüm gibi baktığım Motorumu satıyorum Arkadaşlar Sahibinden comda ilan yayınlanmaya başladığı zaman ilan numarasınıda yazarım...
Hayırdır neden satıyorsun ?
Tekirdağ-Çorlu
Sorun yok motorum su anda didimde ve ben onu ankaraya getiricem bundan sonra hep ankara da durucak. O yuzden iyi bir servis aradim. Izmir de servis aramamim nedeni de didim deki servise pek guvenmiyorum bu nedenle izmir uzerinden gecip orda servise ugrayim oyle gecicem ankaraya.
yani pek yakinda yaklasik 700km lik bi yol macerasini da paylasicam umarim
Arkadaşlar selam. Keeway supershadow'un Motomax zamanında her türlü parçası bulunuyordu. Bende bazı parçalarını yedeklemiştim.En önemli parçası olan dökümden yapılmış kaynak tutmayan,v motorun tam ortasına saplama şeklinde takılan debriyaj levyesi 12.000 km de kırıldı.Yedeği taktık.Motosiklet 24.000 km de ve aynı parçayı yedekleme ihtiyacı duyuyoruz. Türkiye şartlarında biz bulamadık ama sizin bildiğiniz bir adreste varmı acaba? Malum kırılırsa uzun bir süre motosikletin yatma sebebi
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
roadstar hava filtresi lazım arkadaşlar sünger yapma yöntemi veya orjinal satanı varsa görüşmek isterim. Haber bekliyorum...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)