İzin nedeniyle bir süredir foruma girememiştim. Güzel muhabbetler dönmeye başlamış forumda ne güzel
Kadir ne yaptın askerliği ? Şafak kaç kaldı ? Motoru satıyorum doğrudur ihtiyaç nedeniyle zaten bu yıl hiç kullanamadım geçen yıl yaptığım km duruyor halen.
Barış bende gaz tellerini aldım debriaj telide alıp değiştirecektim ama halen taş gibi duruyor teller. Bakım sırasında usta değiştirmeye gerek yok dedi değiştirmedi.
Savaş abi yaşıyormusun abi sen ya ? Ayran mı içtik yoksa ne oldu anlamadım valla.
Tekirdağ-Çorlu
sağ ayaklık lazım bulabilirmiyiz? afyonda bulamadım
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hatırladığım kadarıyla bütün olarak basamağı istiyorlardı.
Tekirdağ-Çorlu
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
komple abi çünkü kaynatırken yaktı hep oda kötü görünüyo.elektro kaynakla yapılmıştı öyle olmasaydı pilastiği işimi görürdü
öncelikle selam arkadaslar bendede bisan pasifick 150 cc var nerden baksanız 2 yıldır kullanıyorum okadar uzun yol yapmadım gerci ama banamısın demedi beni yolda bile bırakmadı cok kanuniler mondiallar gördüm yollarda kalmıslar hatta cogu arkadasım pisman mondial alacagıma bisan alsaydım die ve inanırmısınız gecen bir kaza yaptım tabiki tamamen benim dikkatsizligim
yolda ilerlerken izmir narlıdereli olanlar sehitlik yolunu bilirler tama orada gidiyordum hızım 70km civarıydı önümde bir ford transit vardı bir dk lık dikkatsızlık oldu kırmızı ısık yanmıs tabi ben o anda aklımda ne warsa bilmiyorum sadece gördügüm önümdeki transitin kırmızı fren lambaları oldu 70 km hızla giderken bir anda size tawsiye etmiyorum o anlık korku ve heyecanla ben git ön frene asıl tam bir aptallık o telasla ne yaptıgımı bilmiyorum gerci ondan sonra ben motorun arkasından resmen uctum biraz sürüklenip kaldırıma carptım ben kaldırıma motor yolun dier tarafına gitti allahtan kaskım vardı ama kaskın fotosunuda gösterecegim size kask bile carpmanın etkisi ile kırıldı saniyelik bir olay oanda birsey düsünemiyor insan düsmemle kalkmam bir oldu arkadan allahtan bayan sürücü qeliyormus bi fren koyusu var sesini bütün izmir duymustur kesin ben kalktım baktım bende birsey yok dedim motor pelt olmustur ama yemin ederim okadar sürüklendi kaldırıma carptı ama sadece cizikler var ne kırık bi yeri ne de parcalanan bi yer kaldırdım motoru tek seferde tekrar calıstı banamısın demedi ha bu bi marifet deil sadece örnek veriyorum ama her bisan bir deil bence ben cok memnunum motorumdan sadece uzun yol tecrübem yok bu motorla o yüzden uzun yola cıkarmı beni yarı yolda bırakırmı birsey söleyemem ama hayalimdeki motor suzuki burgman 400 tam istedigim bu iste
Uploaded with [URL=http://imageshac[/IMG]
Geçmiş olsun kardeşim umarım istediğin burgmanı alırsın kısa zamanda.
Tekirdağ-Çorlu
selamlar,
ben de bir roadstar sahibiyim ve istanbulda oturmaktayım.
geçen hafta yolda iken zincir koptu, kopan zincir de boş müşürünü kırmış.
motorum şu an alttan yağ akıtıyor. acaba boş müşürü bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
arbetüs dostum sen de var mı acaba müşür?
arbetüs dostum senden haber bekliyorum. fiyat nedir acaba biliyor musun?
Hey millet neredesiniz ? Havalar ısındı herkes arazi olmaya başladı yine. Arada mesaj atın nezamandır mesaj yazılmamış ayıp oluyor bak
Tekirdağ-Çorlu
Ben buralardayım ama pek yazan olmayınca bende yazmıyorum. Şu an ape hanger gidon montajı ile uğraşmaktayım.
Barış şu canavarın son halinin fotolarını yayınlada gözümüz gönlümüz açılsın.
Tekirdağ-Çorlu
Az kaldı abi yayınlayacağım. Gidondan sonra le pera marka sele almak için çalışacağım. Sonra motorumu Bordoya boyatıcam. jant telleri beklemekten pas tutmuş yerli malı nipel marka tellerle değiştiricem. off çok işim var ama çok güzel olucak sade olacak. Eski motoruma oranla.
Bilmeyenler için eski motorum ;
valla iyi uğraşıyon barış abi maşallah azimine hastayım kolay gelsin bende merakla son halini bekliyom
süleyman abi sattın herhalde motoru
Yok henüz satmadım halen satılık. Birkaç kişi aradı ama ciddiyetsiz kişilerdi. Bu motoru böyle saçma sapan insanlara verip de pert e çıkartmalarını istemiyorum.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)