Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2010, 22:32
Savaş abi kabloları çok karıştırmışlar ben motoru 2.el aldım.Daha doğrusu akrabamdan aldım bedavaya.Sinyaller,stop lambası falan çalışmıyor tesisat allahlık diyebilirim.Komple elden geçmesi lazım.Böyle tesisat kabloları soketleriyle birlikte hazır satılmıyor mu?
Reklamlar
-
25 Mayıs 2010, 01:27
mertyagci adlı üyeden alıntı
Savaş abi kabloları çok karıştırmışlar ben motoru 2.el aldım.Daha doğrusu akrabamdan aldım bedavaya.Sinyaller,stop lambası falan çalışmıyor tesisat allahlık diyebilirim.Komple elden geçmesi lazım.Böyle tesisat kabloları soketleriyle birlikte hazır satılmıyor mu?
bir kaç sayfa geriye gidersen arkadaşlardan birinde bir çok yedekparçanın olduğunu göreceksin,onda yoksa tumopar.com a bak.
Ateşleme vs problemi yoksa sadece
Sinyaller stop vs ise sorunun tesisatı kendin halledebilirsin
-
25 Mayıs 2010, 01:29
Tümopara baktım maalesef bulamadım savaş abi bide şu dediğin sayfalara bakayım bi.Ateşleme sorunu falan yok motor çalışıyor.
-
25 Mayıs 2010, 01:44
Tümopara baktım maalesef bulamadım savaş abi bide şu dediğin sayfalara bakayım bi.Ateşleme sorunu falan yok motor çalışıyor.
o zaman komple tesisata para vermene gerek yok ki
sadece bir kaç kabloyu değiştirmen yeterli.
-
25 Mayıs 2010, 01:45
Savaş abi sayfalarda gezdim dediğin kişi Arbetus mu?
-
25 Mayıs 2010, 02:08
cyrex_t adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim cevap için egelim43
ehliyeti bugün itibariyle almış bulunmaktayım.. haftaya adam getirecek motosikleti.. bir ustaya baktırıp o gün noterden satışı alacağım. ben şunu sormak istiyorum.. plaka bursaya bir saat uzaklıkta olan bir ilçesine bağlı.. onu almalı mıyım oturduğum yere yoksa o plakayı o ilçeye gidip sadece üzerime almam mı mantıklı? ve de noterde işleri hallederken orada motosikletin borcu olup olmadığı noter tarafından görülebiliyor mu? şimdiii adamdan sadece o gün noterden satışı onaylatmak yetecek mi bana yoksa adamla daha başka evrak işim var mı? ya kısaca bana izlemem gereken yolu adım adım söyleyebilirseniz çok çok sevinirim.. herkese iyi forumlar arkadaşlar..
Öncelikle sana ve herkese selamlar iyi forumlar bu aralar pek nete giremiyorum geç cevaplıyorum sorunu pek yardımcı olurmu bilemem ama; sen zaten satışı aldığında TC numarandan oturduğun adres çıkacaktır bu yüzden noter satışını aldığında Bursa merkez trafik tescil bürosunda tescil ettirmek için başvuracağın için plakan otomatik olarak değişecek yani ilçe değilde merkez plaka olacak motorun. Yani en son bu şekildeydi daha doğrusu ama şu an noterler halledecekler o işleri deniyor nasıl olur bilemiyorumNoter satışı için zaten maliyeden ilişik kesme kağıdı (borcu yoktur) isteniyor maliyeye intikal etmiş borçlarını varsa oradan öğreneceksin ama henüz maliyeye intikal etmemiş borçları varsa (yakın zamanda 1-2 gün içinde yenmiş trafik cezası yada arkadan yazılmış ceza gibi) onlarıda trafikten dosyasına bakarak öğrenebilirsin.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
25 Mayıs 2010, 02:21
Savaş abi sayfalarda gezdim dediğin kişi Arbetus mu?
Doğrudur özel mesaj gönder kendisine
-
25 Mayıs 2010, 02:33
Efrasyap adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim dostum... Hemşehirliyiz heralde ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
Ayrıca egzost açılması konusunda formu okmaya devam ediyorum ama konu parça pinçik gidiyor... İçinin boşaltılması, yüzük tabiri, delinmesi vs. en net ve tatmin edici ses hangi yöntemle alınmış, videosu ve ustasıyla beraber konuyu tatlıya bağlayabilirmiyiz. Ayrıca yan çanta, sosis, elçik püskülü, seyehat çantası gibi şeyler arayan varsa ucuza bu işi yapan var özel isteklerede cevap verebilen mütevazi bir yeri var yer pendikte isteyeni yönlendirebilirim..
Yan çanta,sosis çanta,elçik püskülü, seyahat çantası evet bunların hepsi lazım bana yardımcı olursan sevinirim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
25 Mayıs 2010, 02:44
savaskayan adlı üyeden alıntı
o zaman komple tesisata para vermene gerek yok ki
sadece bir kaç kabloyu değiştirmen yeterli.
Ah keşke bir kaç kabloyla bu iş hallolsa o kadar karıştırmışlarki tesisatı ön far sürekli çalışıyor sinyaller çalışmıyor,stop lambası müşürünün kablosu yok,Hangi kablonun nereye ait olduğu belli değil,renkler değişiyor.
-
25 Mayıs 2010, 10:40
mertyagcı bukadar endişe etmene gerek yok. İyi bir motor ustasına ihtiyacın var. Orjinal kablo diye birşey olmaz zaten kablo kablodur. Sen elektirik aksamını komple yenilettir motorun. Eksik müşür vb. parçaları zaten sana usta söyler sende temin eder taktırırsın.
İstanbul da iyi bir usta bulamam diye düşünürsen Çorlu ya gelirim dersen seni benim ustama götüreyim derdine derman olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 ----------
Gebzede Arbetus ( Barış ) var onunla irtibata geçip onun yanına da gidebilirsin onlar da tesisatı yapıp eksik parçaları temin edebiliyorlar.
-
25 Mayıs 2010, 19:37
arkadaşlar bizim motora yağ olarak ne marka önerirsiniz ? birde yağ filtresi dğişiyomu yoksa yine temizleyip takıcakmıyız kendim yapıcamda ...
-
26 Mayıs 2010, 09:22
Filtre telden zaten ılık bir su ile güzelce yıka. Sora biraz cif ile temizle en son tekrar durula tak kullan Masrafsız çok güzel filtre. İstedigin yağı kullan 15-10
-
26 Mayıs 2010, 18:46
-
27 Mayıs 2010, 21:45
ben castrol 4t 10-40 kullandım bulabilirsen tavsiye ederim
-
28 Mayıs 2010, 09:46
avşaroğlu adlı üyeden alıntı
ben castrol 4t 10-40 kullandım bulabilirsen tavsiye ederim
zaten 15-10 bulamadım, castrol 4t 10-40 aldım cumartesi değitirecem.
-
31 Mayıs 2010, 19:02
Abicim şu bisan roadstar sahipleri toplansak bir ara mümkün olur mu?
-
31 Mayıs 2010, 19:24
ben gelirim
-
31 Mayıs 2010, 23:12
narkozcu adlı üyeden alıntı
ben gelirim
Ankaradan mı şefim?
-
31 Mayıs 2010, 23:43
-
01 Haziran 2010, 00:10
Arkadaşlar bana bu motorun zincirinden lazım.Acaba zincirin özelliklerini biliyormusunuz boyutlarını numarasını vs.Pahalı bişey düşünmüyorum(O-Ringli falan).Bildiğiniz bu motora uyan bir zincir var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler