Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mayıs 2010, 18:36
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Savaş abi ne oldu antifiriz partilerine
Sende benim gibi mi oldun yoksa
Antifriz partileri mazide kaldı,
şimdi sabah namazı ile güne başlıyoruz.
Reklamlar
-
21 Mayıs 2010, 18:38
Helal be abi
-
21 Mayıs 2010, 18:40
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Helal be abi
Seni de bekleriz
Bundan sonra gezilere cami kapısından başlayacağız.
-
22 Mayıs 2010, 17:25
arkadaşlar bahçelievler tarafında bisan servisi varmı.
bisanın kendi sitesindeki servislerin çoğunu aradım hepsi eski servis olduklarını söylüyorlar
motor 300 km yaklaştı arka taraf yolda durmuyor çok geziyor ayrıca motordan acayip bi ses geliyor
-
22 Mayıs 2010, 18:31
Selam
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katılan ve geçen sene roadstar sahibi olan birisi olarak sizleri takip etmeye başladım İstanbul dayım yazın fırsatı değerlendirip güzel plan yapmak isterim ama yalnız tadı çıkmıyor... Görüşmek üzere. resim eklemeyi öğreneyim size benim canavarı göstermeye çalışacam...
-
22 Mayıs 2010, 18:56
kalyon86 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bahçelievler tarafında bisan servisi varmı.
bisanın kendi sitesindeki servislerin çoğunu aradım hepsi eski servis olduklarını söylüyorlar
motor 300 km yaklaştı arka taraf yolda durmuyor çok geziyor ayrıca motordan acayip bi ses geliyor
yağını ve arka tekerleği kontrol et öncelikle.
Bisan servislerinin çoğu lifan servisi oldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
Efrasyap adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katılan ve geçen sene roadstar sahibi olan birisi olarak sizleri takip etmeye başladım İstanbul dayım yazın fırsatı değerlendirip güzel plan yapmak isterim ama yalnız tadı çıkmıyor... Görüşmek üzere. resim eklemeyi öğreneyim size benim canavarı göstermeye çalışacam...
Hayırlısı olsun,güle güle kullan,hangi yakadasın?
-
22 Mayıs 2010, 19:26
-
22 Mayıs 2010, 19:51
Tuzla tarafındayım
foruma fotoğraf yüklerken www imageshack.us u kullanabilirsin
yükledikten sonra hotlink for forums da çıkan kodu buraya yapıştırırsan biter.
-
22 Mayıs 2010, 21:11
Buda benim makina yorumlarınızı bekliyorum.. :D
http://img198.imageshack.us/i/big14914214gjf.jpg/
http://img704.imageshack.us/i/big14914214xk5.jpg/
http://img411.imageshack.us/i/big14914214v9d.jpg/
http://img268.imageshack.us/i/big149142144bg.jpg/
http://img138.imageshack.us/i/pic0002oc.jpg/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
Yeni çantalarını, efendime söyliyeyim sis farları, ilave led stopları, elçik püskülleri buldukçada devam edeceğim... Mesela sapkalı ön far, arka yaslanma sehbası vs vs...
-
22 Mayıs 2010, 21:36
-
22 Mayıs 2010, 22:44
Tamamdır ''savaskayan'' üstadım sayende öğrenmiş olduk...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------
-
22 Mayıs 2010, 22:44
Şöyle bir sorum var
tamayaytam adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, bulunduğum yerde bir tane keeway supershadow var. Bunu alsam Bisan yerine aynı şey olur mu? Bisan a göre dikkat etmem gereken bir şey var mı? Farklılık ve dezavantaj açısından soruyorum.
yanıtlarsanız sevinirim.
-
22 Mayıs 2010, 23:13
efrasyap abi on numara görünüyo güle güle kullan. air brush yaptırdın galiba çok güzel olmuş.bu motorlarda siyah dehşet duruyo benimki bordo, siyah olmasını isterdim.motor yapılı olunca insanın binip gezesi geliyo daha çok bağlıyo kendine diye düşünüyorum
-
23 Mayıs 2010, 00:03
avşaroğlu adlı üyeden alıntı
efrasyap abi on numara görünüyo güle güle kullan. air brush yaptırdın galiba çok güzel olmuş.bu motorlarda siyah dehşet duruyo benimki bordo, siyah olmasını isterdim.motor yapılı olunca insanın binip gezesi geliyo daha çok bağlıyo kendine diye düşünüyorum
Teşekkür ederim dostum... Hemşehirliyiz heralde ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
Ayrıca egzost açılması konusunda formu okmaya devam ediyorum ama konu parça pinçik gidiyor... İçinin boşaltılması, yüzük tabiri, delinmesi vs. en net ve tatmin edici ses hangi yöntemle alınmış, videosu ve ustasıyla beraber konuyu tatlıya bağlayabilirmiyiz. Ayrıca yan çanta, sosis, elçik püskülü, seyehat çantası gibi şeyler arayan varsa ucuza bu işi yapan var özel isteklerede cevap verebilen mütevazi bir yeri var yer pendikte isteyeni yönlendirebilirim..
-
23 Mayıs 2010, 21:49
kimse yok mu?
Arkadaşlar ne oldu yahu nerede millet...
-
23 Mayıs 2010, 22:12
Teşekkür ederim dostum... Hemşehirliyiz heralde ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
Ayrıca egzost açılması konusunda formu okmaya devam ediyorum ama konu parça pinçik gidiyor... İçinin boşaltılması, yüzük tabiri, delinmesi vs. en net ve tatmin edici ses hangi yöntemle alınmış, videosu ve ustasıyla beraber konuyu tatlıya bağlayabilirmiyiz. Ayrıca yan çanta, sosis, elçik püskülü, seyehat çantası gibi şeyler arayan varsa ucuza bu işi yapan var özel isteklerede cevap verebilen mütevazi bir yeri var yer pendikte isteyeni yönlendirebilirim..
katalitik konvertöre kadar olan perdeleri elektrik kaynağını iyi kullanan bir eksozcu alabilir.Büyük hacimli motorlar kadar olmasa da güzel ses verir yine de.En son ömersirin in motoru için 10-15 Tl vermiştik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
yanıtlarsanız sevinirim.
Keeway ile Roadstar ın bir çok parçası aynı,çok az parçası farklı.
Aynı fabrikanın üretimi,hani "macar" filan derler ye yalandır.
Üretim Lifan da yapılıyor
Ama kalite olarak fena da değildir.
-
23 Mayıs 2010, 22:56
Sağolun
Cevap için teşekkür ederim.Alınabilir bir ürün o zaman. İlk motorum olacak. Sayenizde bu konunun aktif olması yüzünden bu lifan üretimleri ilgimi çekiyor. Nette yaptığım araştırmalarda da olumsuz bir izlenim edinmedim. Zaten başarılı bir motorun klonu olduğu için cesaretim artıyor.
-
23 Mayıs 2010, 23:21
Cevap için teşekkür ederim.Alınabilir bir ürün o zaman. İlk motorum olacak. Sayenizde bu konunun aktif olması yüzünden bu lifan üretimleri ilgimi çekiyor. Nette yaptığım araştırmalarda da olumsuz bir izlenim edinmedim. Zaten başarılı bir motorun klonu olduğu için cesaretim artıyor.
Hayırlısı olsun.
-
24 Mayıs 2010, 02:49
Arkadaşlar benim keeway shadowda elektrik tesisatı sorunum var.Bütün kabloların hepsini yenilemeyi düşünüyorum komple tesisat kablolarının orjinalini nereden bulabilirim acaba?
-
24 Mayıs 2010, 09:29
mertyagci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim keeway shadowda elektrik tesisatı sorunum var.Bütün kabloların hepsini yenilemeyi düşünüyorum komple tesisat kablolarının orjinalini nereden bulabilirim acaba?
Tesisatın nesi var?
Sadece kopuk kısımlar varsa aynı değerde kablolar ile yenileyebilirsin.Zor bir tesisat değil.20 Tl lık yerli kablo ile orijinalinden daha sağlam olur
Bu olmayacak gibiyse o zaman komplesini almaya çalış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler