Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 18:10
Reklamlar
-
15 Nisan 2010, 11:50
Dün gelemedim ama yaptırdın mı Sevdin e?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
15 Nisan 2010, 16:18
-
15 Nisan 2010, 16:28
Bir de resim koysaydın keşke!!!
Bu kadar anlatıyorsun, insan merak ediyorrr!!?!?!!?!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
-
15 Nisan 2010, 16:40
Resme ne gerek var abi buyur gel ben herzaman beklerim Şu sisy bar da bitsin motoru videoya alıcam ozaman arkadaşlarda çalışır vaziyette motoruda görebilirler.
-
15 Nisan 2010, 16:41
Ben gelirim zatenn, forumdaki arkadaşlar için söylemiştim
-
15 Nisan 2010, 16:44
Sissy bar bitsin abi aklımdakileri motora yansıtayım ozaman koyacagım videoyu
-
15 Nisan 2010, 17:38
Selam arkadaşlar,
Sizden şöyle bir ricam var.benim motorum 535 virago.Sizlerin motorun sissy barı acaba benim motora uyarmı.?Genişliğinin uyması yeterli.Sizin arka çamurluğun genişliğini ölçme şansımız varmıdır?Ayrıca eğer uyarsa bu parçayı temin etme şansımız varmı?Yardımlarızı rica ediyorum.Benim için genişliğinin uyması yeterli.yan demirlerini çanta ve bandan ile bir şekilde uydurup çamurluğa sabitlerim.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
16 Nisan 2010, 04:14
-
16 Nisan 2010, 18:00
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Sizden şöyle bir ricam var.benim motorum 535 virago.Sizlerin motorun sissy barı acaba benim motora uyarmı.?Genişliğinin uyması yeterli.Sizin arka çamurluğun genişliğini ölçme şansımız varmıdır?Ayrıca eğer uyarsa bu parçayı temin etme şansımız varmı?Yardımlarızı rica ediyorum.Benim için genişliğinin uyması yeterli.yan demirlerini çanta ve bandan ile bir şekilde uydurup çamurluğa sabitlerim.
Sissy barın ölçülerini elimden geldiğince resmetmeye çalıştım. Umarım işine yarar.
[IMG]http://img.*********.com/img/00000/ca138f1a2a0b60b0f9111c22dd20bda3.bmp[/IMG]
-
16 Nisan 2010, 19:08
Çok teşekkur ederim gayretiniz için,
Resimde bir şeyi anlayamadım çamurluğun genişlik ölçüsünü bulamadım. 260 mm midir acaba?
orj sissy bar için servislerimi aramam gerekiyor yoksa bildiğiniz bir yer varmıdır?
anlayabildiğim kadarı ile mondial kanuni ile bisan monero keeway birebir aynı sisy bar galiba,
-
17 Nisan 2010, 17:37
merhaba arkadaşlar, geçen hafta içinde bahsettiğim "sonunda motorumu aldım" yazısına ek olarak ne aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. pazartesi günü istanbul'da evrak işlerini bitirip motoru bursa'ya getireceğim inşallah. bu arada henüz kendim resim çekmediğim için sadece ilan sayfasındaki şekliyle göstermek durumundayım. muhtemelen bunun artık bir bisan roadster olmadığını veya buhaliyle orjinallikten uzak//çirkin olduğunu düşünecek olursanız daha eski mesajlarımda motorun sade olmasını istediğimi, sissy bar ve çanta kullanmayacağımı söylemiştim. neyse linki buradan buyrun, değerli yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum, en kısa zamanda kendi fotoğraflarımı ekleyeceğim.
http://www.sahibinden.com/gercek_cus...XQQdisplayitem
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
-
18 Nisan 2010, 08:11
hayırlı olsun , gülerek bin , Rabbim kazalardan belalardan muafaza etsin.
bence 10 numara bi motor gibi duruyor
-
18 Nisan 2010, 15:34
teşekkür ederim narkozcu; Allah hepimizi korusun.
-
18 Nisan 2010, 19:55
ben bu foruma girmeyeli kullanmayı unutmuşum herhalde. yukarıdaki mesaja düzenleme yaparak ekleyemediğim için burada tekrar yazıyorum.
forumun birkaç sayfasını sonda başa doğru inceleyeyim dedim de karşıma satın aldığım motor çıktı; satıcı arkadaş da üyeymiş; söylemişti ama pek giremiyorum demişti. izyrider nickli kullanıcı kendisi, bazılarınız da motor hakkında yorumlar yapmış, genel eğilim beğenildiği yönünde. bu da bana iyi bir seçim yaptığımı düşündürdü.
motorda birkaç küçük ekleme yapıcam mecburen, ama en büyük endişem muayene süresi bittiğinde tüv'de sorun çıkmaması. bakalım ne olacak.
-
19 Nisan 2010, 17:28
hayırlı olsun baklawah güle güle kullan.
-
19 Nisan 2010, 17:56
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Çok teşekkur ederim gayretiniz için,
Resimde bir şeyi anlayamadım çamurluğun genişlik ölçüsünü bulamadım. 260 mm midir acaba?
orj sissy bar için servislerimi aramam gerekiyor yoksa bildiğiniz bir yer varmıdır?
anlayabildiğim kadarı ile mondial kanuni ile bisan monero keeway birebir aynı sisy bar galiba,
Vermiş olduğum ölçüler çamurluk ölçüsü degildir. Sissy bar ın ölçüleridir. Mondial ve kanuninin bizim motorumuza benzer bir modeli yoktur. Bizim motora dış görünüş olarak benzeyen motorlar keeway supershadow, monero ve ledov. Bu motorlar dış görünüş ve aksesuar olarak benzeseler de birebir aynı degillerdir.
Bisan roadstar yamaha viragonun 250 cc ligi ile hemen hemen aynı ama 535 cc liği ile aynı değildir. Gerçi sissy bar ın senin motoruna uyması gerekiyor.
baklawah hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
-
19 Nisan 2010, 20:30
-
19 Nisan 2010, 21:32
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Vermiş olduğum ölçüler çamurluk ölçüsü degildir. Sissy bar ın ölçüleridir. Mondial ve kanuninin bizim motorumuza benzer bir modeli yoktur. Bizim motora dış görünüş olarak benzeyen motorlar keeway supershadow, monero ve ledov. Bu motorlar dış görünüş ve aksesuar olarak benzeseler de birebir aynı degillerdir.
Bisan roadstar yamaha viragonun 250 cc ligi ile hemen hemen aynı ama 535 cc liği ile aynı değildir. Gerçi sissy bar ın senin motoruna uyması gerekiyor.
baklawah hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
Teşekkur ederim dostum,Bende uyacağını düşündüm.Malum virago piyasada fazla olmadığı için buradada pek bilgi paylaşımı olmuyor.Orjinal sissy barlarda 150 avrodan başladığı için sizinkinin uyacağını düşündüm.Sissy bar ayaklarının aralığı resimden anladığım kadarı ile 26 cm sanırım
Bir iki servis aradım yanlız bulamadım.Sanırım bu modelin yenisi gelmiyormuş.Sizlerin bildiği temin edebileceğim servis ve fiyat bilgisi var ise iletirseniz sevinirim arkadaşlar...
yardım için teşekkurler,
-
20 Nisan 2010, 19:28
[QUOTE=UCANLAZ;2035357]Teşekkur ederim dostum,Bende uyacağını düşündüm.Malum virago piyasada fazla olmadığı için buradada pek bilgi paylaşımı olmuyor.Orjinal sissy barlarda 150 avrodan başladığı için sizinkinin uyacağını düşündüm.Sissy bar ayaklarının aralığı resimden anladığım kadarı ile 26 cm sanırım
Ayrıca şöyle bir site buldum ancak fiyatlar yüksek geldi bana,Daha önce biryerlerde gördüm daha düşük fiyatlardı ama bulamadım
http://www.tumopar.com/product_detai...d=020,10&sira=
bundan 2 adet lazım ayrıca sleyi bulamadım bu sitede,
bunun daha düşük fiyatla bulabileceğim bir yer bilen varmı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler