süleyman abi tümoparda da yokmuş sordum
tüm roadstarcılar sürücü sol ayak basamağı bulursanız lütfen burada bildirirseniz ikram olur
süleyman abi tümoparda da yokmuş sordum
tüm roadstarcılar sürücü sol ayak basamağı bulursanız lütfen burada bildirirseniz ikram olur
ben kask alıcam ama önce yorumlarınızı almak istiyorum biraz kafiyeli oldu gibi
teşekkürler savaş abi
merhabalar. uzun zamandır foruma katılmıyordum. bisan roadstar başlığı sıkça yazdığım yerlerden biriydi. şimdi size "mutlu" haberle tekrar katılıyorum. sonunda istediğim motoru buldum ve anlaştım. 1 hafta içinde alışverişişm tamamlanacak.
henüz motoru alıp binmediğim için ne durumda olduğundan bahsedemeyeceğim, ama oldukça sade custom edildiğini söyleyebilirim. fotoğrafları alınca eklerim.
umarım söylediğiniz kadar iyi bir çinli'dir; çevremin motora (hele bir de çin işi olunca) karşı olan tavrı beni çok yıldırdı; ama yine de iyi bakılmış ve kafamda yapmayı düşündüğüm değişiklikler yapılmış görünce çok da düşünmedim.
ben de bir roadstar'cıyım artık.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
baklawah arkadaşım.çok iyi bir seçim yapmışsın..roadstar çinliler içinde bence en sağlamı ve en dayanıklısı.şuan en yakın arkadaşıma roadstar alma işindeyiz.antalyada elemanın elinde kalmış bir tane..sıfır km ama muhtemelen 2006 model.yani 4 senedir hiç kullanılmamış.satın alacağız ama başta akü ve lastikler olmak üzere neleri değiştireceğiz bilmiyorum..eleman 2750 tl ye bırakacakmış.başta savaş abi ve süleyman arkadaşım olmak üzere herkesten bakımı ve motorun uyandırılması için gereken yardımı bekliyoruz.motoru aldıktan sonra da arkadaşım sizlerin arasına girecektir.
bu arada bende heyecanlıyım çünkü onun sayesinde bende içimdeki roadstar eksikliğini tamamlamayı hedefliyorum.ya en çok istediğim şeylerden biri de roadstar ile uzun yol yapmak..bakalım hayırlısı...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar roadstarımın bujilerini değiştirmek istiyorum orjinal(üzerinden çıkan) ın aynısınımı takayım yoksa farklımı? Farklı takıpta memnun olan yada olmayan varmı şimdiden teşekkürler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sol ayaklıktı di mi
Tümoparda 76 Tl,
Çorlu'da 100 Tl istiyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
hayırlısı olsun dostum.güle güle kullan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
bayiden alıyorsanız üzerine 0 akü koymak zorunda
orijinal arka lastik pek işe yaramaz yerine pirelli ya da metzeler alın
ön lastik uzun süre iş yapar.
savaş abi tümopara gelmiş mi ben sordum yok dedilerdi.olmazsa çorludan alırım.biraz cep yakacak ama en azından tipine kavuşacak motorbaşka bir ayaklığın lastik tarafını uyaraladık iş görüyo ama hoş olmadı bende taktım oraya
baklawah motorun hayırlı olsun en kısa zamanda fotoları bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar.
Yeni motorsiklet kullanıcısı sayılırım. Scooterımı sattım artık vitesliye geçeyim diyorum. Roadstarlara merak saldım. Gerçi kafamda yedek parça konusunda soru işaretleri yok değil.
Ben bir Roadstar buldum. Aslında o beni buldu. komşumun motoru. yatıyordu öle 1,5 senedir. bir sorayım dedim. 2000 km de 2007 model. 2008 de trafiğe çıkmış. satar mısın dedim. meğer dünden razıymış . ama yinede 2500 TL nin altına düşmüyor Ben pek anlamam motor işinden. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Bu fiyata değer mi? Kullanılmadığı için alınca ne tür masraflar çıkar ve en önemlisi ilerde yedek parça gereksinimi olursa bulması kolay mı ? bisan bırakmış bu işleri anlaşılan. Tümopar filan yazmışınız ancak emin olamıyorum. değerli fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler...
ayakcak dışında bi parça sorunu çekmedim o yüzden bilmiyorum ama ayakçağı bulamıyosam diğer parçaları bulmam zor gibi geliyo bana karar senin.güzel motor ama keşke fabrika kapanmasaydı
Avşaroğlu Savaş abi sana ayaklıgı bulabileceğin adresi ve fiyatını da yazmış halen nasıl sorun yaşıyorsun anlayamadım. Fiyatı belli parça mevcut parasını verirsen alırsın.
Üstelik forumda ARBETUS nickli arkadaş bu motorun parçalarını temin ediyor ve satıyor. Bununla da irtibata geçebilirsin. Yanlış bilgilendirme yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Egelim orjinal bujiyi narkozcu yazmış kesinlikle ngk cr6hsa buji al derim.
Cool üzgünüm ama bu motoru 2500 ün altında alırsan bilki bir sorun vardır. En uyduruk scootarları bile bu fiyata satarlarken sen bu motor için bu fiyatın altını arıyorsun. Kesinlikle istenen fiyatın hakkını veren bir motordur.
Tekirdağ-Çorlu
Evet Süleyman Bey, Roadstar bencede sorun yoksa daha fazla edecek bir motor ancak burda sorun motordan çok yedek parça !
Arbetus ' un yedek parça temini güzel birşey tabiki ancak tek alternatif olması kötü eğer tek alternatifse ! Bundan bir yıl sonra Arbetus kardeşimizin bu parçaları temin ettiği ithalatçıda bundan cayarsa ne olacak ? soru işareti bu zihnimdeki.
Ben henüz karar verebilmiş değilim arkadaşlar. Lütfen diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.
Birde HYSUNG GV250 durumu var. O motoru daha çok beğeniyorum ancak ondada yedek parça ve servis sorunu var diye okudum KANUNİ ye geçtikten sonra. Eğer GV250 kullanıcıları varsa onlarında yedek parça konusunu nasıl çözdükleri ile ilgili bilgilendirmeleri benim için çok değerli..
Cool-Eagle,
Istersen sorunu GV250 başlığına sor.
Hatta bence sormadan önce başlığı komple oku, sonra sormaya gerek kalmadan motoru alırsın zaten!!! Ben öyle yapmıştım
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
savaş abi lifanla bir ortaklığın var mı be aga
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Lİfan Türkiye hala anlaşılmaz Çinli ticari mantığıyla davrandığı için stoklarını kimse bilmiyor ama bayilerine tüm yedekparçaları verdiğini biliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
Ulam zurna,iki tane Roadstar sahibi olan sen değil misin?
benim bile bir tane Roadstar'ım oldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
Sen parça sorunu duymamışsın dostum
Bende bir tane Yamaha var XT 125 R.2006 model
uzun süre samanlıkta yatmış.
Baktım grenajları falan soluk,"ulan" dedim" bunun her tarafı masraf olsa ne yazar 2 günde tüm parçalar elimizde olur"
internetteki Yamaha bayilerinin sayfalarında neredeyse tüm parçalar var.
hesapladım açtım telefonu" şunlar şunlar lazım" diye.Ben zannediyorum ki havaleyi göndereceğim yarın parçalar elimde"
cevap,stoklara bakalım
10 parçanın 9 u stokta yok,distribütörün stoklarında dahi yok.
arka fren hidrolik kutusu 5-10 Tl o bile yok,insan sevabına stokta tutar bunu be.
çözüm şuymuş;
ben parayı önceden göndereceğim bayiye,bayi gönderecek distribütörü,Distribütör Hollandadaki ana depodan parçayı isteyecek,40-50 gün sonra parçalar gelecek.biz de motorumuza bineceğiz.
Yani benim paramla herkes ticaret yapacak,kar yapacak,ben de parçaya kavuşacağım.
Sanki adamlara özel sanat eseri imal ettiriyoruz da parasını peşin veriyoruz.
Var mı Roadstar'da bu rezilliği yaşayan?
Yok.
Roadstar'ı geçtim,en bulunmaz çin motorunda bile parça bulunuyor.
Bulunmazsa bir diğerinden uyduruluyor.
Türkiye'de bir tek kuryelere hitap eden motosikletlerin parçası bol.
250 cc üzeri motor isteyip de "Yedekparça konusunda sorun yaşamak istemiyorum" diyen bence BMW almalı
Türkiye'de olmayan parçayı bile bir iki günde temin ediyorlar.
Stokta olan anında teslim.
Bahsettiğin GV 250 nin ön çamurluğu eskiden 200 küsur milyondu,şimdi 450 milyon.
bu fiyata Mercedes C serisinin ön çamurluklarından 3 tane alırsın,Üste de yemek parası kalır
Süleyman aradığın aynalar burada...bir baksana...
http://www.motosiklet.net/forum/sati...krom-ayna.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)