Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2010, 16:14
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
süleyman dostum çok merak ediyorum sis farlarını..kullandın mı hiç?aydınlatması nasıl?farlara mı bağladın yoksa ayrı bir düğme ile mi açılıyor sisler?
Dostum sisleri takmadım henüz takınca fotolarını ekleyecegim. Tornada sisler için bir parça yaptırdık. Sinyalleri aşşağıya sisleri sinyallerin yanına alacagız. Sisler için ayrı bir düğme ve ayrı bir kablo tertibatı düşünüyorum. Bunu da direk röle ile aküye bağlayacagım. Hem görüntü olarak hemde aydınlatma olarak süper olacak. Zaten ben motora 50-55 w H4 ampul taktığımdan beri aydınlatmam çok güzel
Reklamlar
-
05 Mart 2010, 16:31
arkadaşlar bu custom chopper larla ilgilenen bi form sitesi yokmu? yada bu insanları nerde bulabilirim. Burda kimse ilgilenmiyor sanırım. Yabancı sitelerde geziyorum iç geçiriyorum. Adamlar neler yapıyolar yardımlaşarak.Benim motoru boya hariç tamamen ben yaptım.Ama burda kimse bişeyi merak etmedi yada soru sormadı.Ben yanlış yerdeyim galiba.
-
05 Mart 2010, 16:33
dostum ben Türkiye'ye dönene kadar yap şu işleri de güzel olacak gibi görünüyor.eğer bitirirsen senden kopya çekebilirim
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
05 Mart 2010, 16:34
arkadaşlar bu custom chopper larla ilgilenen bi form sitesi yokmu? yada bu insanları nerde bulabilirim. Burda kimse ilgilenmiyor sanırım. Yabancı sitelerde geziyorum iç geçiriyorum. Adamlar neler yapıyolar yardımlaşarak.Benim motoru boya hariç tamamen ben yaptım.Ama burda kimse bişeyi merak etmedi yada soru sormadı.Ben yanlış yerdeyim galiba.
motorun önceki halinin fotolarınıda yanına koyarsan daha güzel anlaşılır )
ellerine sağlık
-
05 Mart 2010, 16:37
izyRider adlı üyeden alıntı
dostum custom olayı tamamiyle zevk meselesi ama buradaki insanların çoğu custom yerine doğal hallerinde binmek istiyorlar motorların anladığım kadarıyla.sonuçta senin ilgilendiğin şey hobi.umarım bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bulursun tez zamanda.bir de virago535 i custom yapan bir arkadaş vardı sitede.bak istersen onlarada..
-
05 Mart 2010, 16:40
Arka süspansiyonları nasıl indirdin? Komple değiştirdin mi?
Yoksa ayar vidaları ve yayı keserek mi yaptın?
-
05 Mart 2010, 16:56
Facebook da bir grup vardı ama adresini bulamadım şu an. Forumda senin gibi motor yapımıyla ugraşan bir arkadaş daha var hatta bizim başlığa bisan yedek parçası temin edilir diye mesaj atmıştı.
Nicki ARBETUS
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
Arka süspansiyonlar değişmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549 Buldum adresi
-
05 Mart 2010, 17:00
teşekkürler arkadaşlar.
arka süsp. değişti ve kısaltıldı.
-
05 Mart 2010, 17:04
teşekkürler arkadaşlar.
1 hafta sonraki hali dedğin fotoğraftaki gidon çıkması farklı. Sonraki resimdeki çok ii.. O parçaları nereden buldun? var mı piyasada bu tür parçaları satan yerler veya siteler?
-
05 Mart 2010, 17:50
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Facebook da bir grup vardı ama adresini bulamadım şu an. Forumda senin gibi motor yapımıyla ugraşan bir arkadaş daha var hatta bizim başlığa bisan yedek parçası temin edilir diye mesaj atmıştı.
Nicki ARBETUS
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
Arka süspansiyonlar değişmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549 Buldum adresi
biri benden bahsediyor sanırım yeni bir grup açtım adı ottoman customs.
resimdeki motorun arka süspansiyonu değişmiş mct250 ninkiyle. aynısını bizde koyduk Çakabey nikli arkadaşın roadstara. Linkteki adresten haberim yoktu ama bende katıldım bu gruba. yaptığım çalışmaları Ottoman customs adı altında yayınlamayı hedefliyorum.
REsimdeki alet gerçekten sade olmuş yapanın emeğine sağlık. Ufak tefek eksiklikleri var. far ve plaka sol yana alınırsa çok güzel olur. birde sportster tarzı egzos takılırsa 10 numara olur. Gidon be kelepçesi Regal Raptor Class modelinden sanırım yakışmışlar alete.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
05 Mart 2010, 19:26
izyrider motorun harika olmuş güle güle kullan
-
05 Mart 2010, 19:40
teşekkürler arkadaşlar.
orijinal sinyalleri değiştirmeni öneririm.Daha büyük sinyaller daha da yakışır.
Motorun orijinalinde gelen o arka lastik tam bir facia
Pirelli,dunlop,Metzeler gibi bir lastik daha iyi frenaj sağlayacaktır.
-
05 Mart 2010, 20:34
-
05 Mart 2010, 20:38
ARBETUS adlı üyeden alıntı
biri benden bahsediyor sanırım
yeni bir grup açtım adı ottoman customs.
resimdeki motorun arka süspansiyonu değişmiş mct250 ninkiyle. aynısını bizde koyduk Çakabey nikli arkadaşın roadstara. Linkteki adresten haberim yoktu ama bende katıldım bu gruba. yaptığım çalışmaları Ottoman customs adı altında yayınlamayı hedefliyorum.
REsimdeki alet gerçekten sade olmuş yapanın emeğine sağlık. Ufak tefek eksiklikleri var. far ve plaka sol yana alınırsa çok güzel olur. birde sportster tarzı egzos takılırsa 10 numara olur. Gidon be kelepçesi Regal Raptor Class modelinden sanırım yakışmışlar alete.
Sağlıcakla.
Plaka zaten yok kaplamadan geldiğinde sağ tarafa takıcam.Far anlamadım sol tarafa derken...
Gidonu cnc de yaptım.tamamen benim ölçülerim.
Amortisörler mct250 den ama 2 cm daha alçaltıldı.
Evet sade oldu zaten öyle istemiştim sonraki projede parçalr tamamlanıncaya kadar bunla idare edicem.Buda devam eden projem.
-
05 Mart 2010, 20:49
-
05 Mart 2010, 20:57
abi nerden çıktı anlamadım.ama uyanmadım.rüyamda çok sağol abi dedim.böyle trip atarcasına çekip gittin sen gittikten sonra uyandım
dediğin gibi allah hepimizi kazadan beladan korusun..
-
06 Mart 2010, 23:06
Plaka zaten yok kaplamadan geldiğinde sağ tarafa takıcam.Far anlamadım sol tarafa derken...
Gidonu cnc de yaptım.tamamen benim ölçülerim.
Amortisörler mct250 den ama 2 cm daha alçaltıldı.
Evet sade oldu zaten öyle istemiştim sonraki projede parçalr tamamlanıncaya kadar bunla idare edicem.Buda devam eden projem.
gidonum maliyeti ne tuttu? istesek senden bize kaça maledersin? krom malzeme olmasın siyaha boyarım ben. stop lambasınıda sola tak demek istemiştim. Sende hardtail düşünüyorsun benim gibi. BEn 55 model BMW şasesinin arka kısmını kullanmayı düşünüyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
07 Mart 2010, 13:14
merhabalar;
facebook'taki BOBBER TÜRKİYE sayfasını açan benim... Bobber'lara karşı ciddi bir ilgim var,ancak HAYATA GEÇİRECEK DURUMDA DEĞİLİM...
Bu konu üzerine fazla birşey bulamadım,yazılan çizilen şeylerde çok kısıtlı... facebook'ta birşekilde ulaşmak-bulmak-araştırmak daha kolay oluyor...
Bobber severleri ve uğraşanları mutlaka beklerim,birbirimiza destek olmalıyız... ayrıca; MT'den tanıdığınız belli başlı chopper ve bobber meraklılarıda aramızda...
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549
herkesi beklerim...
-
09 Mart 2010, 02:50
Büyük sözü dinledim Rabbimde nasip etti bende Roadstarcı oldum
savaskayan adlı üyeden alıntı
o zaman Roadstar al bi tane,125 cc lik motorlarla arasında fark yok yakıtta.
Savaş abi sözünü dinledim aldım bi roadstar çok memnunum abi LAKİN ARKADAŞLAR BANA ZİNCİR LAZIM ? Nasıl takalım oringlimi yoksa orjinalmi ? bide fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum.Malum yeni roadstarcıyım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
09 Mart 2010, 10:04
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Savaş abi sözünü dinledim aldım bi roadstar çok memnunum abi
LAKİN ARKADAŞLAR BANA ZİNCİR LAZIM ? Nasıl takalım oringlimi yoksa orjinalmi ? bide fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum.Malum yeni roadstarcıyım
oringli zincir almana gerek yok,normal zincir alabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler