Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    roadstar
    merhaba arkadaşlar.
    En kolay yoldan nasıl foto eklerim?
    BornToBeWild.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    http://www.resimupload.com/ sitesini kullanabilirsin
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    roadstar
    Merhaba arkadaşlar. Bu benim yeni motorum.

Buda 1 hafta sonraki hali.
    Reimleri cep telefonuyla çektiğim için kötü çıktı.Aslında motor bittikten sonra resimleri koymak istiyordum ama olsun fikir edinirim biraz.

BornToBeWild.

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Motorun hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla tek ayna koymuşsun bence emniyetin için çift aynayı tercih etmelisin. Daha hoş görünüşlü ince aynalar mevcut custom chopper yapacaksın maden aynalardan değişmeli bence.

Kısaltılmış çamurluk yağmurlu havalarda çok kötü oluyor. Zaten kısa olan çamurluk arkadan geleni yıkıyordu bu çamurluk sadece arkadakini değil seni de yıkar

Bir öneri daha ayak peg lerini biraz daha öne alıp yatay bir pozisyonda daha rahat bir oturuş sağlayabilirsin. Bakalım son halini merakla bekliyoruz.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    roadstar
    Saol. Renk tespiti için tüve götürmem gerekiyordu zaman sorunu vardı.motorum yeni boyandı pasta cila çekilmeden motoru toplamak zorunda kaldım.Haklısın aynalar iğrenç aynaların, peglerin, yeni T gidon ayaklarının tasarımı hazır cnc ye girecek.Acele etmiyorum yavaş yavaş olsun istiyorum.Malum işlerde baya yoğun.
    Yağmurlu havada gittim Tüve, geldiğimde çamurla ikiye bölünmüştüm
    Ön ve arka çamurluğu da kestim. Boşver her güzelin bi kusuru vardır hem ben de çikolata reklamındaki temiz motorculardan değilim
    BornToBeWild.

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Tam tahmin ettiğim gibi olmuş çamurluklar. Yağmurlu havada giderken arkamdan ne motor nede araba gelebiliyor bu çok köyü. Sırf bu yüzden Lisan 250 b modelinin ön ve arka çamurluklarını arıyorum.

Motor bitince çok güzel olacağı şimdiden belli. Çikolata reklamındaki temiz motorcu deyimine ise bayıldım
    Tekirdağ-Çorlu

narkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan roadstar 250
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam tahmin ettiğim gibi olmuş çamurluklar. Yağmurlu havada giderken arkamdan ne motor nede araba gelebiliyor bu çok köyü. Sırf bu yüzden Lisan 250 b modelinin ön ve arka çamurluklarını arıyorum.

Motor bitince çok güzel olacağı şimdiden belli. Çikolata reklamındaki temiz motorcu deyimine ise bayıldım
    lifan 250 b nin çamurluklarından bende getirticem bulunca haber ederim

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X

arkadaslar bisan değil ama aynı motor oldugu için paylaşmak istedim ve size bir kaç sorum olucak...

1-motorumu 2 hafta önce aldım we 200 km yol yaptım suana kadar.
    2-açıkcası keeway ss almaya karar wermiştimki internette izmir için bu motorun ilanını gördüm ve beğenip aldım...
    3-morotrum 2006 model 1700 km de trafiğe çıkalı 3 ay olmuş sahibide motoru bırakacagını söledi sağlık acısından o yüzden sattıgını söledi.
    4-alırken ki tek sorunu ön freni ii tutmuyordu yaptırdım aama tekrar fren boşaldı tamirci hawa yaptıgını söledi bugun tekrar gidicem.

ilk sorum bu: frenin böle 3 günde hawa yapması normalmi hawa neden yapıo olabilir?
    ikinci sorum: satan arkadas zinciri biraz gerdimemi söledi ama daha yaptırmadım gerdirmezsem ne gibi bir sorun ortaya cıkabilir?
    üçüncü sorum moturum 175binlira yakıyor yada 17.5 krus bu fazlamı normalmi? fazlaysaada ne yapmam gerekir?

son olarak motorumdan ldukça memnunum bir kaç kişi yaşları 13-14 abi harley mi dediler okudugum yazılarda titreşim titreşim deniyor ben hiç hissetmiyorum. gayet ii ve bu mototrlara dewir saati takabiliyormuyuz?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler?

narkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan roadstar 250
    haddimi bileyim beni aşıyor hocam ama hayırlı olsun güle güle kullan

Motosikleti
    roadstar
    1. Fren 3 gün sonra hava yapmaz. Yaparsa yağ değişiminden hemen sonra yapar. onuda kalipere bağlanan hortum rekorunu gevşeterek havası alınır. Bi de problemin havamı olduğunu iyi bilmek gerekir. piston contalarıda eskimiş olabilir.
    2. şansına bağlı. Bi çukurdan falan geçtiğinde gevşemiş zincirin sağa sola çarparken çıkarttığı sesi duyabilirsin.Zincir böyle durumlarda çıkabilir.Teker tarafındaki dişliden zincir çıkarsa bide biyerlere takılırsa motorda yada şanzumanda büyük hasarlara yol açar.Sana bişi olmaz yavaşlar durursun.Motor tarafındaki dişli çıkarsa ve takılırsa arka teker kilitlenir vede hızlıysan başına bela alırsın.Niye öyle dolaşıyorsunki Arka aksın kopilyasını çıkar somunu biraz gevşet, zincir tarafındaki gerdirme cıvatasını sık(saat yönünde) . Zinciri ortasından tutup aşağa çek sonrada yukarı kaldır aradaki fark 15-20 mm olmalı.
    3. Benim motor 110-130 arası yakıyor.Seninki çok yakıyor karbüratörünü ayarlat bence. yada bi bak jikle halatı gerginmi(gevşek olmalı)
    Elektronik devir saati takabilirsin.
    BornToBeWild.

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    izyridider arkadasım bilgiler için teşekkür ederim.

freni yaptırdıgımda yağını ve içindeki parçalarıda değiştirdiler demekki tekrar hawa yapması bundan.

hiç zincir sesi gibi bişi duymadım ama hemen gerdireyim.

bnim motor cikle kapalı iken çalışıor belki tam kapatmıoda olabilir demekki. karbürütörle onu bi ayarlatayım

bilgiler için şimdiden teşekkürler hayırlı sürüşler.

bu arada elektrobik dewir saaati kaç para ki?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------

aldıgım adam motorun yanında nolan kaskını alpinstar bellik ve ufu dizlikte werdi hepsini 2300e aldım iimidir?

iziyrider arkadas motorun çok güzel olmş fakat motorun vizelerini yaparken sorun olmuyormu?

Motosikleti
    roadstar
    Rica ederim zealous.
    elk.devir saati burda var http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAH...Q5fAccessories
    Ama piyasadaki çin malı motorların devir saatleride olabilir biraz araştır derim bence.
    1700 km ye göre fiyat iyi bence.
    Benim motor 2008 8.ay tescilli. 2011 8. ayda vizesi doluyor.bakalım nolucak görücez.Gerçi renk değişimi için gittiğimde bişi demediler harley zannettiler
    BornToBeWild.

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Arkadaşlar benim motorun zincirini değiştireceğim ama bu zincirin ölçüsünü bulamadım. İçinizden bilen varmı ? 428-126 L - 428-108 L var acaba hangisi ?
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Süleyman, en temizi oturup baklaları sayalım beraber! Daha kolay ve çabuk olur! Nasıl olsa zincir kalınlığı belli, 428.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Süleyman Çorlu Sanayide metresi 10 Tl değil miydi zincirin?
    alalım birkaç metre..

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Haklısın Savaş abi bir gidip baksak mı ne Benim zinciri söküp ölçüsüne bakmak lazım. Çorlu da gazyağı nereden buluruz ?
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan/Lifan Roadstar 250cc
    zealous benim mötörde okadar yakıyo ben benzinin zamından kaynaklandığını sanıyom
    bizim yağlar 10 40 mıydı

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    10-40 , 10-50 de olur. Ben yamaha nın yamalube 10-40 ını koymuştum yanlış hatırlamıyorsam.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan/Lifan Roadstar 250cc
    bp nin 10 40 ını kullansam olurmu otomobil motosiklet diye ayrılıyo mu yağlar yoksa benzinli araç farketmez hepsine olurmu 10 40 olsun yeter mi diyosunuz

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Motorsikletler için olan yağdan kullanmalısın. Arabalar için olan yağ ıslak şanzımana uygun değil. Motorlarda yağ vites kutusunu da yağlıyor oyüzden motorsiklet yağı kullanmalısın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-68.html Burada benim motorun yağ değişimi ve kullandığım yağ var.
    Tekirdağ-Çorlu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler