selam abilerim ve kardeşlerim.nasıl gidiyo bakalım?herşey yolunda gibi bakıyorum da
süleyman motor süper görünüyor resimlerde.ama sis farlarını takmamışsın galiba sanki?neyse daha nice kmler inşallah.
savaş abi nasılsın?umarım herşey yolundadır.
bu arada diğer arkadaşlarada saygılar ve sevgiler yolluyorum.
ben Türkiye'ye geldim.yaklaşık iki hafta oldu.eşim hakkari'ye atandı ve bende apar topar hemen memlekete döndüm ve nikah yaptık.sonra hemen hakkari'ye geldik.biraz buraları keşfettik ve bugün itibari ile eşim mesaiye başlayıp işbaşı yaptı.ben de pazartesi ankaraya döneceğim.pazartesi günü de afgan yolları taşlı dicem artık.sonra mayısa kadar oradayım.
ya apar topar geldiğim için motora binemedim hiç.sadece garajdan çıkarıp çalıştırdım sesini dinledim ve tekrar garaja koydum.ama havalar gerçekten hiç kışmış gibi geçmiyor.ve kış vakti de motorlara binilebilcek havalar ve fırsatlar çıkacak gibi görünüyor.hoş bu sıralar batıdan trakyadan kar havasını aldık içeri ama hayırlısı.
yaw mete han abi sürekli forumdan mı uzaklaştırılıp duruyor anlamadım ki.avrtarının üzerindeki yazı hiç eksik olmuyor gibi
metehan abim nolcak böle
neyse hepinize bol bol güneşli ve sağlıklı sürüşler.görüşmek dileğiyle..