roadstarcılar yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk getirsin inşallah.tekerimize taş değmesin inşallah
roadstarcılar yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk getirsin inşallah.tekerimize taş değmesin inşallah
2010 hayatınızın en keyifli,en bereketli yılı olsun
Bu yılın ilk gününde kızımla beraber(4. sınıf) ankara turu yaptık havada çok güzeldi gölbaşı, eymir gölü,batıkent,ahlatlıbel,çankaya. oran gibi birçok yerlere gittik yaklaşık 70 km yaptık motor gezisi kızımın çook hoşuna gitti birdahaki seferi iple çekiyor buda motorumu dahada sevmemi sağladı
Fuarda lifanın 250b modelini gördüm ön ve arka çamurlukları uzundu. Bu uzun çamurluklar classic chopper havası vermiş motora ve çok yakışmıştı. Türkiyede üretimini bekledim bu modelin ama bu model üretilmeyecekmiş sanırım. Üretimi olsa çamurlukları değiştirmeyi düşünmüştüm.
Tekirdağ-Çorlu
bu çamurluklardan getirtemezmiyiz acaba gerçekten havası değişmiş motorun hemde su sıçratma yönünden daha verimli gibi
Su sıçratma yönünden çok verimli tabiki Yağmurlu havalarda arkamızdaki araba yada motorun vay haline. Öyle bir su sıçratıyor ki arka tarafa doğru sanki açık musluk var gibi
Uzun çamurluklar çok rahat. Bir gezi sırasında çamurlu yoldan geçiyorduk ve motorları yeni yıkamıştık. Gv 250 si olan Canan abinin motor tertemiz kalırken bizim motorlar çamur içinde kalmıştı. Gv 250 lerin uzun çamurluklarının nekadar işe yaradığını orada görmüştüm
Tekirdağ-Çorlu
bizimkine bi şekilde uyduramazmıyızki asaletini bozmadan
250 b yi uzun zamandır bekliyorum ama gelmiycek gibi olmadı bende bir roadstar alıp ebaydan 250 b parçalarını getirtip roadstarı 250 b ye çevirmeyi düşünüyorum arka çamurluk selesi ve ön farı çok hoşuma gidiyor
B serisi çıkmış,getirsin Bisan da alalım,çok hoş.Bence Kalite-malzeme/fiyat oranı en iyi makinedir.
B serisi üretilmedi bildiğim kadarıyla. Sinyalleri, farı, çamurlukları göze hoş geliyor. Bizim motorlara uydurulabilir.
Tekirdağ-Çorlu
üstteki koyduğum ilk resim b serisi dragstar adıyla satılıyor ingilterede zaten o motorda satılıkda şu anda..
ama türkyiede satılmıycakmış arkadaşın dediği kadarı ile bende olsam şu ekonomik sıkıntıların olduğu dönemde yeni bir model getirtmezdim risk olurdu yeni model getirtmek demek o modelin yedek parçasını ve o motora özel pek çok şeyide getirtmek stok yapmak demek bence hiç bir firma şu sıralar böyle bir işe girişmez ellerinde mevcut olanları satıyorlar..
ama yurt dışından parçalar getirtilip mevcut bir roadstar üstünde oynama yapılabilir bana göre sonuçda motoru ve şase si %90 roadstarla aynıdır..
sadece çamurlukları getirtsek yeter bence
bu lifan 250 b nin çamurluğunu satan yer bilen varmı ? ben almayı düşünüyorumda
sen söyle sen işit hava güzel herkes geziyo tabi
lastik hava basıncını bilen varmı kaç psi ön ve arka
arkadaşlar ben bu motoru almayı düşnüyorum uzun yol yapacağım genelde uzun yol için ideal bir motormudur birde internetten bulamadım en fazla kaç basıyor
regal raptorumu tercih edersiniz bisan roadstarımı
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Regal ile Roadstar arasında açık ara roadstar derim. Forumdan bir arkadaşımız aralıksız 2 kişi 1222 km yol yaptı motorla. Regali alırsan yedek parça sorunu çok yaşayacaksın.
Tekirdağ-Çorlu
ustat bu motoru almaya karar verdim 1000 lira peşin kalanını taksit yaptırabileceğim bir yer varmı birde ikinci elinimi alayım yoksa sıfırmı ilk motorum olacak ve hiç motor deneyimim yok sıfır motoru haşat edermiyim diye düşünüyorum ikinci elde acemiliğimi atıp iyi bir sıfırmı alayım bilgi paylaşımınız için şimdidensaolun
birde ben motorumu satıyorum diyen varsa bilgi verebilirmi
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)