Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
Reklamlar
-
30 Kasım 2013, 20:25
hala şu bigbore u bekliyoruz artık yeter akibet ne poti
Reklamlar
-
02 Aralık 2013, 00:36
herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.
-
02 Aralık 2013, 14:23
Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık
@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....
-
02 Aralık 2013, 15:05
Syanur adlı üyeden alıntı
Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık
@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....
En az senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz , 1 ay motorum yattı naıl olduğunu anlıyorum hemde bir meminto yüzünden karb meme'si, meme işte yahu (neden bukadar çok kullandım bu kelimeyi )
Bitince foto, rapor bekleriz, şimdiden hayırlı olsun janavar gibi olmuştur eminim.
-
03 Aralık 2013, 00:49
tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto
-
03 Aralık 2013, 11:23
hakant adlı üyeden alıntı
tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto
Motor güzel, hayırlı satışlar dilerim. Selenin arka kısmındaki yeşillik ne, anlayamadım. Sünger mi doldurttunuz ? Fotolardan çok anlayamadım...
-
03 Aralık 2013, 12:15
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
-
03 Aralık 2013, 12:57
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
Var hacı abi, egzozun hemen altında...
-
03 Aralık 2013, 13:22
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
merhabalar.
sehir içinde cok sacma bir özellik,
arkadasımın scooter da vardı, cok hassastı yandaki arabalardan, kaldırımda yuruyenlerin cep.tel'in den hep yanıyordu
ama hakkını yememek lazım uzun yolda dag basında benim tel calınca da yanıyordu
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
03 Aralık 2013, 13:50
Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece
-
03 Aralık 2013, 13:54
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
03 Aralık 2013, 16:25
4 gündür usta telefonlarıma cevap vermiyor, başına bişey geldiğinden ürküyorum ...
En son konuştuğumuzda(perşembe) motoru oturttum, karbüratörü de oturttum dedi. Gaz tellerini ayarlayacaktı. Heyecan doruktaydı,,, "Cuma'ya arar, gel al der" diye düşünüyordum. O gün bugündür o motordan haber alınamıyor, 1903'ten beri oraya da giden olmadı, giden de geri dönmedi... (ne çelişkili bir cümledir şu da, giden olmadıysa geri dönemeyenler kim ula! )
-
03 Aralık 2013, 17:38
sağol selenin süngeriyle kılıfını değiştirdim orjinalide evde. o yeşillik normal minder selenin üstünde ağ şeklinde bi kılıf daha var minderde onun altında bu motorların koltuğu pek rahat değil böle baya iyi oluyor
-
05 Aralık 2013, 00:21
usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuş bu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor
-
05 Aralık 2013, 00:38
tunctepe adlı üyeden alıntı
usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuş
bu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru
diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor
mumtaz ne ara sattı motoru
satılık oldugunu biliyordum ama sattıgını bilmiyordum
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
05 Aralık 2013, 11:34
@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?
-
05 Aralık 2013, 14:55
hakant adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.
@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?
yazmış halbüse...
hani zahmetde olmamış ama..
ANGARAJ
-
05 Aralık 2013, 15:31
Aaaa yazmış cidden halbusi
-
05 Aralık 2013, 16:07
Aaaa yazmış cidden halbusi
Adam senin motorunun topiğine senden daha hakim bence utanmalısın !
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
05 Aralık 2013, 16:26
Motorsuzluk beni benden aldı, harbiden dağıldım !!
Biraz evel ustaya ulaşmayı başardım zaten, bla bla bla ediyor. Yarın gidiyorum almaya, akşam. Olsun yada olmasın, yok karbüratör ayarı kalmış da sadece felan filan... Dedim "en fazla 1 saat sürer yanlış mıyım, yarın geliyorum ben, bakarız..."
Lan speki en niye buralara kadar yazıyorsun da face'den cevap atmıyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)