Ne biçim motor o öyle gagalı magalı
Vay beee,
işte KTM'yi bilem ardımızdan böyle melül melül baktırırız
O nasıl bir fotodur. KTM pigme gibi kalmış
Bu durumdan anladığım KTM tam bana göre, Benim maxte ayaklar yere değmiyor. KTM ile ayaklarla ittire ittire giderim beyaaa
Valla bizdeki KTM ci arkadaş (Umurcan) çok acı çekiyor. Motoru çok güzel ama kendisi yanlış tercih kurbanı Böyle araziye girmek istiyor ama bir yere kadar (duke'nin sakalının yettiği yere kadar ). Aynı acıyı CBR sahibi de çekiyor gibi sanki
"
Hi Polat
Good day!
Now pls check below quotaion of the oil seal and dust seal as well as freight cost:
The fork of ARX03RC was difference as normal fork,there have 2pairs oil seal and dust seal inside,so you have to reconsider the quantity.
Unit price of seal:$3.28/1 pair
Freight:58USD go by DHL.
Best regards
ERICA
"
Vay arkadaş, bayadır FastAce fabrikası(bizim amortisör üreticisi) ile mailleşiyorum, amortisör keçeleri için.
3.28 dolarlık 1 keçe takımı için 58 dolar kargo parası çekiyorlar. DHL, FEDEX, UPS den başka bişeyle de göndermiyorlarmış. Yani kafayı yememek elde değil, 2 çift alacaktım, şimdi neyapcağımı bilemiyorum.
.......................... Mondial.
mondiden istiyecen istediğini belirten birde dilekçe yaz altına belirt bu dilekçe 2 nüshadan oluşur diye, sonra sanayi ve ticaret bakanlığına şikayette bulunacağını , satılan malın 10 YIL yedek parçasını bulundurmak/tedarik etmek zorunluğu olduğunu belirtirsin. 1 aya kadar gelir.
Ne acısıymış o yok acı macı, ktm bu girer heryerlere
Evet yakın zamanda güzel bir enduro edinmeli ya. Beynam iyiydi de, bana yetmedi daha o teker izlerinin dışındaydı gözüm.
Bu arada ulaşım işinde de oraya sık gidip gelen veya rasgele gezi forumlarında buraya gelecek birinden getirmesini rica etmeyi denesene bir
Heil Spellcheck
kardeş ankarada cross motorlardan anlayan bi tamirci yokmu. ktm, husaberg vs. bul böyle bi ustayı onlar halleder her türlü, benim amartisörde kaçırıyordu, 1 günde halloldu bitti. keçelerin yağ kaçırması bu işin doğasında var, sık sık başımıza gelecek, o kadar yüklenmeye dayanmıyor. ayrıca benim keçeyi değiştirmeden sorunu hallettiler, nasıl yaptılar bilmiyorum. 2500 km dir sıkıntı olmadı daha.
gaz teliyle ilgili nasıl bir sorun yaşıyosun ?
Ankarada öyle 1-2 yer var. İşçilik ve genel olarak ücretleri pahalı. Hem de böyle bişey için gitsen baya pahalı fiyat yerim. Keçeleri temizleyebiliyorsun, hiçbişeyi sökmeden. biz de yaptık. Şimdi düzeldi sayılır benimki de. Ben sadece ileride lazım olur diye araştırıyordum.
Umurcanın KTM si de keçe sorunu yaşadı, ama o bildiğin damla damla akıyormuş. Yani keçesi patlamış. Çektikleri fiyatı kendi söylesin, işçilik, parça vs,,, Yarın birgün bizim keçeler de gayet patlayabilir.
Bizim motora fren baltası bakıyorum, adam mondial yazısını görünce "buna uygun balata yok, olmaz" diyor hemen. Uğraşması için zorlasan kimbilir nekadar fiyat isteyecek iş bitince. Şimdi senin ustan var ama ben yarın keçe patlattığımda ne yapıcam onu düşünüyorum. Kimse bakmıyor, yada getir motoru bırak diyor adam.
Adamdan amortisör çorabı istiyorum, "Mondial'e olmaz biz KTM lere takıyoruz bunları" deyip satmadığını(telefonda) biliyorum yav
Sevisler, ustalar bir acayip burada, en güzeli işini kendin halletmek ankarada
Gaz teliyle sıkıntım yok, yeni karbüratör için bakıyorum
o ustaların eline düşmektense sen araştırmaya devam et o zaman, yapacak birşey yok
mondinin yedek parça sitesine baktım şimdi, yeni parçalar gelmiş heraldi fiyatları eklemişler. ön ve arka balatalar ve fiyatlarda uygun.
Ben ön fren performansına çok hayran kalmadığım için ön balataları değil ama arka balataları şiddetle mondialden yani orjinalinden alınması taraftarıyım. Çok kullanıyorum arkayı ve 10.000 kmye geldim daha baya bir gideri var, geçen söktüğümde bakmıştım. Arka fren performansı zaten çok yerinde, dozaj vs,,, böyle uzun ömürlü ve uygun fiyatlı balata iyi olur.
Lakin ön frenler benim vahşi cazibeme ve sürüş performansıma göre biraz hissiyatsızlar ....
@umurcan bundan sonra denize düşen birisi olarak bize sarılmanı tavsiye ederim, parçalarını al gel, işçilik bizden
#sürenadam
Hea Bundan sonra elektronik ve garanti kapsamı dışında birşey olursa atıcam üzerine motoru, seninkini alıp kaçıcam
bende elektronik tamiratını yaparım , geçen aylarda flaşörü tamir ettiydim, dünde arka sinyal gitti , garantiye girmiyormuş açtım tamir ettim Layn yetkili servis benim ülen
mekaniker inizde ben olayım yemişim yetkili servisi
---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
benide alın aranıza da servis acalım bir tane nasıl fikir :D
İyi Sürüşler Kazasız Belasız Günler.
x-Treme Almayı Planlıyorum 1-2 gün içinde. Şehir içinde daha çok kullanıcam ve o yüzden supersport lastik takmayı planlıyorum takilabiliyormuyuz ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)