muğla- denizli yolu kale ilçesi eski kaleden (tabei) bir görüntü
muğla- denizli yolu kale ilçesi eski kaleden (tabei) bir görüntü
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Oo motorun çok temizmiş, satılık mı hocam
#sürenadam
Hayırdır düştün mü ? Geçmiş olsun...
#sürenadam
mahkımlar ezmiştir bizim gariyanı bu arada geçmiş olsun da yaw sizinkiler dublex lastikmi laaa nasıl oluyor telli dublex
2012 2013 yeni modeller bu olabilirmi
tunç hemen geldi video resimler yarın ;)
Herifff yaaaa
ANGARAJ
Şu morimaii diye paylaştığın videodaki motor bizimkine çok benziyor ama şu resim beni şüpheye düşürdü;
Mormaii VT250
Sanırım Apachinin şu 28hp lik olan modeli olsa gerek bu;
http://www.apachi.com.tr/TR/products...pachi-4v-cross
http://www.apachi.com.tr/TR/products...m-cross-onroad
Hem bizim motorun sıkıştırma oranı 11.5:1 değil hem de yakıt deposu apachinin ki ile aynı yazılmış. Egzoz da apachinin modeline daha çok benziyor(susturucu kısmı). Ama ses görüntü vs, herşey bizimki ile aynı neredeyse...
Aslaaaaaaannn!!!!!
#sürenadam
anca göre bildim yahuu net gidikti çatladaım yanlız çok kısa olmuş mehmet in bazı tespitleri oldu . bizimkiler arasında da farklılıklar var gözüküyor .
Benim SM nin ön fren balatalarının değişmesi lazım istanbulda nereden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?.
balatayı sök sirkecide sanırım motor siklet bisiklet parçacıları var zibil gibi yada bir tamirciye götür ver balataları onların elinde varsa versin yada ben yapamam diyorsan motorla gidip baktırt ama o zamanda tamirciye gitmene gerekcek balatayı söktürmen için
evet arkadaşlar kuyruk ve pilakam düştü sizinkiler sağlam duruyodur inşlah ve bu arda bazi siparişler verdim mondiye bakalım geleçekmi veya nezaman geleçek far lastikleri arka disk muafazası birde radyatör muafazası sizçe bu parçalar gelirmi mondiden
arazidemi düşürdün hayırdır kolay kolay düşecek bir yeride değil çünki arazide kulandım arkadaşlar kuyruk filan kırılacak diye bakıyorduk dedi okadar taşa kuma çalıla rağmen geçmiş olsun
arazi dönüşü yolda düştü aradık ama bulamadık birileri almış olablir neyine lazımsa ben den size tavsiye kuruklarınızı arasıra kontrol edin
araziye çıkılacağı zaman arka kuyruk sökülecek o anlaşıldı
yokmu aksiyon beyler hepiniz sustunuz .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)