Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

REKLAM ALANI
    tunctepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial extreme 250cc enduro & 150 ut enduro
    geçti geçti ağrı sızı yokta şunu anlamadım ben her gün başka yerde bir ufak ağrı oluşuyor kıllanıyorum bu gün uykudan kalktıktan sonra sağ bacağımın bileği sızlıyor sırtım sızlıyor filan

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

mehmet bu kazada olan bişey değildi zaten bilyeler dağılmıştı benim polatta ses duyormuş kontrolünü yapsındiye söylüyorum
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

[IMG]116775989in3[/IMG] evet beyler hondanın yeni 250 si elimizdekilerde güzel motor ama geçen sene bu motor olsaydı alırmıydım ben bu xtremeyi

Motosikleti
    resim gözükmüyor

[IMG]299847_10200690807381442_1436815175_n[/IMG] pardon

Motosikleti
    hala resim göükmüyor

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    O nasıl link paylaşımıdır

Hondanın enjeksiyonlu olması dışında beni cezbeden bir yanı olmadı. Fuarda gittik, gördük, bindik. İyiki Xtreme'i almışım dedim. Sonuçta çok daha uyguna geldi ve ozamanlar honda yoktu. Neyse özellikle CRF-L ve İnazuma insanı etkileyen modeller değilmiş. Sadece iyi-hoş modeller, abartılcak yanları yok.
    #sürenadam

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O nasıl link paylaşımıdır

Hondanın enjeksiyonlu olması dışında beni cezbeden bir yanı olmadı. Fuarda gittik, gördük, bindik. İyiki Xtreme'i almışım dedim. Sonuçta çok daha uyguna geldi ve ozamanlar honda yoktu. Neyse özellikle CRF-L ve İnazuma insanı etkileyen modeller değilmiş. Sadece iyi-hoş modeller, abartılcak yanları yok.
    bizimkinin sesi yeter , haftaya motosikleti getiriyorum beyler üzerine yapıştırma yaptırabilirim bide arka tekere apatat yapacatık yav zaman yok muğlada yapacam onuda artık
    cenkito bunu beğendi.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    aparatı hangi malzemeden yapmayı düşünüyorsun

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bugün zincir "master link" parçasından koptu. Kilidi filan çıkmış, sonra ayrıldı oradan felan. Ucuz atlattık valla

Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide arka tekere apatat yapacatık yav zaman yok muğlada yapacam onuda artık

Alıntı tunctepe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aparatı hangi malzemeden yapmayı düşünüyorsun
    Onu söylemiyor, 148 kere sordum, yine de geçiştirerek cevap verdi Bize de yapsa keşke
    #sürenadam

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    İyi aksamlar bir sorum olucak nacizane bilen varmıdır ??

Bi cross heyecanı aldı gidiyor bütcemi düzeltebilirsem..Sehir motoru deyilde Cross düşünüyorum..Öyle güzel havalarda binmelik ?

Fakat boyda sıkıntım var 1.65 ve 55 kilo ..Yamaha wr125x istiyorum boydan sorun olurmu en cok merak ettigim sey bu..

İyi aksamlar
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    yamahada bizimkisi kadar yükseklikte bir motor bir ayağın yere değmediği srece tavsiye edemiyorum ben 1,69 cm im yamaha wr125 le sert araz, koşularında sıkıntı yaşarsın şehir içinde gayet menun kalırsın wr en az 250 liklerinden bakmanı tavsiye ederim
    polat geçmiş olsun nasıl oldu böyle birşey yoksa artı esniyeceği kadar esnedide zincir artık beni değiştir git oringli bir zincirmi al dedi motor allahtan kaza filan yapmamaışsın

Motosikleti
    Yok arazi için demiyorum..Sehir içi kullanıcam genelde..tek tük cıkarım araziye..875 selesi.. 125 den büyük aramıyorum kendime sart koydum.Peki bu wrx ben sürebilirmiyim.TEK KİŞİ binicem artcım olmayacak.max ne kadar basabiliriz bu motoru..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    120 km max hızı var zaten arazi lastikleri ile vermiyorlar yol lastiği var ama arazide sanaarazi lastiği şart olur çıkarsan kapaklanırsın ama efendi uslu kulanıcam hoplamıyacam zıplamıyacam diyorsan i dir

Motosikleti
    Önemli deyil.Zaten arazi malesef cok yok.burda kendimi özgür hisstemek için almak istiyorum planım öyle ..Ybr sürdüm.. 780 Mm boyuyla..ayaklarım yarında cok basıyor..

Forumda su crf topiginde 1.80 le parmak uclarım basıyor diyen biri vardı..Bazı arkadaslarda kullanırsınn dediler..Anladım kimseden yarar yok En iyisi crossculara sormak dedim..

Kullanabilrmiyim yoksa vazgecip,Commutermi döneyim..

Motosikleti
    120 km max hızı var zaten arazi lastikleri ile vermiyorlar yol lastiği var ama arazide sanaarazi lastiği şart olur çıkarsan kapaklanırsın ama efendi uslu kulanıcam hoplamıyacam zıplamıyacam diyorsan i dir

Motosikleti
    Alıntı tunctepe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlısmı yazdınız ?

Motosikleti
    evet yanlış yazmışta saya bilirsin ama hızda 5 km oynar oynamaz sele biraz daha yere yakın seni kurtarıcağını sanıyorum bende cross olduğu için kafam crossa gitti sm e değil

Motosikleti
    Anladım yani ben bu modeli süremem dogrumu ?

Motosikleti
    sürersin sm modeli cross modelinden alçak bir kaç işlemlede bir az daha extra düşürebilirsin dediğim gibi tek ayağın yere deyse yeter ama öncelikle bir bayiye yada olan birinden üstüne tünemeyi rica et ve daha alçala bilirmi filan diye sor

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi aksamlar bir sorum olucak nacizane bilen varmıdır ??

Bi cross heyecanı aldı gidiyor bütcemi düzeltebilirsem..Sehir motoru deyilde Cross düşünüyorum..Öyle güzel havalarda binmelik ?

Fakat boyda sıkıntım var 1.65 ve 55 kilo ..Yamaha wr125x istiyorum boydan sorun olurmu en cok merak ettigim sey bu..

İyi aksamlar
    Denizliye gelebilirsen haftasonu bi SM kullandırayım, fikir sahibi olursun
    cenkito bunu beğendi.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)