Sadece isim... bazı yerlerde 254cc diye okudum ama sanmıyorum, bizim ki gibi 249 cc dir büyük ihtimal
Sadece isim... bazı yerlerde 254cc diye okudum ama sanmıyorum, bizim ki gibi 249 cc dir büyük ihtimal
#sürenadam
şimdi ben para ödemediğim için bilemiyorum fiyatı yuvarlak olarak hatırladığım gibi söyledim bu arada polat diyeceğime mehmet demişim performans iyi tabi yağdan arındıktan sonra bir ön amortisörlerin keçelerini bir yenileyim ozaman daha iyi anlaşılır
Beyler;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19403277/detay
Mondi 300cc
Şu ilan sahibine bir şekilde ulaşıp 300cc mevzusunu açığa kavuşturalım derim? Yani nereden bulmuş parçaları, kimden temin etmiş vs, vs,. Hepimiz birden aramayalım ama Özellikle araştırmacı gazeteci Emin arkadaşımızı yardıma çağırıyorum burada biliyorum okuyorsun bu sayfaları...
Ben adamı aramayı düşünüyorum ama size de bir sorayım dedim, istanbulda olup adamı görmek daha faydalı olabilir, bazıları telefonda fazla konuşmak istemiyor da...
#sürenadam
siteden mesaj çektim, cevap gelirse yazarım. madem yükseltiyon yap 400-450 babalar gibi demi
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Heee, sonra kranktan tut radyatöre kadar herşeyi değiştirsim emmim Siteden derken, sahibinden mi?? Orada mesaj seçeneğini göremedim ben...
Bir de sen niye face'den cevap yazmıyon bakym. Bizim gruba bişeyler paylaşabiliyor musun? Yoksa sana da mı kapalı? Grup ayarlarında "Herkes paylaşımda(video,resim,vs,vs,) bulunabilir" türü seçenekler açık ama Tunç moderatör olmasına rağmen bişey paylaşamıyormuş. Bugüne kadar da söylemedi bana, şimdi üst.yönetici yaptım da rahatladı resmen
#sürenadam
@polat tunç moderatörlükten üst.yönetici biz ise AMELATÖR isyeaaaannnnn , biraz foto çekeyimde atayım
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
ula yazık yazık sayfayı açan kuran kim yok arkadaş insanlara iyilikte yaramıyor .
#sürenadam
2 sininde baskı işlerini ala bilirim
hahah aga maliyeti kurtartında başka birşey istemem iş yok güç yok bitek ucuza iş yaptıra biliyorum ama iş olursa söz mehmete ve sana özel tasarım memeht xtrem dresing tshirt ve sticker çalışmlarını yaptırtırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
mehmet telefonun kapalı
aman zeval vermesin egzosumu lakin getirtmesi birdert inşallah yıllarca güzel güzel kullanırız tioide güzel seside 2 3 metreden adamın suratına egzosun havasını basmasıda
benimde değiştirdiğim arka sinyallerin kapakları yok düştü kaç aydır yağmur çamur kulanıyorum o şekilde banamısın demedi eski sinyalde zikir yapmaktan boynu kopmuştu
Benim sinyaller hiç kopmayacak gibi duruyorlar Demekki kopuyorlarmış... Yanlız ben aynısından isterim, olmazsa olmaz... Nerden buluruz ki böyle esnek sinyal ??
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)