Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
Reklamlar
-
18 Ocak 2013, 11:23
poti flasörden sonraki kablolara bakıcaksın büyük olasılıkla o kabloda problem var dağıtan başkada bişey yoktur ha belki soğuktan flaşörde birşey vardır belli bir sıcaklığa gelince devreye giriyordur bunlar hep ihtimal ler içinde yanlız benim motoru sokucak garajım filan yok hergün motor yağmur yiyor yinede sinyallerde problem yok şu sıralar maddi sıkıntılar yüzünden ön jant bilyeleri ve egzos sorunlarına giremedim zaten motoru çok sıkıştırmaktan egzos biraz açtı kendini zaten onu yaptırırken içindeki katalizör peteklerini de alırsam borunun içinden tam olucak bu arada bir şey farkettim ön kalkıyor amam motorun gazı anında çıkartamadığı için okadar kolay kalkmıyor + lastik değişimine gitmemin zamanı geldi her halde 12 000 km ye geldim sayılır 400 km lik bir zamanı kaldı arka şı sırlar iyi yerde tutunma yapmıyor yoların ıslaklığı ve çamurundan dolayı
Reklamlar
-
18 Ocak 2013, 11:41
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
ufff Sağlam kapak bebe
O zaman bu resimde benden sana gelsin...
ANGARAJ
-
18 Ocak 2013, 12:26
tunctepe adlı üyeden alıntı
poti flasörden sonraki kablolara bakıcaksın büyük olasılıkla o kabloda problem var dağıtan başkada bişey yoktur ha belki soğuktan flaşörde birşey vardır belli bir sıcaklığa gelince devreye giriyordur bunlar hep ihtimal ler içinde yanlız benim motoru sokucak garajım filan yok
hergün motor yağmur yiyor yinede sinyallerde problem yok şu sıralar maddi sıkıntılar yüzünden ön jant bilyeleri ve egzos sorunlarına giremedim zaten motoru çok sıkıştırmaktan egzos biraz açtı kendini zaten onu yaptırırken içindeki katalizör peteklerini de alırsam borunun içinden tam olucak bu arada bir şey farkettim ön kalkıyor amam motorun gazı anında çıkartamadığı için okadar kolay kalkmıyor + lastik değişimine gitmemin zamanı geldi her halde
12 000 km ye geldim sayılır 400 km lik bir zamanı kaldı arka şı sırlar iyi yerde tutunma yapmıyor yoların ıslaklığı ve çamurundan dolayı
Vay be abi motorun üzerinden hiç inmiyorsun heralde.
-
18 Ocak 2013, 13:09
tunctepe adlı üyeden alıntı
flasörden sonraki kablolara bakıcaksın büyük olasılıkla o kabloda problem var dağıtan başkada bişey yoktur ha belki soğuktan flaşörde birşey vardır belli bir sıcaklığa gelince devreye giriyordur bunlar hep ihtimal ler içinde yanlız benim motoru sokucak garajım filan yok
hergün motor yağmur yiyor yinede sinyallerde problem yok şu sıralar maddi sıkıntılar yüzünden ön jant bilyeleri ve egzos sorunlarına giremedim zaten motoru çok sıkıştırmaktan egzos biraz açtı kendini zaten onu yaptırırken içindeki katalizör peteklerini de alırsam borunun içinden tam olucak bu arada bir şey farkettim ön kalkıyor amam motorun gazı anında çıkartamadığı için okadar kolay kalkmıyor + lastik değişimine gitmemin zamanı geldi her halde 12 000 km ye geldim sayılır 400 km lik bir zamanı kaldı arka şı sırlar iyi yerde tutunma yapmıyor yoların ıslaklığı ve çamurundan dolayı
flaşör, elektronik olduğu için sıcak soğuk etkilenmez (-30 / + 70 ) ama bendeki gibi soğuk lehim vardır, moturu çalıştır, ön kafa grenajını aç göstergenin altında siyah bir kutucuk yerinden çıkar (plastik bir tutturucu var) sinyali aç kutucuğa hafiçe vur arada çalışıyorsa kesin soğuk lehim var. ya benim gibi açıp kendin yapacan, yada servisten iste garantiye girer.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
18 Ocak 2013, 13:12
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
flaşör, elektronik olduğu için sıcak soğuk etkilenmez (-30 / + 70 ) ama bendeki gibi soğuk lehim vardır, moturu çalıştır, ön kafa grenajını aç göstergenin altında siyah bir kutucuk yerinden çıkar (plastik bir tutturucu var) sinyali aç kutucuğa hafiçe vur arada çalışıyorsa kesin soğuk lehim var. ya benim gibi açıp kendin yapacan, yada servisten iste garantiye girer.
Sinyali açıcam diye kırmışsınız tamir edip kapasanız bile eskisi gibi su geçirmez olmayacak. 3-5 liralık parçayı tamir etmeye değer mi.
-
18 Ocak 2013, 21:02
yok bakkala bile onla gidiyorum eve girse düşün artın nerelere giderim
-
23 Ocak 2013, 13:38
-
23 Ocak 2013, 18:48
-
23 Ocak 2013, 19:15
@polat sol kurvardan atağa geçti rakipleri ile arayı kapatıyor sayın seyirciler
-
23 Ocak 2013, 19:22
-
24 Ocak 2013, 01:52
-
24 Ocak 2013, 02:16
Uff araba kadar yakıyodur bu.
-
24 Ocak 2013, 11:23
manifoltu ne yaptın merak ediyorum
-
24 Ocak 2013, 13:32
Montaj esnasında ortaya çıkar artık, ben de tam kestiremiyorum...
-
24 Ocak 2013, 13:42
birşey değilde bu karbüratör ile ses nasıl çıkar acaba , kendi karbüratörüyle çok çıkıyordu bununla düşünemiyorum
-
24 Ocak 2013, 15:34
Karbüratör sesi okadar etkiler mi ??
-
24 Ocak 2013, 15:39
Syanur adlı üyeden alıntı
Karbüratör sesi okadar etkiler mi ??
etkiler, biraz daha çok bağıracak kesin
-
24 Ocak 2013, 18:58
Apartmana almayacaklar yakında Pöti Çocuğu :
ANGARAJ
-
24 Ocak 2013, 21:13
sanma egzos peteklerini sökersen ozaman çıkar çünki karbüratörden giden motora gidiyor çıkış egzos
-
25 Ocak 2013, 13:14
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)