alkışlamayı ben ayakta yapıyorum totonuz nerde olduğu benim için önemli değil
alkışlamayı ben ayakta yapıyorum totonuz nerde olduğu benim için önemli değil
Yaşasın, sonunda konu başlığımız altında toto muhabbeti de çevirdik. Harbi Xtreme başlık burası
#sürenadam
poti sen neyapmışın face deki grubu ben dahil herkesi kendin dışında modoretör yapmışsın . ayıp utanır insan biraz sorar
Yoo, ben hiç bişey yapmadım... Önce sorsana sen mi yaptın diye. Ben kendimin mod. olduğunu bile bilmiyordum sen söylemesen. Nasıl mod yapılır hiç bilmiyorum...??
#sürenadam
biz mod olmuşuz sen yönetici olmuşsun mehemte bana ekreme yöneticilik veri ver
komik olan ben kurdum adam yönetici oldu onasıl oldu onu anlamadım ki herkesi yönetici yapmıştım
@polat dayanma ağaça kurur , güvenme polata alır elinden yöneticiliği :D
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Adam olun, akıllı olun len... Herkeş akıllı olsun bak, üst düzey yöneticiyim...
Dün "gece yarısı operasyonu" ile bir mod.u sayfamızdan attım Gizliden gizliden sayfa ismiyle yazıp ortalığı karıştıran kişinin o olduğunu tespit ettim. O kendini biliyor
Ben nasıl üst düzey yönetici oldum diye merak edenler fazla kurcalamasınlar, bundan sonra sıkı yönetim ilan ediyorum, otoritemi sorgulayanı yakarım!
http://www.youtube.com/watch?v=QjZQJdz5J_4
#sürenadam
Gençler, benim sinyallerde bir sıkıntı var.
Önceden sağ ön siyalin çalışmadığını görmüştüm. Kafa plastiğini açınca baktım ki kablosu çıkmış.
Ama şimdi tüm sinyallerim gitti. Sürüşe başladıkta 5~10 dakika kadar sonra çalışmaya başlıyorlar. Bu dün gece birkaç kere tekrar edince dikkatimi çekti. Havalar çok soğuk. Acaba diyorum soğuktan bişeyler donuyor da sonra ısınınca çalışmaya başlıyor olabilir mi?
Hangi parçayı kontrol edeyim??
#sürenadam
adam doğru söylüyor orda karın altında kalıpta kablolardan ilerledise oksitlenmede yapmış olablir ki soketin çıkma gibi bir durumu var senin motorda soket sağlam değildir
İşte dedikleriniz doğrultusunda tekrardan soruyorum, biyerde oksitlenme var yada soket çıkma durumu var diyelim, 4 sinyalin de çalışmasını engelleyecek olan parça hangisidir, gidip ona bakalım diyorum...? Röle felan olabilir mi?
#sürenadam
al çinli değil mi işte asdjalşsjdaşlsjkd
FLAŞÖR denilen bir alet vardır
Sinyalizasyon için elatirik gönderme işlevini yerine getirir. sorun onda olabilir
olmayada bilir
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 17:57 ----------
kaç km desiniz gençler, önemli birşey var mı
bi güncelleme çekin hele ahaliye
km leriniz,
yakıt durumları,
zeminlere göre lastiklerin durumu,
gaç basıyo
Benim Km ÜÇ! Yakıt tüketimim de BEJ!!!
6.000 oldum sanırım, bakmıyorum epeydir göstergeye. Yakıtı da epeeeeydir ölçmüyorum. Ama 4 litrenin altında olduğunu biliyorum sadece. Fuelly.com dan KLR, KLX yada benzeri motorların tüketimine baktıktan sonra ve her kırmızı ışıkta "gaz açarak!" kalkış yaptığımı düşündükten sonra altım kuru, polat mutlu...
Zemine göre lastik seçmem. Her zeminin lastiği olurum! Islak zeminde babamı tanımam, kuru zeminde sıkıntı yaşamam... Geçen de yazdım zaten, antrenman yaparken arka lastikle adımı yazacam diye biraz aşınmalar olmuş
Sıkıntı yok çok şükür, şu sinyali bir halledeyim.
#sürenadam
yav arkadaş şu söylediğini bir başkası yazsa bol bippppp li bir konuşma yapardım, polat sen ki şu sayfanın müdavimi ayrıyetten araştırmacı gastecisisin , ben zamanında "ARIZA BENİM İŞİM" adlı tamir fotobelgeselinde olayı anlatmıştım
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
sinyal verince içinden tik tak ses gelen parça değil mi o
Keşke sorun flaşörden olsa 5 liralık parça. tesisatta sorun varsa fazlasıyla can sıkıcı oluyor çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)