Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
Reklamlar
-
13 Aralık 2012, 21:59
gözden kaçan gerçekyada unutulan çelik jant pahalı olur kemik jantta olmaz çünki crossda dublex cant kullanılmaz nedeni ise bir tepeden bırak 5 metre yükseldin ki 2 metre yüksel tekerleklerin üstüne bindiğinde direk çelik janttan lastiklerini fırlamış bulursun ama bulurkende sende yerde yatar vaziyete olursun keza full şişik kulanılmıyor lastikler 20 psı flan basılıyor ancak devamlı yoldaysan yüksek hava basarsın . yani şabren ve lastik 2 lisi enduro ve croslarda vaz geçirlmez şimdi yarışlarda muz iç lastik kullanıyorlar hatta bizim iç lastikler normal cross içlastiği bile değil cross içlastikler dışlastikler kadar kalın nerdeyse
Reklamlar
-
14 Aralık 2012, 02:07
Arkadaşla avrupada olsun uzakdoğuda olsun degisik markar altında birsuru ulkede satılıyor bu motor.Yok mu parcalarını satan bir veb sitesi. Ben bir siteye den geldim birsuru jant olsun parca olsun hemen hersey var ama posta yapıp gonderirler mi emin degilim. Soyle çeşit olan bi site yok memlekete girip bakalım..
happy-motorparts.de/
shop suche yi secin Warengruppe de pit bike dirt bike a bakın birsuru jant var amortisor var ne ararsan var
-
14 Aralık 2012, 19:18
aga galiba benim egzos dağılacak
-
14 Aralık 2012, 19:25
tunctepe adlı üyeden alıntı
aga galiba benim egzos dağılacak
Hayirdir ???
-
14 Aralık 2012, 19:28
tüpün dış yüzeyi puntolardan atıyor gibi belki egzostaki petekleri aldırmam için vesile olur bekliyorum bir ara götirimde 3 bir arada çıksın
-
14 Aralık 2012, 19:33
Ya ben egzozun bağlantı yerinden kırılmasını bekliyordum sende, araziye felan girdiğin için. Önceden de paylaşmıştım, o bağlantı çabuk kırılıyor diye. Yanlız sen o puntoları nasıl attırdın... Bence egzoz sıcakken su felan geldi yada soğumasını beklemeden yıkamaya felan kalktın unutup..? Hani normalde atmaması lazım tabi ama olsa olsa ancak böyle ani sıcaklık değişimiyle punto atar diye düşünüyorum...
-
14 Aralık 2012, 20:34
puntolr yer,de duruyor etrafındaki yer açmış sanırm yada titreşimden pontoların bulunduğu yer büyümüş sallanıyor hafifiten eğzos bu günlerde fazla sıkıştırdım motoru ondan da ola bilir
-
14 Aralık 2012, 22:27
Neyse şanslısın ki senin o taraflarda crossçu felan çok. Bu tür sıkıntılarda ne yapılacağını az çok yardımcı olurlar sanırım
-
14 Aralık 2012, 22:43
para olsa petekleri çoktan aldıracaktım hayır işleyinde bana fon açın
-
14 Aralık 2012, 22:51
kaç para ki ya, kestirip temizletcen, sonra tekrar kaynak.... Bence 50 tl ye halledersin
-
14 Aralık 2012, 23:34
50 tl olsa 50 kere takla atarım durumlar feci :D
-
15 Aralık 2012, 04:24
50 tl olsa 50 kere takla atarım durumlar feci :D
Hacı hesap numaran ne??
Taklaları videoya kaydetmek suretiyle sponsor olabiliriz yani polatla
ANGARAJ
-
15 Aralık 2012, 18:15
küçük enişte ellerini kavuşturur ve yazar nedemek kısa metrajlı bir belgesel bile yaparım arada rulmanların parasıda çıkarsa dem keyfine bu gün sökecektik tekeri sökme dedi para yoksa dağılmışssa gidip almak zorunda kalırsın dedi düşün durum o derece
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200197929451733
-
20 Aralık 2012, 19:15
8000 tl nakit var ya bu moto calibre alıcam yada xtreme supermoto ama karasızım :s son hız ne xtreme supermotonun trafikte yavaş kalıyormu
-
20 Aralık 2012, 22:14
motorun sıfırı yok şuan nette az kulanılmış güzel bişey 6000 tl ye filan bula bilirsin 120 140 arası bir hız bula bilirsin
-
21 Aralık 2012, 01:12
küçük enişte ellerini kavuşturur ve yazar nedemek kısa metrajlı bir belgesel bile yaparım arada rulmanların parasıda çıkarsa dem keyfine
bu gün sökecektik tekeri sökme dedi para yoksa dağılmışssa gidip almak zorunda kalırsın dedi düşün durum o derece[COLOR="Silver"]
tunç o kmde rulmanlar nasıl bozuldu ben hala orda kaldım
ANGARAJ
-
21 Aralık 2012, 12:38
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
tunç o kmde rulmanlar nasıl bozuldu ben hala orda kaldım
Benim bildiğim ktm rulmanları bozulmamış. Tunç'un orjinal rulmanlardan ses geliyormuş, onu da uyar diye KTM rulmanlarıyla değiştirmek söz konusu... diye anladım.
-
21 Aralık 2012, 23:19
aga burda yollar ciddi bozuk ve çok kasis var ve ben kasisilerde neden se gaza gelip ağrlaşıcama veriyorum gazı onuda bırak biliyorsunki adamlara uyup dağa çıkmıştım bir kaç önteker patlmasında işinin ehli olmayan lastikçilerin mili çekiçle çakma girişimlerinden de şüpheliyim ki bizim rulmanlar madein rpc dir korkudan açıp baktıramadım bile rulmanlara polatınli sağlamsa bakaın nemen rulmanmış bide ordan fiyat alın belki bodrum diye bizi burda kölemeye çalışıyor olmasınlar
-
21 Aralık 2012, 23:28
aga burda yollar ciddi bozuk ve çok kasis var ve ben kasisilerde neden se gaza gelip ağrlaşıcama veriyorum gazı onuda bırak biliyorsunki adamlara uyup dağa çıkmıştım bir kaç önteker patlmasında işinin ehli olmayan lastikçilerin mili çekiçle çakma girişimlerinden de şüpheliyim ki bizim rulmanlar madein rpc dir korkudan açıp baktıramadım bile rulmanlara polatınli sağlamsa bakaın nemen rulmanmış
bide ordan fiyat alın belki bodrum diye bizi burda kölemeye çalışıyor olmasınlar
Çekiçle tık tık diye mili itelemenin bi zararı olamaz ama elbet vardır jantı hizalamadan mili çekiçleyen çakma ustalar.
-
22 Aralık 2012, 01:12
Benimde sol on amartisor bir iki haftadir yag kaciriyordu. Kece patlamistir diye tahmin ediyordum ki bi kac kez direk on teker uzerine burun ustu yarim metre yukseklikten dusmustum amartisorler dibine kadar kapaisti. Ustaya goturdum kece patlamamis sadece gevsemis dedi. Sikmislar yag komple degismis. Bidaha sizdirirsa keceyi degistiririz dedi elinde yokmus ama bulunabilirmis. 15 20 lira falan tutar dedi kece icin
Ustaya sormadim ama garanti kapsamina girermi bu ariza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)