Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
Reklamlar
-
21 Kasım 2012, 13:47
Syanur adlı üyeden alıntı
Valla istemsiz oldu. Motor aninda stop ediyor. o sirada jigle acik gaz vermeye calisiyorum, bir yandan motorun ustundeyim, daha fazla gurultu etmeden hemen hareket edeyim dedim calistirir calistirmaz, ama hareket etmeden jigleyi kapatmam lazim yoksa garajdan cikamiycam, motorun ustunden karburatore uzanmaya calisiyorum jikleye... jigleyi zar zor kapattim tabi gaz acildi otomatikmak....derken gol oldu gooooollll )))
Beckenbauer, tacsiz kral Pele, Nadia Komanachiii vurdu ve gollllll... :D
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Reklamlar
-
21 Kasım 2012, 13:49
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
bi laf vardır bizim oralarda "gulaklarım zın zın zıngırdayo" , benim motoruda bir kaç müşteri çıktı bakalım kime kısmet olacak hayırlısı
inş. hayırlısıyla satarsın abi
-
21 Kasım 2012, 13:51
siyanür de bana satsa da 5 lira versem motoruna
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
-
21 Kasım 2012, 14:11
ozgur325 adlı üyeden alıntı
siyanür de bana satsa da 5 lira versem motoruna
Lutfen mantiksiz teklifler icin aramayin, tel.e bakmiyorum, mesaj da gondermeyin onlara da bakmiyorum anasini satayim. Fiyat sondur, pazarlik hele hic yoktur babu$. Takas yanlizca Kuba STRKLMNOPYZ ile olur, japonlarla takas dusunmuyorum. Simdiden hayirli ossun...
-
21 Kasım 2012, 14:24
Lutfen mantiksiz teklifler icin aramayin, tel.e bakmiyorum, mesaj da gondermeyin onlara da bakmiyorum anasini satayim. Fiyat sondur, pazarlik hele hic yoktur babu$. Takas yanlizca Kuba STRKLMNOPYZ ile olur, japonlarla takas dusunmuyorum. Simdiden hayirli ossun...
akarı kokarı var mı ve full + full mu
-
21 Kasım 2012, 15:18
patiska sendemi satıyorsum motoru hayırdır aga
-
21 Kasım 2012, 15:31
makseli adlı üyeden alıntı
akarı kokarı var mı ve full + full mu
Akaryakıt, mazot kokuyor... Hergün mazotla siliyorum, besliyorum grenajlarımı... Benzini fullüyorum ancak 200 km dayanıyor.
Üzerinde extra olarak;
E-bay - elcik korumalar,
AliExpress - elcük koruma bağlantı aparatları,
DealExtreme - koso imitasyon aynalar (orjinal ve bir çift YBR aynası yanında verilecektir)
Ali'X - Ayna bağlantı aparat ve yuvaları
Osram N.B.+ H4 ampul
DX'ten - Kenda marka bisiklet elcikleri...
vs,,,vs,,,
TopKãse +100TL ye satılır...saygılar
-
21 Kasım 2012, 15:55
Ama Sticker sevdamızdan vazgeçmicem, yapacam üleyn sticker çalışması , gerekirse tunç'a gönderir yapıştırır. Her türlü Dijital işlem yapılır, modifiye, duvar kahadı , tişört çalışması, Grafiti filan feşmekan
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
21 Kasım 2012, 23:38
aslanım mümtaz sen tshirt bastırta önce benim stickerlar bozlursa senin kileri kulanırız
-
21 Kasım 2012, 23:48
Alana şimdiden hayırlı olsun yazmamışsın panpa
-
22 Kasım 2012, 01:38
Benim motorun jantları değiştirmeden arkaya 130 80 17 öne 90 90 17 kros lastik sipariş verdim yarın gelecek hafta sonu takacağım resim yükleyebilirsem ekleyeceğim.
-
22 Kasım 2012, 02:34
gazi. adlı üyeden alıntı
Benim motorun jantları değiştirmeden arkaya 130 80 17 öne 90 90 17 kros lastik sipariş verdim yarın gelecek hafta sonu takacağım resim yükleyebilirsem ekleyeceğim.
Bekleriz resimleri Ben de düşünmüştüm ancak 17" jantla kaldırıma çıkarken bile yeri geliyor zorlanıyor motor. o yüzden okadar küçük lastikle araziye girmek bilmiyorum nasıl olur. Ama toprak yolda gezilecekse veya tarla tarzı yerlere girilecekse sorun olmaz bence, çok da güzel olur bence...
-
22 Kasım 2012, 03:36
ule senin topkase amma pahalı imiş bende arwich top kase kappa 70 tl
-
22 Kasım 2012, 17:41
evet arkadaşlar cross modelinde yada enduro modelinde kafasında soru işareti olan arkadaşlara iç rahatlatıcı bir görsel
http://www.youtube.com/watch?v=jEdkX...feature=relmfu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=ziOhH...feature=relmfu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=rVFXP...feature=relmfu
-
23 Kasım 2012, 00:21
Bekleriz resimleri
Ben de düşünmüştüm ancak 17" jantla kaldırıma çıkarken bile yeri geliyor zorlanıyor motor. o yüzden okadar küçük lastikle araziye girmek bilmiyorum nasıl olur. Ama toprak yolda gezilecekse veya tarla tarzı yerlere girilecekse sorun olmaz bence, çok da güzel olur bence...
Nazilli Mondial yedek parça sorumlusu Asker arkadaşımın eşi aradım 21 jant yok, (ne hikmetse) jant gelene kadar 17 ye devam daha sonra 21 yapacağım inşallah.
-
23 Kasım 2012, 12:06
poti garantiden çıkartmasaydın motoru benim gibi malzemeyi sie sie getirttirirdin senin magnetlere baktım dean marka bir tane varmış o uyumlu olabilirmiş dün sabahtan satılmış vidalı arıyoruz ve dedğin gibi benim tek düşüncem ellerinde yedek parçada liste fiyatı gözükenlerden olduğu gerisi yok gibi geliyor
-
23 Kasım 2012, 12:12
-
23 Kasım 2012, 13:53
Ben yedek parça fiyatı gözükenlerin bile olmadığını düşünüyorum ya neyse... Ayrıca yedek parça olayı için garantili olması gerekmiyor motorun. Kanun gereği yeterince yedek parçayı bulundurmak zorundalar. Bu motorun garantisi 2 yıl. Ama bana 2 yıldan sonra bile yedek parça temin etmek zorundalar(yanlış hatırlamıyorsam 10 yıla kadar). Yani garantiyle alakası yok olayın. Bir de buradaki servise söyledim, siz sipariş geçin, zaten parası neyse vericem dedim, yok bize sipariş vermeyiz diyorlar. Döveyim mi adamları!
Olum şaka maka senin şu yedek parça olayına girmiş olman resmen mucize oldu bizim için
Yani en azından artık bir cevap alabileceğimiz, sinirlendiğimizde sayıp sövebileceğimiz bir yedek parça sorumlu genel baş müdürüsün sen benim gözümde
(her nekadar mondial adına çalışmasan da)
çocuk sen telefonla aradınmı mondialin fabrikasını? Bi de hele bana??
ANGARAJ
-
24 Kasım 2012, 02:40
polat sorduğun apaçi egzos işide olucak gibi önce sipariş durumu kesinleşsin fiyata attsın mondialde
-
24 Kasım 2012, 21:11
Üstad sana zahmet bir sorar mısın Extreme modellerinin ne gibi yedek parçaları mevcut ellerinde? Ciddi söylüyorum, ellerin hiç bir yedek parçanın olmadığına inanıyorum. En basitinden düştüm, fren manetim kırıldı...Mondial'e soruyorum hiç ses yok. Hani tanıdığın olduğu için daha samimi konuşabilir sana sorumlu bayan, ellerinde ne var ne yok gibisinden...yada nezaman yedek parça getirmeye başlayacaklar gibi.
Bana söylenen nazillide sadece montaj yapılıyor parçalar çinden geliyor öyle yedek parça falan yok sadece eksik yada arızalı parça gelirse montajda bir motor oluşturulamadığından kalan parçalar yedek parça oluyormuş gibilerinden yada sipariş verip getiriliyormuş oda uzun ve zahmetli bir iş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)