Sponsorum olun, yazayım motorun üstüne;
"Kesintisiz Güç!",,,, "SüperTaTaR"...."Düzlükte geçme beni, ışıklarda geçerim seni"
Sponsorum olun, yazayım motorun üstüne;
"Kesintisiz Güç!",,,, "SüperTaTaR"...."Düzlükte geçme beni, ışıklarda geçerim seni"
#sürenadam
motorun döşeğini yaptırdım bakın bakalım beğenicekmisiniz
bu pazar araziye çıktım arkadaşlarla birtek dizlik taktım nasılsa sen abarmıyacaksın dediler 3 4 defa motoru onlar çıkardı adalar kolay patika filan dedi de küyim öyle patikaya bir iniş vardiki sormayın arka tkeri kitleyip iniyorlar motor aşağıya kayarak düşüyor zaten ilk yola çıktık herifler bir tepe gösterdiler benim motor yermi bırak ben yerim diye düşündüm harb, yedi yedirdim dönüştede bodrum cross pistine girdik çocuk oyuncağı geldi oralardan sonra inanılmaz yorucu ve zevkli idi adamlara ettiği eziyette cabası
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
aynen aksiyon kamera alınsa , güzel şeyler olur bi Gopro hero almalı
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Gopro da ucuz değil ki, bizim arkadaş şöyle bir kamera aldı. Gelsin bakacağız. Değer mi değmez mi ?
http://www.sanalpazar.com/Kask-Kamer...en__isp3690618
Bende bundan bir tane almayı düşündüm. Arkadaşın benden önce davrandı. Onun kamera kötü olursa bundan sipariş edeceğim.
http://www.aliexpress.com/item/Free-...648912122.html
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Seleyi gördüm, güzel olmuş tunç, SüperToTo olmuşsun sende Nekadara yaptırdın ve daha önemlisi sen memnun musun?
#sürenadam
ilk kamera : 1.3 cmos ve 80 derece açısı var, ikinci kamera 5 cmos ve 130 derece açısı var
Gönül isterdiki gopro olsun ama o kadar para yok. Hele bir gelsinler. video ve foto paylaşımına geçerim.
ŞİMDİ KASK KAMERASI VARMIŞ AMA ALMADILAR YANLARINA ÇÜNKİ MİLET DAĞTEPEYE GÖK YÜZÜNE BAKIYOR OLUYORMUŞ DEDİM BEN TAKSAYDIM NASILSA BÜTÜN YOLU NERDEYSE OTURARAK GİTTİM ÇOK HOŞTU GÜZELDİ FİLAN AMA İNANIN FOTORAF MAKİNESİ OLMASINA RAĞMEN ÇANTADAN MAKİNEYİ ALMAK İÇİN BİLE GÜCÜM KALMADI HERİFLERDEKİ YAŞAMA ENERJİSİNE TAPTIM YOKUŞ YUKARI ÇIKARKEN BİYERDE ARKA TEKER TOPRAKTA TAKILI KALI HAFİFİ DAYADIM MOTORU SAĞA DİKLEMEYE BİLE GÜCÜM KALMADI HERSEFERİNDE YENİ BİR SÜPRİZ ÇIKINCA ÇOK MORALİM BOZULDU BRE KARDEŞ ATÖLYEYE DÖNDÜĞÜMÜZDE ELLERİM FELÇ OLMUŞTU PENÇE GİBİ ÇIKTI ELDİVENDEN 10 DAKKA SONRA KENDİNE GELDİ HAVANN SICAKLIĞIDA CABASI BİR DAĞIN TEPESİNDE ELEMANLARIN RESMİNİ ÇEKTİM AMA KMSE YAYINLAMAMIŞ DAHA BODRUM YOLUNU BİLEN VARSA GÜVERCİNLİKTEN GELİRKEN SOL TARAFTAKİ DAĞIN TEPELERİNE ÇIKIP İNDİK DİYELİM
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
BU ARADA SELEYE 30 TL BİÇTİLERDE BE NONU 20 YE FİLAN BAĞLARIM İÇİNE 5 MİLİM SÜNGER ORJİNAL DERİSİNE EK KIRMIZI YAPTIRDIM SÜNGERLERİN ÜSTÜNE STREÇ ÇEKİLDİ ÜST DÖŞEMENİN DİKİŞLERİNE ALTAN BANT ÇEKİLDİ SU GİRMESİN DİYE YAKLAŞIK BU İŞLEM SÜNGERİN BENİM İSTEDĞİM GİBİ TRAŞLANMASI DAHİLİNDE 2 SAAT KADAR SÜRDÜ BAŞINDA DURDUM 30 TL HAKKIDIR AMA 15 DİYE GİDİP 30 TL DUYMAK EVLAT ACISI OLDU ALLAHTAN ÜSTÜMDE NAKİT YOKTU C C DE KULANMIYRLARDI OZAMAN BEKLEYECEKSİNİZ DEDİM BANA 15 TL DİYEN ARKADAŞIN ELİNE 15 20 TL SIKIŞTIRIP GİT ÖDEMEYİ YAP DİCEM BİR ORASI KALDI
Bizde bugüne kadar fazla zor olmayan yerlerde gir çık yapıyorduk. Bazı yerlerde durup fotoğraf çekiliyorduk. tekeri hafif çamura suya sokup eğleniyorduk.
Bu pazar ise senden fazla farkı olmayan cross u biz yaptık. Hız en düşük 50 km en yüksek 90 km hiç hız kesmeden sürekli gittik. Motorda ecel teri döktüm.
Hiç mi mola vermeyeceğiz dedim. artık kollarımda derman kalmamıştı. bol bol zıplaya zıplaya dirft yaparak gittik. O günden sonra asfaltta şimdi yanlasam bile basit geliyor.
En güzeli ise rampa aşağı kaptırıp giderken arka fren vidası yerinden çıktı. 1. vitese kadar düşürüp ön frene abandım. ya ağaça çarpar yada uçurumdan uçup redbull xfighter yaparım dedim.
2 mt kala ünlü olma şansımı kaybettim. Motor durdu. Bol bol tebrik aldım.
ÜZGÜNÜM AMA BİZİM GİTTİĞİMİZDE 40 ÜSTÜNE ÇIKMAK GÖT ÜSTÜYOR EN BABA 60 DAR KEÇİ YOLU SOL TARAF UÇURUM BİR ARA BİRDAHA GİDERSEM BENİ ALIRLARSA YANLARINA SANMIORUM BİRDAHA ÖYLE BİR EŞŞEKLİK EDİCEKLERİNİ ÇEKİCEM BUSEFER HATTA GÖTÜM YERSE ORDAN DA İNECEM AMA TIRSIYOR İNSAN ARKA FARLARIN SİNYAL KAPAKLARI DÜŞTÜ ZATEN ONLAR İÇİNDE SÜNGERE SARMALIYACAM PLAKALIĞI SÖKÜCEM GİBİ GELİYOR ELEMANLAR PLAKALIĞIN KIRILACAK SANDIK DİYORLAR YELPAZE YELERNİR GİBİ OLUYORMUŞ TAŞ ÇARPTIKÇA
Benim plaka koptu bilmiyormusun. Hafif bozuk bir yolda giderken, bozuk dediğim de 70~90 arası hızla gidebiliyorduk. Allahtan bir arkadaş görmüş, suya düştüğünü. Dönüşte topladık geldik. Plakanın kendisi parçalanmış. Dediklerine göre benim motorun kuyruğu da samba dansı yapıyormuş yolda giderken
#sürenadam
ALLAHTAN SALSA YAPMIYORDUKİ BİRİSİNİN TOTOSUNA GİRMEMİŞ ESNEK MALZEME HER ZAMAN İYİDİR KOPMAZ KOLAY KOLAY BEN BİTEK ARAZİYE ÇIKARKEN AYNALARI SÖKMÜŞTÜM
Motorun sağa sola drift yapma ihtimalini göz önüne alırsak çokta dar yola girmem. Gerçi bizde girdik ama heyelan olan bazı yerlerde motordan aşağı inip öyle geçtik. Bol çamurlu bol diriftli ama bir o kadar da eğlenceli bir gezi oldu. hayatımda ilk defa pestilim çıktı. O kadar cevizli sucuk+ çokomel+ enerji içecekleri içmeme rağmen enerji falan kalmadı. Energizer tavşanı olsa bile zıbarırdı.
duran bir kaç kişi olmasa böyle yerlerin hiç fotosu olmayacak, o yüzden cross da kask kamerası şart. en güzel anları kaçırıyoruz
ben araziye gidecek olsam, kafa grenajını(zaten kelepçeli) , arka plakalığı, aynaları söker girerim tunç. Arka plakalığı sökmek zor değil 4 vida seleyi kaldırırsan bağlantı soketlerinide görürsün onlarıda sök (ama yerlerini unutma)
bi ihtimal ön çamurluğuda sökerim(bi ara kırıldığında 15 gün öyle gezdim çok güzel görünüyor öylede)
ayrıca sele olayına ben HAVALI bir çözüm düşünüyorum yazın uygularım artık
neyse gidersem bu hafta yada başka zaman beni alırlarsa busefer ne demek istediğimi anlatırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
mümtazcım benim artık okadar parçayı düşünecek bir problemim yok yedek parçacıda başladım gelişine alırım olur biter
vey arkadaş , yedek parçacıda başladında bize neden şimdi söylüyon :D hayırlı olsun
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
nette bi X-treme ilanında adam 400cc yükseltmiş diyordu şimdi bulamadım nasıl oluyor acaba , DRZ400 üst takımını yerleştirdi.? Birde ön dişliyi büyütsek beyler bir araştırın bakalım hangi marka model uyum sağlıyor 1-2 diş büyütelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)