6-7-8-9 Eylül kardeş , cmtesi pazar ayarlıyalım bana göre
6-7-8-9 Eylül kardeş , cmtesi pazar ayarlıyalım bana göre
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
hafta içi izin ala biliyorum
hafta sonuda ancak iş çıkışı oraya gele bilrim
Polat geleceğimiş oraya motorunan
ANGARAJ
Çizik kestanemiz, doğum günü bebemiz polat efendi yıllık iznini kullanıp tatillere seyrettiydi ve o esnada da çok büyük bir hata yaparak motorunu bana teslim etmişti bende tabisiki bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı sesi çok süper insanı tahrik ediyor resmen durduğum yerde ara gazı yapıp duruyorum niyeyse üstüne üstelik hala benzini bitmedi meretin birde bana bıraktığında benzin al falan demişti yani az bi benzin var diyordu içinde.. bakalım ben aynı şekil teslim edicem o yolda kalsın nihahhaha
ANGARAJ
Tatilden döndüm Herkese selamlar...
Üretici firma dediğin "fastace" uzakdoğulu bir firma. Ben mail attım ama cevap gelmedi. Kullanım klavuzu arıyorum bende. Ayrıca bugün tunç'un bahsettiği allenli vidaları gevşettim-sıktım, bir değişiklik olmadı benimkinde, demekki daha hava yapmamış.
Küçük enişte uğraşma filtre temizlemekle, söyle değiştirsinler en güzeli... Bu arada yağ filtresinin KN-112 olduğunu yabancı sitelerden öğrendim.
Benzin hortumunu da not aldım. Buarada benzin filtresi takmayı düşünüyorum.
XL200'lere ölüüüüümmm.... Zafer çinlilerindir artık!
Biz de bir döşemeciyle konuştuk, ancak "bazı arkadaşlar!" vaz caydı. Ben de tek başıma yaptırmak istemiyorum, bekliyoruz bakalım. Bişeyler yaparsam yazarım.
Asıl bombaya gelin... Motoru GaccaLL arkadaşımıza bırakmıştım. ~1hafta sonra geldim aldım, ve göstergem düzelmiş! %23 daha fazla ölçüyordu gösterge ama bugün 50~60 km lik bir mesafede yaptığım ölçümde %2.2 eksik ölçüm yapmış gösterge. Yani bir sorunum yok artık. Ayrıca benzin tüketimin de benimki ile neredeyse aynı. Bende 3.2 ile 3.5 litre arası yakıyorum.
Ayrıca ilk T-short çalışması çok iyi olmuş bence.... Ben de istiyorum....
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap... Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin?
#sürenadam
Tuncun lakabını bulduk sonunda
Bu arada morukcuğum sele kaplamasından boluna vazgeçmedik herhal,
Bi döşemeye 70 kağıt vermek çokda iştah açıcı değil bence,
Eğer havalı zımba bulabilirsem o döşeme işi tamamdır, zira malzeme tutsun tutsun 10 lira falan o döşeme malzemesi dur ben bi şu havalı zımbaları araştırayım 30-40 liraysa alalım anasını satim en azından elimizde zımbamız olur sıkıldıkca kaplarız motorun koltuğunu
ha ayrıca efsunluyum olm uğraşma benle bak. nası düzelttim ama senin kmyi
ANGARAJ
Tunctepe@ benim motor sizin motorların yanında, ağanın yanındaki kahya gibi olur. Ama maraba da olmaz
Mehmet@ Tişört güzelmiş. Dizayn 10 numara, hazırlar bile bu kadar iyi olmuyor
Eskişehir festivaline katılacak var mı ? Varsa şu motorları yakından görelim. Bi tekteker yapayım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap... Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin? diyen çizik kestane polata yanıt eminim çünki arkadaşın araba ile test ettik düz yolda giderken benim arkamdan sabit hızda geliyordu 110 nun altına düşmediğimi söyledi bayır aşa 130 la arkamdan gelirken 140 la sollama yaptığını söyledi evet lakap güzel keller her götü eller gacalcım yada
arkadşım döşemeye ne gibi bir işlem yaptırmak istediniz bilmiyorum ama ben biraz alçaltmak için söktürüp biraz kestirdikten sonra üzerine inçe bir sünger kaplattım ve ücret olarak ta 10 tl ödedim bilginize
whhuuu baya bir tanıdık işi yaptırmışsın helal olsun 10 tlye burda koltuğu sökmezler
evet biraz tanıdık işi oldu da altı üstü iki civata 70 tl de çok fazla birader sizin orası paris galiba
benim parçalar geldi beyler , geçen hafta mail attım mondiye şak diye geldi :D , gelmişken 1000km bakımınada girdik , benzin hortumunu mutlaka değiştirin çatlamış benimkide
benimkiler çoktan geldide gidipte taktıracak vaktim yok yağ değişimi zamanı bile geçti nerdeyse evet burda kimi boş bulurlarsa öperler bu arada mehmet şu senin çalışmanın aynısından bana çalışalım ama arkasına damga gibi jr. enişte yada küçük enişte yapalım altına da do not hold jr enişte filan
yapalım tunç, istediğin bir fotoğrafı yapabilirim ;)
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yok bakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.
mehmetin söylediği doğru ama bu motorlada jikle açık olursa motor stop ediyor ben sana şunu söylim senin gaztelinin civatası çıkmış onu sık düzelir oda nerde diyeceksen motorunun sağ tarafına geç gacı çevir ve motorun oraya bak gaz telinin oynatğı bir parça görüceksin o parçanın içinden geçen telin bağlı olduğu bir yer var ordaki civata iyi sıkılmadıysa titrşimden çıkıyor ve tel sonuna kadar gerilim yapmıyor civatayı sık zaten farkediceksin değişimi bendede aynı şekilde idi gösterge 64 65 üştüne çıkmıyordu bu arada mehmet benim resimler burda var orda motorun arkasında durduğum saçlarını dağıtırsın adlı resmimi kulana bilirsin ön tarafa arkayada motorun üstünde haşin bakışlı kasklı resim var bundan sonrası tamamen senin bakış açına kalmış unutma arkada do not hold jr.enişte olayı nı esgeçmeyelim enişte yi bulmadım ingilizce nasıl söyleniyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
mehmetin söylediği bir ihtimal yanlız doğru ihtimal değil çünki bizim motorlarda jikle açık gidersen motor boğlur durur gaztelinin karbüratöre bağlantı noktasındaki civata çıkmıştır onu yerine sıkıca tak sıkıştır düzelicektir motoru ilk aldığımda bendede de öyle idi 65 fialn gösteriyordu maximum bu arada mehmet burda daha önce de yayınladığım resimler vardı onlardan kullana bilirsin ön tarafa motorun arkasında durduğum rüzgara karşı saçlarını dağıtırsın adlı resmi arkayda motorüstünde kasklı haşin bakışlı resmi koya bilirsin altına do not hold jr.enişte eniştenin ingilizcesini de bulursa oda iyi olur bu arada bunu 2 defa yazıyorum anlamıyorum bazen gönderdiklerim çıkmıyor yada geç çııyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
ene oha ek sayfaya geçmiş ondan görmemişim artık 2 baskı okursunuz
tunç
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)