@Mehmet Abi sende AF-X'in en tipsiz desenini paylaşmışsın. Aslında tip olarak çok güzel bir kask. MSR nin tipi de benim hoşuma gitti. İngilizce açıklamada, senin belirttiğin seçeneğin üstündeki tüm maliyetin hemen şimdi hesaplanacağını ve belirtilen miktardan kesinlikle daha fazla ödemeyeceğini garanti ediyor. Ve sanırım bu ücret 106,50 TL olması gerek ama nedense
TRY yazmışlar.
Senin belirttiğin kısımda ise yapacağın alışveriş için çeşitli ücretlerin(sanırım faturada belirtilecek) faturayı teslim aldığında taşıyıcıya yapman gerektiği söyleniyor. Bunun da ülkeden ülkeye ve ülkelerin vergisiydi, harcıydı vs,vs, gibi şartlarına bağlı olarak değişebileceği söylenmiş. Yani = Kargocu gelecek, senin K.kartından kask için yaptığın ödemenin dışında "abi bilmem kaç TL ücret rica edeyim" diyecek. Bu ücrete belki kargo firmasının koyacağı fark belki vergi, gümrük felan gibi şeyler sebep olacak. Süpriz yani
Yakıt tüketimi konusunda ciddi misin? Yani sence kaç olmalı ? Senin 200 lük asya kaç yakıyordu, geçen söylemiştin... ? Dediğim gibi benim önceki 125cc alet 3,1~3,15 litre felan yakıyordu hani...
@Tunç Venom dediğin TR de üretiliyor diye biliyorum. Fena kask değil aslında, yani fiyatına göre işini yapıyor. Uygun fiyattan olursa alınır. Ancak AF-X felan ABD de 119$ gibi bir fiyatı var ve bu fiyata göre çok güzel kask olarak kabul ediliyor. Yani biz TR de yine kazıklanıyoruz, çok alternatifimiz yok çünkü...
Buarada resimlerde takıldım sana, yanlış anlamadın umarım ?
@gaco Hee, hergün de kaleye sırtında çıkartırsın motoru artık
Olum bizim oralar, toz torpak... Anadolunun bağrı...Seyranın bağı...hergün cross yapıyorum yani, senin haberin yok.. F650nin altı değmesin diye çağırmıyorum seni benim garaja...