Ses verin suzukiciler bu ne ölü topic ya :D
Ses verin suzukiciler bu ne ölü topic ya :D
R6 satıp sıfır gsxr 1000 almak istiyorum sizce nasil
Fuara gidiyorum aslında tam karar veremedim suzuki gsxr 1000 bakıcam ondan sonra satabilirim
Sana şöyle söyleyim r6 da virajda gazı sonuna kadar açabilirsin fakat gsxrda çok dikkatli olman lazım. İnanılmaz güç geliyor.
Benim bahsettiğim 2006 model için fakar 201-2014 de de böyledir. 1000cc ile 600cc karşılaştırılamaz ki 600cc de R6 bence 1 numaradır.
Merhabalar herkesin içinde eski model aşkı vardır tabi benimde aklımda suzuki gsxr 1000 var 2002 model. 600 lukler 1000 lıklere nazaran kendını daha cabuk tüketiyor 2 sene kadar 600 F kullandım şimdi gönlüm 2002 model gsxr 1000 den yana tüm araştırmalarıma rağmen iç rahatlatıcı bi bilgiye rastlamadım bu makine hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Selamün aleyküm ,
Forumda Gsx-r 600 kullanıcı konusu mu yok ben mi bulamadım ?
Nerde bu adamlar ?
arkadaşlar mrb sokullu arkadasım gibi bende gsx-r600 kullanıcılarını bulamadığım topiğini bulamadığım için buraya yazdım şöyle bi sorunum var 2004 gsxr600 aldım ama f1 hata kodu veriyo bunu nasıl sildirebilirim ? biligisi olan varmı? şimdiden teşekür ederim...
S.a arkadaşlar aranıza k5 ile katılmış bulunmaktayım.soracağınız soru yahut merak ettiğiniz bişey varsa elimden geldiğince cevaplayacağım...
@canyoldaş arkadaşım bugün 1.vites de iken gazı biraz açtım tam ikiye atarken boşa kaçtı sonra düzeltim falan bi baktım kırmızı ışık yanıyor F1 hatası aldım hemen kenara çekip kontağı kapattım tekrar açtım hata silindi ustama sordum; ''o egsozda kapak mıne var arasıra takılı kalabiliyor ondan yapmıştır'' dedi eğer halen yanıyorsa bi ustaya baktır...
selam arkadaşlar . sanırım gsx r 600 yok burda bende buraya yazıyım özetle sorunum şöyle hararet 72 olunca debriyaj sıkılmaz hale geliyor. sorun nedir bilgisi olan varsa yardımcaı olusanız minnet duyarız. saygılar.
2003 model suzuki gsxr600 kullanan arkadaş varmı acaba aramızda
Nerde bu devlet, nerde bu millet. madem burayı takip etmiyosunuz facebook'ta bi grup felan kuralım
Merhabalar arkadaşımın motoru satılıktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false
Satılık k7-9 arıyorum.
sayfalar dolusu bajaj yorumları var..suzuki sayfasını zor buldum...ama içerde kimse yok...😕
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)