Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Aralık 2015, 23:19
eren3736 adlı üyeden alıntı
Yanlis anlama fiyat banada yuksek geldi ama ben sadece bilgi almaya calisiyorum dislilerin gercekten omru bitmesi gibi bir durum olabilirmi fabrika cikisi disliler kac km dayaniyor zincirler iyi temizlenmedigini dusunursek
bunun yazılı bir ömrü yok. Gözünle bakacaksın dişlilere, aşınma var mı ? yamukluk bozukluk var mı diye ?
İçine sinmeyecekse dişlileri de değiştir. Ama motorun orjinal parçalarını her zaman korumaya gayret et. piyasada bulacağın parçalar üzerindekilerden daha kaliteli olmayacak.
dişli değişimleri ile beraber 75 TL uygun. Ancak yeni takacağı zincir benim sana söylediğimden daha kaliteli değil. 428H - 128L ARCH alırsan ölene kadar kullanırsın.
Reklamlar
-
01 Aralık 2015, 23:53
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
bunun yazılı bir ömrü yok. Gözünle bakacaksın dişlilere, aşınma var mı ? yamukluk bozukluk var mı diye ?
İçine sinmeyecekse dişlileri de değiştir. Ama motorun orjinal parçalarını her zaman korumaya gayret et. piyasada bulacağın parçalar üzerindekilerden daha kaliteli olmayacak.
dişli değişimleri ile beraber 75 TL uygun. Ancak yeni takacağı zincir benim sana söylediğimden daha kaliteli değil. 428H - 128L ARCH alırsan ölene kadar kullanırsın.
Söylediğin zinciri kendim gidip biryerden alabilirmiyim onu alıp sadece işçiliğe para veriyim ben, dişlilerinde bir ara buraya resmini atarım
-
02 Aralık 2015, 02:32
[QUOTE=Zuzuuw;3780112]2. el, orta yaşlı birisi tarafından kullanılmış bir drifti 2250 - 2750 arasına alabilirsin. Sıfır alırsan 2sene sonra 2000 liraya satacaksın. neredeyse 2000 lira zararın olur. Bu yüzden sıfır alma, 2. el bul.
zuzuuw ama alırsam hiç satmamayı düşünüyorum cc yukseltsemde elımde dursun düşük cc az yaktıgı için ilk motorumu uzun süre satmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------
fuarıda beklıcem olmadı ya cbf yada drift..şimdi alırsam fuarda bnm şansıma iyi bişeler gelir :DD
Hiçbir Baba, Çocuğuna, Güzel Terbiyeden Daha Üstün Bir Hediye Veremez
-
05 Aralık 2015, 15:46
Merhba arkadaşlar bende driftimi satmış bulunmaktayım. Buruk bir ayrılık oldu satılırken yanında bile değildim.Motosiklet sevdam sürüyor ama araba alacağım. herkese iyi forumlar.
-
06 Aralık 2015, 10:09
-
06 Aralık 2015, 12:30
Arkadaşlar bu delta force ürünleri ile orjinalleri arasındaki farklar nelerdir? Bana Far muhafazası ve gösterge lazım oldu delta force mi almalıyım orjinalini mi? Aralarındaki farklar nelerdir? Mesela göstergelerin su geçirmesi vs gibi mi?
-
09 Aralık 2015, 22:58
S.a iyi forumlar
Elimde alt sakal var fakat montaji nasil olucak hic de anlamam resimli falan bi anlatimi varmi allah askina
-
12 Aralık 2015, 19:39
-
13 Aralık 2015, 01:17
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumun ve bu konunun takipçisiyim ama üye olmak bugüne kısmet oldu yaklaşık 6 senedir mz 251 etz kullanıcısıyım fakat artık bir çok sebepten ötürü motosikletimi bu yazın değiştirip bir mh drift almak ve aranıza istiyorum ve haliyle aklımda sorular var ama yeri geldikçe sormak istiyorum, sadece şuanlık aklıma takılan 2016 mh drift lerde bir değişiklik olcak mı veya ne gibi değişiklikler olacak aceba bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, mobilden giriyorum sürçü lisan olduysa affola,
-
13 Aralık 2015, 09:43
Merhaba süleyman58, 2016da 162 cc ve 135 enduro olarak 2 yeni model daha gelecek 😊
-
13 Aralık 2015, 12:45
Şu bir kaç yerde ve forumda gördüğüm yurt dışı fotograflar vardı onlar mı yoksa 150 mh drift yazanlar, gerçi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ona göre de bir fiyat gelecek demektir ki bence 4250 den aşşagı vermezler :D
-
13 Aralık 2015, 15:24
Arkadaşlar bi sorum var şu resimde görünen gidondaki küçük siyah kutu ne işe yarıyor üzerindeki beyaz yere bastırınca buz gibi kırılarak içine çöktü, birde gidonun altında anahtar giren biryer var ne işe yarıyot çözemedim ??
[IMG][/IMG]
-
13 Aralık 2015, 16:03
eren3736 kardeşim o kutu ön fren hidroliğinin olduğu kutu ve cam gibi olan şeffaf kısımdan ise hidroliğin ne kadar kaldığını kontrol ediyorsun bastırman hoş olmamış tabi gidonun altındaki kısımdaki anahtar yeri ise tam emin olmamakla beraber %90 gidon kilidi olarak biliyorum
-
13 Aralık 2015, 16:08
süleyman58 adlı üyeden alıntı
eren3736 kardeşim o kutu ön fren hidroliğinin olduğu kutu ve cam gibi olan şeffaf kısımdan ise hidroliğin ne kadar kaldığını kontrol ediyorsun bastırman hoş olmamış tabi
gidonun altındaki kısımdaki anahtar yeri ise tam emin olmamakla beraber %90 gidon kilidi olarak biliyorum
çokta bastırmadım hamurumsu bi kıvamda içine çöktü ve rengi değişti biraz hidrolik bitmişmi oluyor yani şimdi ?
anahtarı sokuyorum boşa dönüyor gidonu kilitlemiyor galiba
-
13 Aralık 2015, 16:27
bastırmadan gösterge camı ne kadar gösteriyorsa o kadar kalmıştır bastırdın diye bitmez tabi ama camdan göremediğin için nasıl anlarsın pek bilmiyorum ama frenin tutuşunda kestirebilirsin az çok ne durumda, gidon kilidini ise tam anlamıyla hangi yönde ve nasıl kilitlenir bilemiyorum zira bende bi mh drift kullanıcısı olarak değil motosiklet kullanıcısı olarak söylüyorum bunları ama bi mh drift adayıyım inşallah bu yazın
-
20 Aralık 2015, 03:05
önce gidon kilidinden başlıyalım anahtarı sok saat yönünde çevir anahtarı çıkart gidonu oynatmaya çalış oynamazsa başardın oynarsa kilidin bozuk demektir.
diğer sorun ise ön fren hidroliği göstergesi orayı kırmışsın eğer sızıntı varsa kırıktan onuda değiştir çünkü ordan akarsa orasıda hiidrolğe bağlı olduğu için sabah sen farkına varmadan bi bakmışsın ön fren tutmuyor bu kiltten daha önemli bir mesele fazla pahalı bir parça değildir muhtemelen
-
20 Aralık 2015, 13:03
mehmetayhan2 adlı üyeden alıntı
önce gidon kilidinden başlıyalım anahtarı sok saat yönünde çevir anahtarı çıkart gidonu oynatmaya çalış oynamazsa başardın oynarsa kilidin bozuk demektir.
diğer sorun ise ön fren hidroliği göstergesi orayı kırmışsın eğer sızıntı varsa kırıktan onuda değiştir çünkü ordan akarsa orasıda hiidrolğe bağlı olduğu için sabah sen farkına varmadan bi bakmışsın ön fren tutmuyor bu kiltten daha önemli bir mesele fazla pahalı bir parça değildir muhtemelen
Kilit çalışıyor bi problem yok , fre hidroliğinde de bi sızıntı yok uzun zamandır böyle ama yinede ben yenisini taktıracam
-
20 Aralık 2015, 15:35
Fren hidrolik camı tamircilerde 1-2 lira. Plastik bir tıpa veriyorlar sana. Eskisini iyice kırıyorsun, teizliyorsun yuvayı ve yeni tıpayı takıyorsun.
Fren kilidine uzaktan yorum yapmak zor. Olmuyorsa zorlama :D
-
20 Aralık 2015, 23:33
Bi resim atayım renklensin buralar :D
-
21 Aralık 2015, 02:50
Selamunaleykum beyler
Ben de bu gün bi drift sahibi oldum.
Ama çok fazla bi bilgim yok bilmem gereken önemli bir olayı var mı bu aletin.Müsait olan biri yazrsa müteşekir olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)