Terse zorlamis olabilirim ust kapak hafif catladi, simdi penseyle rahatlikla actim arkadasin biri en az 1 cm yag olmali demisti tamda 1 cm kadar var sorun bundanmi acaba
Terse zorlamis olabilirim ust kapak hafif catladi, simdi penseyle rahatlikla actim arkadasin biri en az 1 cm yag olmali demisti tamda 1 cm kadar var sorun bundanmi acaba
yok sorun ondan değildir yağ varsa skıntı yok
Benim motor satılık arkadaşlar ilan linkini yarın paylaşıcam..İzmirden düşünen varsa iletişime geçebilir
Yag ne derecede olmasi lazim cubugun ucunda 5 tane carpi var
Araştırma yapmadan aldık keşke honda cbf 150 alsaydim gittik 3.750 verdik buna honda bayisi açıldı burada cbf 150 hakkında konuştum 5100 yaparız dedi adam kafamı taşlara vuruyorum simdi arada 1300 lira var keşke almasaydim.
herkese merhabalar istanbulda drift için koruma demiri ve arka çanta demiri alabileceğim neresini tavsiye edersiniz ya internetten bulduğum aşşağıdaki linktekiler olur mu?
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/yamaha-ybr-125-honda-cbf-150-honda-cb-125-e-koruma-demiri
http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/mondial-mh-drift-arka-bagaj-P19690055?icid=990007_prudsys_productdetail_crosss ell
şuan 5 çarpıda görünüyo yağında sıkıntı yok ozaman sorun neyden olabilir başka[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
Birazdanda motoru köpüklü su ile yıkayacam arkadaşlar zarar görecek bir yeri varmı suyun değmemesi gereken ?
Bugün 3.vitesde giderken yine motor öksürür gibi oldu ileri geri yaptı devamlı yolda bırakacak diye çok korktum bıktım artık uzağa giderken içim rahat etmiyor
motorun bakımları gelmiş karburatör subap lar gerekirse buji hava filtresine baktır derim subap ayarı 25 tl bizim burda bujiler 10 tl hava filtreside okadar ustalık ücreti değişir
Yani ağır bi sıkıntısı çıkmazsa motoru komple 100 tl ye elden geçirebilirmiyim
mondial servisemi götüreyim yoksa tamirciyemi ?
ben servisine gidiyorum herhangi bir sıkıntım olmadı motor 50 binde yoldada kalmadım hiç
Bence gotur 100 gecmez tabi iyi bi ustaysa bakar yapar durumu anlat bujini hava filtrrsinde degisttirtir subab ayari yaptir ses geliyosa duzebilir ayni durum bendede olmustu 2 bindeyken siboblar ayarlaninca duzelmiti sen ustaya anlat durumu cozulur cok onemli biseyi olcagini sanmiyorum
umarım öyledir çünkü başka sorunu yok motorun ama olur olmadık yerde gaz almamaya başlıyo ve duruyo. bi ustaya gösteriyim ben en iyisi
Bide arkadaşlar son birşey soracağım sigortayı yaptıktan sonra ruhsatı eve gelmemesi için kaç gün içinde nereden almamız lazım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
Yine ben yine yolda kaldim
Arkadaslar 20 dk once evden ciktim ve suan umraniye carsidayim buraya kadar sorunsuz geldim 3.vitesi hic gecmedim .fakat az once 3.vitesde gazi biraz cok acip zorlayinca bi anda motor bosa almis gibi gaz islememeye basladi
Yani kisaca herzamanki sorun ile karsi karsiyayim motor calisiyor ama gaz verince istop edoyor
geçen hafta sonu ehliyet sınavına giderken ön balatalardan ses geldiğini fark ettim. motorum 270km de henüz ve ön balatanın biri tamamen gitmiş diski biraz çizmiş.balataların bu kadar kısa sürede bitmesi anormal değil mi?ilk bakım 300-500km arası demişti aldığım bayi.ilk bakımı serviste yaptırmalı mıyım?bana biraz uzak servis ehliyetimi de almama 1 ay kadar zaman var.
kaliper e çamur geldiyse geri çekememiştir kendini balatayı yemiştir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)