beyler benim gidon kilidi düşmüş tek olarak bulabilirmiyim
beyler benim gidon kilidi düşmüş tek olarak bulabilirmiyim
O plastik boynuza takmayın derim acayip esnek çanta çok fena sallantı yapıyor.Çanta demiri satan çok ben 25tl ye almıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
İşini görmesi beni mutlu etti.
Bizim motorlarda gorcekmi bu kmleri merak ediyom acikcasi sibob ayari kackere yaptirdin suana kadar mertcan ole buyuk bi sorun acmadi demi
ustaya 2 kez yaptırdım ama ben subaplarla çok oynadım arıza açmadı
elcik koruma takan var mı ?
Arkadaşlar bu motoru pek takip etmemiştim de,bu model niye bu kadar tuttu tuttu dediğim 666 sayfa yazılmış onu diyorum fiyatı mı kalitesi mi Yeni modeli de iş görür mü ? Yoksa efsane kasası falan mı var
Merhaba hepimizin tekeri düz bassın. driftimden Çok memnunum hiç bir sıkıntım olmadı ama tek birşeyden şüpeleniyorum.
Subap vurma sesi yoktu motor saat gibi çalışıyor du yine öylede uzunyol sonucu bi subap sesi duyumaya başladım.
2 kişi ile ort:90km/h , birkaç kere 120 yi gördüm İstanbul-Kocaeli arası Toplamda 250 km yol yaptım.Bunun sonucunda motorda subap sesi duymaya başladım. Sizce normal mi ? Ve subap aralıklar ne kadar olmalı ?
Arkadaşlar lastik almak istiyorum fiyat bandı ön arka takım 200-230 lira üzerine çıkmasın istiyorum eğer yakın zamanda alan varsa güvenilir bir site ve lastik önerebilir mi link atabilir mi lütfen ?He bu arada arkadaşlar pilot street falan veya pirelli düşünüyorum öyle bilinmedik marka almak istemiyorum güvenilir bir siteye ihtiyacım var sadece ve bu fiyata ön arka takım bulabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Beyler bi cevap verin gözünüzü seveyim
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce motora 6'lı debriyaj balatası taktık ancak yazmak ilk defa aklıma geldi balata takıldıktan sonra motor sabahları soğukken boşta çalıştırıp 1'e taktığımda kendini baya bir öne atıyor ayrıca calistirmadan önce de viteslerin hepsini deniyorum ancak ilk denemede debriyaj kendini baya bir zor ayırıyor sizce sorun ne olabilir?
Bende mengunun dedigi gibi yapiyorum o zaman yapmiyor yoksa tak diye bi ses geliyor ama bazen 1 den 2 ye atarkende oluyor bu ses bende ara sira oluyor birde benim eksozun sesi degisti bugun nedense cozemedim gazi verince degisik bir sesi oluyor eksozdan patlama sesisde degil eksozda acaba kaciriyomu biyerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
http://www.kalyoncumotor.com/oringli...category_id=57
Arkasaslar bu zinciri dusunuyorum motoruma originli diye uygunmudur sizce iyimidir riallinin
merhabalar, daha bugün taktırdım bu zincirden usta aynen şöyle dedi 'pek kaliteli bir oringli zincir değil ama üstündeki zincirden kat kat iyidir.' dedi. sürüşte pek bişey hissetmedim bişey hissedilmesi gerekiyormu onuda bilmiyorum oringli zincir iyidir düşüncesiyle aldım. hiç olmadı bakım ve yağlama aşamaları daha zahmetsiz olur ben tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
dostlar bugün servise gittim aküm bitmiş olarak aradım mondiali dedim benim akü bitti 1 yıl oldu daha garanti falan yok mu diye onlarda eğer ürünle ilgili bir hata varsa ücretsiz olarak yenisiyle değiştiririz dediler. Bu ne kadar doğrudur başınıza geldimi böyle bişey
Mondial yetkilisi doğru cevap vermiş, eğer aküden kaynaklı bir durum söz konusu ise garanti kapsamında değişir, birazda servisinizin insifiyetine kalmış bir durum.
Benim zincir yilan gibi oldu bi tarafinda bolluk varken bi tarafi gergin zincirin degisik degistirmem lazim bende ustujdekinden iyidir diye tahmin ediyorum driftin orjinal zinciri surekli saliyo kendini cunku
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)